Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Θα πάρει φωτιά το πεταλάκι στο Pepsi Arena

Ά ρε Καβάνι...τι μας έκανες χτες; Απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον Ουρουγουανό με αποτέλεσμα να μην έρθει ποτέ το οver στο Παρίσι. Η Μπεσίκτας παρότι δέχτηκε νωρίς γκολ ήταν ανώτερη της Μπενφίκα και δίκαια πήρε τον βαθμό έστω και στο 93', εμείς βέβαια θέλαμε το κάτι παραπάνω... Με ρίσκο θα πάμε σήμερα σε σημεία που πληρώνουν πολύ.




ΛΕΓΚΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 : Σπουδαίο ματς στο Pepsi Arena με τους Πολωνούς να επιστρέφουν στο Champions League μετά από 21 χρόνια. Οι Ultras της Λέγκια είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς στην Ευρώπη και δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα. Σε ανακοίνωση τους τόνισαν: '' Όλη η Ευρώπη θα μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους αυτό που θα αντικρίσουν. Ζούμε για αυτό το ματς''. Περιττό να αναφερθεί το sold out από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων. Αγωνιστικά η Λέγκια έχει προβλήματα και στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 12η θέση και υπάρχει αρκετή πίεση στον προπονητή Χάσι που εξισορροπεί την κατάσταση με την πρόκριση στους ομίλους. Σημαντική απώλεια ο ηγέτης της άμυνας Παντζάν. Σε τρομερή κατάσταση και φέτος ο Νίκολιτς με 9 γκολ ήδη (36 πέρυσι)...τον κράτησε με νύχια και με δόντια η Λέγκια. Η Ντόρτμουντ δεν μπήκε καλά στην σεζόν η απουσία του Ρόις φαίνεται και στην ήττα από την Λειψία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μιλάμε για έδρα κάστρο με τους γηπεδούχους να παίρνουν τρομερή ώθηση από το κοινό τους και να ψάχνουν απαντήσεις μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Champions League ματς με τον γηπεδούχο στο 11,00 το ρισκάρουμε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Η Γιουβέντους με εξαίρεση το ματς με την Λάτσιο φέτος δείχνει να παίζει πιο επιθετικά, δέχτηκε γκολ από Σασουόλο και Φιορεντίνα στο Τορίνο. Η Σεβίλλη με τον Σαμπαόλι είναι τρελοκομείο αφού ο Αργεντινός τεχνικό είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και της πίεσης σε όλο το γήπεδο, το 6-4 απέναντι στην Εσπανιόλ αλλά και το πρόσφατο 2-1 επί της Λας Πάλμας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Περιμένουμε λοιπόν ανοιχτό ματς και το οver του 2,00 μας κάνει.

TOTENAM-MONAKO 2-3 ΓΚΟΛ: Σε εκπληκτική κατάσταση η Μονακό με πέντε σερί νίκες με τον Ζαρντίμ να δείχνει πως έχει βρει το ιδανικό σχήμα. Στο Γουέμπλεϊ θα γίνει το ματς και έχει ανακοινωθεί sold out και η Τότεναμ θα έχει την συμπαράσταση 90.000 οπαδών της. Είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παγώσουν τον ρυθμό και δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, όμως η Τότεναμ θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας, αφού δύσκολα θα ανοίξει το σκορ.

ΡΕΑΛ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  G/G: Δεν θα κλειστεί η Σπόρτινγκ στην άμυνα, άλλωστε με τους Κάμπελ, Μάρκοβιτς, Ρούις, Καστάνιος, Ντοστ στην επίθεση αλλά και την χαφάρα Γουίλαμ Καρβάλιο η επίθεση είναι η δύναμη της. Ένα γκολ μπορούν να πετύχουν οι παίκτες του Ζεσούς και να μας δώσουν το γκολ-γκολ, άλλωστε χωρίς τον Νάβας η Ρεάλ έχει αμυντικές αδυναμίες.

Μονό αποδεκτό
ΛΕΓΚΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1  11,00

Τριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ  ΟVER  2,00
ΡΕΑΛ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G  1,80


Αnytime Scorer
ΝΙΚΟΛΙΤΣ(ΛΕΓΚΙΑ)  4,00
ΝΤΟΣΤ(ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.)  5,00

3 σχόλια:

  1. 1ον να ειστε πιο ενημερωμενος. ο Νικολιτς καλη επιλογη αλλα θα επρεπε να γνωριζετε οτι δε ξεκιναει. Επισης η Γιουβεντους καλη επιλογη αλλα κερδισατε το θαυμασμο μου με την επιλογη σας να παιξετε 1 τη Λεγκια! Μπραβο

    Ακαλυπτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νίκολιτς δεν ήξερε κανένας ότι δεν θα ξεκινήσει, το αποφάσισε ο προπονητής Χάσι για τακτικούς λόγους την τελευταία στιγμή, με τον ίδιο τον Ούγγρο επιθετικό να τα βάζει ανοιχτά μαζί του μετά το τέλος του ματς. Ήδη ο Αλβανός προπονητής της Λέγκια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόλυση.

      Διαγραφή
  2. Άψογη ενημέρωση κ. Καρατζιοβαλή

    Ακάλυπτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή