Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ



H ελληνική δυαδούλα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους την Κυριακή με το οver...στην Τούμπα βέβαια να μας κάνει καρδιακούς μέχρι να βγει. Από σήμερα το Champions League επιστρέφει στην ζωή μας, τρεις επιλογές θα κρατήσουμε.






MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΛΤΙΚ 1&OVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα ψάχνει εξιλαστήριο θύμα μετά την απίστευτη γκέλα με την Αλαβές και η Σέλτικ με την άμυνα χωνί που έχει μέχρι τώρα μοιάζει με τον ιδανικό αντίπαλο. Οι Σκωτζέζοι λίγο έλειψε να αποκλειστούν από την Χάποελ Μπερ Σέβα από την οποία δέχτηκαν 4 γκολ συνολικά, ενώ και σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχουν δεχτεί σε όλα γκολ. Προέρχονται πάντως από μεγάλη νίκη με 5-1 στο ντέρμπι με την Ρέιντζερς. Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί και προβλέπουμε εφιαλτικό βράδυ για τους Βρετανούς.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER: Κακό κλίμα στην Παρί που οι δύο σερί γκέλες στην Σαμπιονά έφεραν γκρίνια με τον Έμερι να τα βάζει με τους Μπεν Αρφά και Χεσέ. Τιάγκο Σίλβα, Οριέ και Μάξγουελ δεν είναι στο 100% και δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν, κάτι που προβληματίζει αφού όλοι παίζουν στην άμυνα και σίγουρος απών είναι ο βασικός αριστερός μπακ Κουρζάβα. Η Άρσεναλ δεινοπάθησε για να κερδίσει την Σαουθάμπτον και χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 90' για να τα καταφέρει. Γενικά δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της όμως με τον Βενγκέρ στον πάγκο μετρά 7 σερί νίκες επί Γαλλικού εδάφους. Γενικά περιμένουμε ανοιχτό ματς αφού πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν από Βασιλεία και Λουντογκόρετς για να έχουν άγχος, ενώ η δύναμη και των δύο είναι η επίθεση... και όχι προβληματικές άμυνες. Κρατάμε το οver του 1,80.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2: Η Μπεσίκτας επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά από το 2010 μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στην Τουρκία. Σπουδαία ενίσχυση με τους Αμπουμπακάρ (Πόρτο), Ταλίσκα(Μπενφίκα), Αντριάνο (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο(Αννόβερο), Ερκίν(Ίντερ), Γιονούλ(Φενέρμπαχτσε), Ινλέρ(Λέστερ) που προστέθηκαν δίπλα στους Κουαρέσμα, Τοσούν και Οζιακούπ. Ξεκούρασε αρκετούς βασικούς το Σάββατο στο εύκολο 3-1 επί της Καραμπάκ. Στην Μπενφίκα...είναι έτοιμοι για ευχέλαιο αφού κανένας από τους Μήτρογλου, Χιμένες και Ζόνας δεν θα αγωνιστούν...τι σημαίνει αυτό; ;Oτι οι τρεις που πέτυχαν την περσινή χρονιά όλοι μαζί 75 γκολ και προσθέσουμε επίσης πως ο Γκαϊτάν ανήκει πλέον στην Ατλέτικ και ο Σάντσες στην Μπάγερν, ενώ ο βασικός στόπερ Ζαρντέλ είναι τραυματίας. Η σημερινή Μπενφίκα δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που έφτασε στους 8 του Champions League. Oι Τούρκοι μπορούν να κάνουν την έκπληξη και οι αποδόσεις τους αδικούν.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2   4,75

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΛΤΙΚ  1 & OVER 3,5   1,75
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ  OVER  1,80


Δυάδα Αnytime Scorer
ΤΟΣΟΥΝ(ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ)  3,75
ΝΤΟΥΜΠΙΑ(ΒΑΣΙΛΕΙΑ)  2,40


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου