Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟVER ΚΑΙ G/G



Τα συναισθήματα είναι...μπερδεμένα για χτες, αφού Γιουβέντους, Γκλάντμπαχ και το over στο Νάπολι-Μίλαν επιβεβαιώθηκαν, χάσαμε όμως το απόλυτο με το απίστευτο 1-1 στο Λονδίνο με την Τότεναμ και την Λίβερπουλ να μας προσφέρουν ένα ρεσιτάλ ευκαιριών. Το πρόγραμμα σήμερα είναι κάκιστο και με το ζόρι θα κάνουμε παιχνίδι αφού...έχουμε ελάχιστες ευκαιρίες σε μεγάλες αποδόσεις.



ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ Χ: H Γούεστ Μπρομ άρχισε ανάποδα την σεζόν αφού μετά και τον αποκλεισμό από την Νορθάμπτον στο Λιγκ καπ μπήκε σε κλίμα γκρίνιας και μιζέριας, με τον τεχνικό Πιούλις να βρίσκεται υπό πίεση. Αντίθετα η νεοφώτιστη Μίντλεσμπρο ξεκίνησε με 2 στα 2 και δείχνει να μπαίνει εξαιρετικά στην σεζόν, ο αποκλεισμός στο Λίγκ Καπ από την Φούλαμ δεν πείραξε κανέναν... Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία αφού οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση και δεν θέλουν με τίποτα μια νέα ήττα, ενώ η Μίντλεσμπρο θα είναι ευτυχισμένη με τον βαθμό.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G: Οι Βάσκοι στο Σαν Μαμές πάντα ανεβάζουν στροφές με την βοήθεια του κόσμου και τις αδυναμίες που έχει η Μπάρτσα στα μετόπισθεν οι Γουίλαμς και Αντούριθ μπορούν βρουν τουλάχιστον ένα γκολ και να μας δώσουν το ταπεινό 1,70 του αμφίσκορου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΙΟΥ ΙΓKΛΑΝΤ ΟVER: H Nέα Υόρκη έχει την καλύτερη επίθεση του MLS με 45 γκολ σε 26 ματς και προέρχεται από 6 σερί οver 3,5. Η Νιου Ίνγκλαντ βρίσκεται σε κακή κατάσταση αφού μετρά μια ισοπαλία και 4 ήττες στα τελευταία πέντε, ενώ μακριά από την έδρα της είναι ευάλωτη έχοντας δεχτεί 29 γκολ σε 13 ματς ενώ με 46 γκολ έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το οver του 1,60 είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER: Από την μία ο Κακά που βλέπει την ομάδα του να παραπαίει με μία μόλις νίκη στα τελευταία δέκα και πλέον χρειάζεται άμεσα ανάκαμψη για να προλάβει τα πλέι οφ. Πρωταθλήτρια στα οver η Ορλάντο με 16 σε 25 ματς. Στην Σίτι όλα βαίνουν καλώς με τον Βίγια να σκοράρει ακατάπαυστα  (16 γκολ) και τους Λάμπαρντ, Πίρλο να έχουν προσαρμοστεί πλήρως, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 2η θέση της Ανατολικής περιφέρειας. Βάζε και τρώει γκολ η Σίτι (44-43) και το οver μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER: H Λέγκια επέστρεψε στην ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την είσοδο της στους ομίλους του Champions League. Πλέον πρέπει να ανακάμψει και στο πρωτάθλημα όπου έχει μία μόλις νίκη σε 6 ματς. Μόνο νίκη είναι το ζητούμενο για την πρωταθλήτρια στην έδρα της Ρουχ μιας ομάδας που έχει 5 οver στις 6 πρώτες αγωνιστικές και παίζει επιθετικά.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΠΟΡΤΟ G/G: Πρώτο μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά την παλικαρίσια πρόκριση επί της Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο. Οι γηπεδούχοι έχουν το δύο στα δύο και θέλουν την νίκη στο ντέρμπι. Περιμένουμε ματς με φάσεις και από ένα γκολ μπορούν να πετύχουν.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER: Η νεοφώτιστη και γεμάτη φιλοδοξίες Λειψία θέλει να μπει δυνατά στην σεζόν, αφού ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Δρέσδη της χάλασε το ηθικό...Η Χόφενχαϊμ εντός έδρας συνήθως δίνει ρυθμό στα ματς και το ποντάρισμα μας στο οver έχει βάση.



Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ Χ  3,30

Τριάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  G/G  1,70
ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER  1,80
OΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ  ΟVER  1,50

Tριάδα
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΟVER 1,60
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΠΟΡΤΟ G/G  1,90
XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER 1,85


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου