Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΦΟΡΑ Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ






Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βάλει όσα γκολ ήθελε την Πέμπτη...όμως σταμάτησε στα 2 και δεν μας έκανε το χατήρι να πληρωθούμε το οveraki. Με την έναρξη της Bundesliga πλέον το πρόγραμμα έχει γεμίσει για τα καλά. Τέσσερα σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα δούμε:





ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Μουδιασμένο ξεκίνημα για την Τότεναμ αφού οι πολλοί από τους παίκτες του Ποκετίνο ταλαιπωρήθηκαν με την συμμετοχή τους στο Euro. Mύστηριο τρένο...η Λίβερπουλ του Κλοπ που μετά το διπλό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ έχασε με κάτω τα χέρια από την Μπέρλνι. Το μόνο που έμεινε σταθερό και στα δύο ματς η κάκιστη αμυντική λειτουργία. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και το οver στο 1,75 θα είναι η επιλογή μας.

ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Η κυριαρχία της Γιουβέντους στην Ιταλία είναι δεδομένη, στην πρεμιέρα μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Φιορεντίνα είχε όμως φοβερό ρυθμό και πίεσε αφόρητα τους Βιόλα. Η Λάτσιο είναι βουτηγμένη στα εσωτερικά προβλήματα με τους οπαδούς να έχουν μεγάλη κόντρα με τον πρόεδρο Λολίτο και να μην γεμίζουν το γήπεδο. Η Κυρία στις τελευταίες 11 επισκέψεις στο Ολίμπικο κόντρα στην Λάτσιο έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το διπλό στο 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ OVER: Η Νάπολι την πάτησε κόντρα στην Πεσκάρα πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνα...Πολλά τέτοια έκανε και η Μίλαν που για να κερδίσει με 3-2 την Τορίνο χρειάστηκε ο Ντοναρούμα να πιάσει πέναλτι στο 93'. Με βάση την εικόνα των δύο στην πρεμιέρα αλλά και την παράδοση που έχουν (7 οver σε 9 ματς στο Σάο Πάολο) θα πάμε με τα πολλά γκολ,

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: H Γκλάντμπαχ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις 9 γκολ σε δύο ματς και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Στο Μπορούσια Παρκ είναι πάντα πανίσχυρη έδειξε να έχει ρυθμό και κόντρα στην Λεβερκούζεν που δεν θα έχει στην διάθεση της του Μπέντερ, Κίσλινγκ, Τσικαρίτο και τον νεοφορμένο Ντράγκοβιτς ο άσος στο 2,30 έχει αξία.

Τριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛIΒΕΡΠΟΥΛ  ΟVER  1,72
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,90
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ ΟVER  1,70

Moνό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1  2,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου