Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ OVER 3,5


Ξεκινήσαμε καλά χτες με το γκολ-γκολ και το ακριβές σκορ της νίκης της Αγγλίας, αλλά πέσαμε έξω στο Γερμανία-Πολωνία που το περιμέναμε ισοπαλία αλλά με γκολ. Αποδείχτηκε πως κάναμε καλά που δεν ασχοληθήκαμε με τον χαμηλό άσο των Ουκρανών. Το ματς της ημέρας έγινε πάντως στο Κόπα Αμέρικα με τις ΗΠΑ να κερδίζουν με 2-1 τον Ισημερινό που μπορεί να αισθάνεται άτυχος αφού το μεγάλο αστέρι Ένερ Βαλέντσια έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες. Το ματς είχε ένταση, αποβολές, ρυθμό, γεμάτο γήπεδο...άξιζε το ξενύχτι. Στο Euro έχουν γίνει 18 ματς και δεν έχει έρθει ακόμα ούτε ένα ματς over 3,5...κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το σερί και βλέποντας τα σημερινά ματς μου κάνει κλικ το 5,00 που πληρώνει το ενδεχόμενο να δούμε πάνω από 4 γκολ στο Σεντ Ετιέν το απόγευμα.Γενικά λείπουν τα γκολ μέχρι τώρα αφού έχουμε μόλις 4 οver σε 18 ματς, ενώ το στοίχημα που πληρώνει είναι τα 2-3 γκολ αφού εμφανίστηκαν 13 φορές.





ΠΕΡΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2: To Περού έκανε την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός την Βραζιλία με την νίκη με 1-0 με γκολ βέβαια που δεν έπρεπε να μετρήσει. Έτσι παρότι κατέβηκε στην διοργάνωση με νεανικό ρόστερ και πολλές απουσίες έφτασε στους 8. Η Κολομβία έχασε από την Κόστα Ρίκα με 3-2 με τον Πέκερμαν να έχει 10 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκουράσει τους βασικούς του. Οι Καφετέρος στα δύο πρώτα ματς έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο, έχοντας μεγάλη οργάνωση σε όλες τις γραμμές και τους Χάμες, Μπάκα και Καρμόνα σε εξαιρετική κατάσταση επιθετικά. Το Περού έκανε το κομμάτι του αλλά η ξεκούραση  Κολομβία έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

ΤΣΕΧΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER: Κόντρα στην φιλοσοφία τους οι Τσέχοι έπαιξαν φουλ άμυνα κόντρα στους Ισπανούς και το πλήρωσαν με το γκολ που δέχτηκαν από τον Πικέ στο 89'. Πλέον είναι δεδομένο πως θα επιστρέψουν στο γνώριμο τρόπο παιχνιδιού τους δεν έχουν άλλωστε και περιθώρια για να παίξουν για τον βαθμό. Οι Κροάτες είχαν εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στους Τούρκους, δεν άφησαν τον αντίπαλο να απειλήσει καθόλου και με τους Ράκιτιτς και Μόντριτς να οργανώνουν έχασαν πολλές ευκαιρίες πέραν του γκολ. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι αυτήν την φορά με γκολ.

ΙΣΠΑΝΙΑ (-1)-ΤΟΥΡΚΙΑ 1: Η Ισπανία είχε την πλήρη κυριαρχία κόντρα στην Τσεχία, όμως παρουσίασε αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια...αφού όπως συνηθίζουν ήθελαν να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές πάντως έκαναν καλή εμφάνιση. Οι Τούρκοι ήταν απαράδεκτοι στην πρεμιέρα με την Τερίμ να παρουσιάζει μια τελείως ασύνδετη ομάδα και τους Αρντά Τουράν και Τσαλχάνογλου έξω από τα νερά τους. Το κέντρο άμυνας με τον παλαίμαχο και πρώην αριστερό μπακ Χακάν Μπαλτά και τον παικταρά αλλά αμυντικό χαφ Μεχμέτ Τοπάλ ήταν για γέλια... Κόντρα σε μια Ισπανία που θα τους πιέσει πολύ θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Νίκη Ισπανίας με 2 γκολ διαφορά και πάνω.

ΙΤΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1: Σύμφωνα με αυτά που είδαμε την πρώτη αγωνιστική η Ιταλία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Οι Ατζούρι παρότι δεν έχουν και το ποιοτικό ρόστερ έβγαλαν απίστευτα τρεξίματα κόντρα στο Βέλγιο, έπαιξαν με πάθος, ενώ η τακτική του Κόντε δούλεψε στο 100%. Αντίθετα οι Σουηδοί είχαν πολλά προβλήματα κόντρα στους Ιρλανδούς, αφού δέχτηκαν πολλές φάσεις, ενώ υπήρχε και έντονο δημιουργικό πρόβλημα αφού η μπάλα δεν έφτανε σωστά στο επιθετικό δίδυμο Ιμπραϊμόβιτς, Μπεργκ. Ο άσος στο 1,95 θα πονταριστεί.

Δυάδα
ΙΣΠΑΝΙΑ (-1)-ΤΟΥΡΚΙΑ  1  2,40
TΣΕΧΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  ΟVER  2,50

Moνό αποδεκτό
ΤΣΕΧΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  ΟVER 3,5  5,00

Δυάδα
ΠΕΡΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2  1,60
ΙΤΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1  1,95


Αnytime Scorer
MΠΑΚΑ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ)  2,50
ΚΑΝΤΡΕΒΑ(ΙΤΑΛΙΑ) 4,50
ΠΕΡΙΣΙΤΣ(ΚΡΟΑΤΙΑ) 3,40
ΑΝΤΟΥΡΙΘ(ΙΣΠΑΝΙΑ) 2,60

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου