Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΜΑΤΣΑΡΕΣ




Εξαιρετικό το 3,60 της Σλοβακίας που τσιμπήσαμε χτες...με τους Ρώσους να εμφανίζουν τις γνωστές αδυναμίες τους. Στα άλλα δύο ματς της ημέρας πάντως πατώσαμε αφού οι Αλβανοί παρότι το πάλεψαν είχαν δοκάρι δεν σκόραραν ενώ και οι Ρουμάνοι με τους Ελβετούς ήρθαν ισόπαλλοι...αλλά στο τέλος και όχι στο ημίχρονο όπως θέλαμε εμείς. Σήμερα δεν θα ποντάρουμε κάτι στο Ουκρανία-Βόρειος Ιρλανδία...αλλά εκτός από τις ματσάρες Αγγλία-Ουαλία και Γερμανία-Πολωνία έχουμε και τον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.





HΠΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Έχουμε ποντάρει από την αρχή της διοργάνωσης και στους δύο να φτάσουν στα ημιτελικά, όμως θα είμαστε με τον Ισημερινό που πλήρωνε 5,00 για να τα καταφέρει ενώ οι ΗΠΑ 2,50. Τώρα στο σημερινό ματς δεν μπορείς να μπλέξεις εύκολα με σημείο. Ο Ισημερινός είναι πιο γρήγορη ομάδα, όμως έχει θέμα στην άμυνα αφού δεν έχει σταθερότητα. Οι ΗΠΑ έχουν την έδρα και τον ενθουσιασμό. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ και τελικό σκορ 1-1 ώστε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ G/G: Η Αγγλία αδίκησε τον εαυτό της κόντρα στην Ρωσία, κατάφερε να μην κερδίσει ένα ματς που είχε την απόλυτη υπεροχή σε όλη την διάρκεια του και έπρεπε να το έχει τελειώσει πολύ νωρίτερα. Πάντως σε γενικές γραμμές έκανε καλή εμφάνιση με πολλά τρεξίματα, έβγαλε φάσεις με πολλούς τρόπους. Η Ουαλία πήρε σπουδαία νίκη επί της Σλοβακίας παίζοντας με το γνωστό πάθος και δύναμη. Αυτή που καίγεται περισσότερο είναι η Αγγλία και θα παίξει για την νίκη, όμως ο Μπέιλ και φίλοι του δεν θα είναι εύκολο θύμα. Βρετανικό ντέρμπι και περιμένουμε καλό ρυθμό, τρέξιμο και γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G: Η Γερμανία είχε δύο πρόσωπα κόντρα στην Ουκρανία, σε μεγάλο διάστημα του αγώνα είχε την απόλυτη κυριαρχία και πίεζε αφόρητα θυμίζοντας την ομάδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Υπήρχε όμως και εκείνο το ατέλειωτο 20λέπτο στο πρώτο ημίχρονο που είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ο Νόιερ ήταν αυτός που τους κράτησε όρθιους. Γενικά στην άμυνα έδειξε να έχει κάποια...προβλήματα, ειδικά από δεξιά με τον δίμετρο στόπερ Χέβεντες που παριστάνει τον δεξιό μπακ. Η Πολωνία έχει φιλοδοξίες, κέρδισε με 1-0 τους ξυλοκόπους της Βόρειος Ιρλανδίας, σε ένα ματς που δυσκολεύτηκε αφού δεν είχε χώρους. Ο Λεβαντόφσκι δεν είχε τελική στο τέρμα αφήνοντας στον Μίλικ να εκτελεί. Τώρα όμως είναι δεδομένο πως οι Πολωνοί θα βρουν κενά για να χτυπήσουν, με 33 γκολ ήταν η καλύτερη επίθεση των προκριματικών, ενώ κέρδισαν τους Γερμανούς στην Βαρσοβία. Αμυντικά πάντως δύσκολα θα κρατήσουν αλώβητη την εστία τους. Από 1-1 ξεκινάει και πιθανόν να μείνει και εκεί αφού αν φτάσουν στους 4 βαθμούς έχουν προκριθεί.

Τριάδα
ΗΠΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ           2-3 ΓΚΟΛ              1,95
ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ                                G/G       2,10
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ    G/G       1,80

Ακριβές Σκορ
ΗΠΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ           1-1          6,00
ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ                                2-1          9,50
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ    1-1          8,50

Anytime Scorer
KEΪΝ(ΑΓΓΛΙΑ)     2,20
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΠΟΛΩΝΙΑ)          2,60

Μονό αποδεκτό

ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ                                ΟVER 4,5 KAΡΤΕΣ             2,10

*Η στήλη του TSATALA ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου