Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΤΙΣ 5:00...


Αν δεν υπήρχε η ανορθογραφία της Κολομβίας τα ξημερώματα θα μιλούσαμε για το απόλυτο χτες. Ιταλία, το πρώτο οver 3,5 στο Τσεχία-Κροατία με απίστευτο τρόπο...και η εύκολη νίκη της Ισπανίας μας πλήρωσαν. Απίστευτη πτώση στην απόδοση της Κροατίας από την στιγμή που βγήκε ο Μόντριτς, οι Ιταλοί έπαιξαν ακριβώς περιμέναμε...ύπουλα, σφιχτά, πάθος ένα γκολ θα το βάλουμε. Η εικόνα της Τουρκίας δεν άφηνε και πολλά περιθώρια και οι Ισπανοί τους ισοπέδωσαν. Το βράδυ Κολομβία δεν είδαμε (κρατήσαμε δυνάμεις για σήμερα) όμως μας τα χάλασε ο Ροντρίγκες με τον Μπάκα που πάντως είχαν ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Τελευταία ματς της δεύτερης αγωνιστικής στο Euro σήμερα αλλά και δύο προημιτελικοί του Κόπα Αμέρικα. Μπορεί με το Αργεντινή-Βενεζουέλα να μην ασχοληθούμε όμως το Μεξικό- Χιλή δεν χάνεται...ματσάρα με ομάδες άκρως επιθετικές, είμαστε φυσικά με το Μεξικό. Ξυπνητήρι στις 5:00...





ΜΕΞΙΚΟ-ΧΙΛΗ 1: Ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό να είναι το οριακό φαβορί δίκαια αφού έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα. Πολύ τρέξιμο, ταχύτητα και πλουραλισμός στην επίθεση και φυσικά το φανατικό κοινό δίπλα τους. Η Χιλή προβλημάτισε έντονα σε όλα τα ματς, δέχτηκε 5 γκολ, ενώ χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 99' για να κερδίσει την Βολιβία. Μόνο κόντρα στον Παναμά πήρε σχετικά άνετα την νίκη με 4-2 παρότι έμεινε πίσω στο σκορ. Έχουμε ποντάρει το Μεξικό για κατάκτηση και για πρόκριση στον τελικό, οπότε θα πάμε και σήμερα μαζί με την παρέα του Τσικαρίτο. Mε δεδομένο πως και οι δύο έχουν επιθετική φιλοσοφία και μεγάλη ποιότητα θα ρισκάρουμε να πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το οver..

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G: Προβληματικές εμφανίσεις και για τις δύο στην πρεμιέρα, ειδικά για τους Αυστριακούς που έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια κόντρα στους Ούγγρους. Οι Πορτογάλοι είχαν θετική παρουσία όμως πλήρωσαν τα αμυντικά κενά με τους Ισλανδούς να σκοράρουν στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν. Οι Αυστριακοί είναι με την πλάτη στον τοίχο και έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Γιουζούνοβιτς, Ντράγκοβιτς. Περιμένουμε ανοιχτό ματς αφού η νίκη αυτό που στοχεύουν και οι δύο, από ένα γκολ το έχουν.

ΒΕΛΓΙΟ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1:Οι Βέλγοι δεν είχαν ουσία κόντρα στους Ιταλούς και παρότι είχαν την κατοχή μπάλας ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια ενώ η άμυνα τους ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Ατζούρι. Οι Ιρλανδοί έπαιξαν με το γνωστό τους πάθος και με γεμάτη πείσμα εμφάνιση αδικούνται από το 1-1 κόντρα στους Σουηδούς αφού κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη όμως οι Βέλγοι καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητα τους στο χορτάρι. Το 1,75 είναι μικρό όμως θα ποντάρουμε στους Κόκκινους Διαβόλους.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ουγγαρία από εκεί που δεν το περίμενε κανείς έκανε το μπαμ της πρώτης αγωνιστικής με την νίκη της επί της Αυστρίας. Καλή αμυντική συμπεριφορά και έξυπνη τακτική αλλά τίποτα παραπάνω. Οι Ισλανδοί έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στους Πόρτογάλους πήραν τον πόντο...αλλά τώρα θέλουν νίκη. Θα πάμε με το κλασικό 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΜΕΞΙΚΟ-ΧΙΛΗ 1  2,50
ΒΕΛΓΙΟ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1  1,80

Δυάδα
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G  2,00
IΣΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΕΞΙΚΟ-ΧΙΛΗ 1& OVER  4,50

Anytime Scorer
AΛΑΜΠΑ(ΑΥΣΤΡΙΑ)  6,50
ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ(ΜΕΞΙΚΟ)  3,20
ΣΙΓΚΟΥΡΣΟΝ(ΙΣΛΑΝΔΙΑ)  3,00
ΝΤΕ ΜΠΡΟΥΙΝΕ (ΒΕΛΓΙΟ) 3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην  Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου