Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

EYKOΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙ



Δεύτερη σερί κακή μέρα στο Κόπα Αμέρικα χτες με μηδέν στα δύο σημεία. Αν πάντως ο Καβάνι ήταν απλά σε κανονική μέρα...θα είχαμε πληρωθεί αφού ο επιθετικός της Παρί είχε δοκάρι και έχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο 90'. Τουλάχιστον σκόραρε ο Τσικαρίτο. Την κακή εικόνα της Ουρουγουάης την περιμέναμε...αλλά είχαμε στο μυαλό μας την Τζαμάικα να κάνει την ζημιά και όχι την Βενεζουέλα. Πρώτη μέρα σήμερα με Mix... ποντάρισμα σε Copa America και Εuro να δούμε πως θα πάει. Την μήνα θα περάσουμε ρε πούστη...υπάρχουν μέρες που μπορείς να στρωθείς στον καναπέ στις 16:00 και να τελειώσεις στις 7:30 το πρωί, με διαλείμματα μιας ώρας ανά ματς για ξεκούραση. Αναλυτικά τι ποντάρουμε στο Euro ΕΔΩ.





ΧΙΛΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ ΟVER 3,5: Η Χιλή δεν έπεισε στην πρεμιέρα και ηττήθηκε μάλλον εύκολα από την Αργεντινή με 2-1, δεχόμενη δύο γκολ σε αντεπιθέσεις. Πλέον κόντρα στην Βολιβία τα περιθώρια έχουν στενέψει με την νίκη να είναι απαραίτητη. Στο ίδιο μοτίβο και η αντίπαλος της αφού μετά την ήττα με 2-1 από τον Παναμά οι ελπίδες πρόκρισης έχουν ελαχιστοποιηθεί και αναγκαστικά θα παίξουν για την νίκη. Η Βολιβία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά, ακόμα και από την Αϊτή και η μια σοβαρή Χιλή μπορεί να τους ισοπεδώσει. Θα πάμε με το οver 3,5 και το Βιδάλ σκόρερ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (-1)-ΠΑΝΑΜΑΣ 1: Η Αργεντινή έδειξε μεγάλη συγκέντρωση κόντρα στην Χιλή, είχε υπομονή στο παιχνίδι και χτύπησε στο κατάλληλο σημείο. Υπάρχει πίστη στην ομάδα ότι επιτέλους θα έρθει ένα τρόπαιο. Κόντρα στον Παναμά θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες και να ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία. Μπορεί ο Παναμάς να κέρδισε την Βολιβία  στην πρεμιέρα αλλά το επίπεδο του δεν είναι και τόσο υψηλό. Αν η Αργεντινή έχει σε καλή βραδιά δύο-τρία από τα αστέρια της θα κερδίσει εύκολα. Συγκεκριμένα θα στοχεύσουμε στον Ιγκουαϊν θέλουμε να βάλει δύο γκολ ο επιθετικός της Νάπολι και την Αργεντινή να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω.

ΓΑΛΛΙΑ (-1) -ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1: Η Γαλλία θέλει να αρχίσει με το δεξί την διοργάνωση και θα έχει ως αντίπαλο μια από τις πιο αδύναμες ομάδες που θα πάρουν μέρος σε αυτή. Η Ρουμανία ήταν κάτι παραπάνω από τυχερή αφού βρέθηκε σε όμιλο με...ανάπηρους (Β.Ιρλανδία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ν. Φερόε, Ελλάδα) και πήρε την πρόκριση έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ σε 10 ματς...αυτό κόντρα σε Παγιέτ, Γκριενζμάν, Ζιρού και πιο πίσω Πογκμπά, Ματουϊντί και Καντέ μπορεί πάρα εύκολα να αλλάξει. Αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η προβληματικά επίθεση της ομάδας των Βαλκανίων, αφού κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους έβαλε μόλις 11 γκολ σε 10 ματς και μάλιστα οι σκόρερ των 7 από αυτά δεν θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση. Εύκολη νίκη για τους Τρικολόρ παρά το άγχος της πρεμιέρας πάμε με το handicap (-1) για να πάμε στην απόδοση στο 2,00.


Δυάδα
ΧΙΛΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ  OVER 3,5   2,35
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ(-1)-ΠΑΝΑΜΑΣ  1   1,60
ΓΑΛΛΙΑ (-1) -ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1   2,00

Μονό αποδεκτό
Να σκοράρει δύο ή παραπάνω γκολ  ΙΓΚΟΥΑΪΝ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)   6,25   Στην Stoiximan αυτή η απόδοση

Δυάδα Αnytime Scorer
ΖΙΡΟΥ(ΓΑΛΛΙΑ)  2,20
BIΔΑΛ(ΧΙΛΗ)  2,40

Ακριβές Σκορ
ΓΑΛΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  3-0   8,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου