Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

10 ΩΡΕΣ ΜΠΑΛΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ



Κάτι βγήκε και χτες με την δυάδα των σκόρερ Βιδάλ και Ζιρού, παρότι Γαλλία και Χιλή δεν κέρδισαν εύκολα όπως περιμέναμε... Η Ρουμανία μας φόβισε είναι αλήθεια με την εμφάνιση της. Δεύτερο κακό ότι ο Ιγκουαϊν έμεινε και πάλι άσφαιρος με αποτέλεσμα δύσκολα να βγει πλέον πρώτος σκόρερ. Κάτι παραπάνω από γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα με 5 ματς στην σειρά θα παραχορτάσουμε μπάλα....10 ώρες σε μια μέρα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για σχεδόν όλο το επόμενο 10ήμερο.





AΓΓΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ 1: Η γερασμένη Ρωσία με άμυνα υπερβολικά αργή και την τεράστια απουσία του Τζαγκόεφ θα μας αποχαιρετήσει νωρίς. Η Αγγλία θέλει να μπει με ενθουσιασμό στην διοργάνωση, ο Χόγκσον έχει αποφασίσει να παίξει με Βάρντι, Κέιν και τον Ρούνεϊ πίσω τους και κόντρα στους Ινγκάσεβιτς και Μπερετζούτσκι έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Άσος για τα Λιοντάρια.

ΟΥΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ G/G: Πρωτάρες στην διοργάνωση οι Ουαλοί γενικά για πρώτη φορά σε τελική φάση οι Σλοβάκοι έπαιξαν και σε ένα Μουντιάλ. Ομάδα του Μπέιλ οι Βρετανοί αφού όλοι παίζουν για αυτόν με τον άσο της Ρεάλ να έχει συμμετοχή στα 9 από τα 11 γκολ της ομάδας του στα προκριματικά. Η Σλοβακία είναι σε καλή κατάσταση κέρδισε πρόσφατα την Γερμανία σε φιλικό, είχε κερδίσει την Ισπανία στα προκριματικά. Ο Χάμσικ με τους Μακ και Κούτσκα της Μίλαν είναι οι πιο ποιοτικοί στο ρόστερ. Είναι πιθανόν να κριθεί η πρόκριση, έχουν επιθετικές αρετές και το 2,35 στο γκολ-γκολ είναι μεγάλο.

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1Χ: Ματς με αρκετά περίεργα στοιχεία, 5 Ελβετοί διεθνείς έχουν καταγωγή από την Αλβανία, τα αδέρφια Τζάκα θα παίξουν για πρώτη φορά σε Euro...μόνο που ο Ταουλάντ θα παίξει με την Αλβανία και ο Γκρανίτ που πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην Άρσεναλ με την Ελβετία. Οι Αλβανοί για πρώτη φορά παίρνουν μέρος σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Με τον Ιταλό τεχνικό Ντε Μπιάζι να έχει φτιάξει ένα σφιχτό σύνολο που δεν δέχεται εύκολα γκολ και τρέχει πολύ. Οι Ελβετοί έχουν αποδειχτεί soft τα τελευταία χρόνια, έχουν ποιότητα με τον Σακίρι να είναι ο στάρ, όμως πονάνε στην άμυνα ενώ δεν έχουν αξιόπιστο σέντερ φορ. Θα ποντάρουμε στην τρέλα και το πάθος των Αλβανών που θα τα δώσουν όλα και μπορούν να καταφέρουν να μην ηττηθούν.

ΗΠΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1: H Παραγουάη θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί...και αυτό θα δώσει χώρους στις ΗΠΑ. Κόντρα στην Κόστα Ρίκα βρήκαν το γκολ νωρίς και στην συνέχεια παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων έφτασαν σε αυτό το ευρύ 4-0. Θα βρουν τον τρόπο οι διοργανωτές να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση στους 8.

Σύστημα 3-4
ΑΓΓΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ  1  1,95
ΟΥΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  G/G  2,20
AΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1Χ  2,00
ΗΠΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1  2,10

Αnytime Scorer
KΕΪΝ (ΑΓΓΛΙΑ)  2,50
ΝΤΟΥΡΙΣ(ΣΛΟΒΑΚΙΑ)  4,33

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου