Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ



Πρώτη μέρα ολοκληρωτικής αποτυχίας η χτεσινή στο Copa America αφού πέσαμε έξω και στα δύο ματς. Η Βραζιλία ισοπέδωσε την Αϊτή και ο Ισημερινός με το ζόρι πήρε την ισοπαλία από το Περού αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 13'. Αυτά που μας έσωσαν κάπως ήταν το γκολ του Ένερ Βαλέντσια και η κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις. Με Κόπα Αμέρικα αποκλειστικά και σήμερα, από αύριο αλλάζουν τα δεδομένα αφού έχουμε έναρξη Euro. Aργότερα θα ανεβάσουμε και τις τελικές επιλογές μας σε μακροχρόνια στοιχήματα σε αυτήν την διοργάνωση.





ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 1&ΟVER: Παρότι έκανε μια αυθεντική εμφάνιση Ουρουγουάης...με πάθος, νεύρο, δύναμη και μαχητικότητα το Μεξικό ήταν ανώτερο και έφτασε δίκαια στην νίκη με 3-1. Οι Περέιρα, με τον Αρεβάλο Ρίος μοιάζουν από άλλη εποχή και ο Καβάνι ήταν μόνος στην επίθεση. Πλέον η νίκη είναι μονόδρομος και παρά την απουσία του Σουάρες θα βρουν τρόπο να πάρουν την νίκη. Η Βενεζουέλα κόντρα στην Τζαμάικα ήταν κάτι παραπάνω από τυχερή...πέτυχε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα, έπαιξε με παίκτη παραπάνω για 70 λεπτά και όμως η αντίπαλος της ήταν ανώτερη και είχε δυο δοκάρια. Η εμφάνιση της ήταν ανάλογη με αυτά που έδειξε και στα προκριματικά του Euro. Η άμυνα έχει πολλά κενά και με βάση αυτών που είδαμε δύσκολα θα δεχτεί κάτω από δύο γκολ... Περιμένουμε καλό ματς με την Ουρουγουάη να το καθαρίζει εύκολα, οπότε θα πάμε με τον συνδυασμό με 1 και οver. Σκόρερ στο 2,60 ο Καβάνι είναι εξαιρετικός.

ΜΕΞΙΚΟ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER: Εντυπωσιάσε το Μεξικό στην πρεμιέρα, πέτυχε 3 γκολ κόντρα στην σκληροτράχηλη Ουρουγουάη και δεν πτοήθηκε από το σοκ της ισοφάρισης στο 73΄λίγο μετά την κόκκινη του Γουαρδάδο. Παρότι ο Τσικαρίτο δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε ήταν άκρως απειλητική με τους ταχύτατους Ερέρα, Λοσάνο, Κορόνα. Aμυντικά πάντως στις στημένες φάσεις είχε θέματα...και έτσι δέχτηκε το γκολ από τον Γκοντίν. Η Τζαμάικα παρά την καλή εμφάνιση κόντρα στην Βενεζουέλα έμεινε στο μηδέν με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Πλέον οι Reggae Boys δεν έχουν περιθώρια και θα ψάξουν την νίκη κόντρα στο Μεξικό. Ο Όστιν που αποβλήθηκε άδικα στο πρώτο ματς θα απουσιάσει ενώ ο Μόργκαν αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή αυτήν την φορά. Περιμένουμε ανοιχτό ματς αφού το Μεξικό παίζει επιθετικά με ταχύτητα και η Τζαμάικα αναγκαστικά θα βγει μπροστά. Το οver στο 2,05 είναι καλή περίπτωση ενώ ο Τσικαρίτο κόντρα στους αργούς αμυντικούς μπορεί να βρει ένα από τα γνωστά ξεπετάγματα του και να σκοράρει.

Δυάδα
ΜΕΞΙΚΟ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER  1,80
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ  1&ΟVER   2,60

Δυάδα Anytime Scorer
ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ(ΜΕΞΙΚΟ)  2,15
KABANI(OYΡΟΥΓΟΥΑΗ)  1,90

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου