Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ



Oμαλά και όπως ακριβώς θέλαμε κύλησαν τα χτεσινά ματς στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία και τις ΗΠΑ να παίρνουν άνετες νίκες και να μας πληρώνουν. Εξτραδάκι το anytime scorer του Μπάκα. Οι ΗΠΑ μπορεί να κέρδισαν με 4-0...όμως τις βάσεις της έβαλαν με πέναλτι αρκούδα στο 7'. Δεύτερος όμιλος σήμερα και η Βραζιλία παίζει με την πλάτη στον τοίχο.






BΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΪΤΗ 2-3 ΓΚΟΛ: Κακή εμφάνιση από την Σελεσάο κόντρα στον Ισημερινό αφού δεν υπήρχε δημιουργικό χαφ με τους Ελίας, Κασεμίρο να είναι καλοί μόνο ανασταλτικά, ενώ στην επίθεση η έλλειψη καθαρού φορ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Γκρίνια για τις επιλογές του Ντόυνγκα που λογικά θα ανακατέψει την τράπουλα με τον Χούλκ να παίρνει σίγουρα χρόνο συμμετοχής. Η Αϊτή πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στο Περού, έπαιξε με πολύ πάθος, όμως στο τέλος έχασε απίθανη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Γενικά η χώρα της Καραϊβικής θα τα δώσει όλα δύσκολα όμως θα βρει τρόπο να σκοράρει και επειδή η Βραζιλία δεν με πείθει ότι μπορεί να βάλει 4 γκολ θα πάμε με τα 2-3 γκολ.. Ο Γουίλαν είναι καλή επιλογή για σκόρερ αφού η Βραζιλία θα κερδίσει πολλά φάουλ έξω από την περιοχή και ο μέσος της Τσέλσι είναι αυτός που τα εκτελεί.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΠΕΡΟΥ 1: Tεράστιο μίσος ανάμεσα στις δύο χώρες αφού ερίζουν για εδάφη σε περιοχές των Άνδεων ενώ έχουν καταγραφεί στο παρελθόν και πόλεμοι. Από το 1998 έχουν συνάψει συμφωνία ειρήνης. Ποδοσφαιρικά τώρα ο Ισημερινός πήρε εύκολα το 0-0 με την Βραζιλία, ενώ ακυρώθηκε και κανονικό γκολ που πέτυχε. Είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές, έπαιξε έξυπνα και τώρα καλείται να πάρει την νίκη για να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε στις 6 προηγούμενες διοργανώσεις...την πρόκριση από τον όμιλο. Ο Ένερ Βαλέντσια, είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Μπολάνιος ενώ οι Νομπόα, Αντόνιο Βαλέντσια αποτελούν εγγύηση στο κέντρο με την εμπειρία τους. Υπήρχε φόβος για την αμυντική γραμμή αλλά έδειξε σταθερότητα. Το Περού κόντρα στην Αϊτή παρότι είχε την πλήρη υπεροχή δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη και αν δεν μιλούσε η κλάση του Γκερέρο ίσως να μην τα είχε καταφέρει. Μάλιστα στις καθυστερήσεις η Αϊτή έχασε απίστευτη ευκαιρία από την μικρή περιοχή. Γενικότερα οι Περουβιανοί που έχουν κατέβει με νεανικό ρόστερ και χωρίς τα μεγάλα ονόματα δεν έπεισαν και ο Ισημερινός που διψά για διάκριση σε αυτήν την διοργάνωση έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Καλή επιλογή και το να δούμε πολλές κάρτες στο ματς αφού υπάρχει έντονη κόντρα.

Δυάδα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΪΤΗ  2-3  ΓΚΟΛ   2,10
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΠΕΡΟΥ  1   1,85

Anytime Scorer
ΓΟΥΙΛΑΝ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ)  2,60
ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ(ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ)   3,20

Μονό αποδεκτό
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΠΕΡΟΥ   ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  2,95



*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου