Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

WE LOVE USA


Εξαιρετικά τα πήγαμε στην πρώτη αγωνιστική στον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Παναμάς, Μεξικό και Αργεντινή μας πλήρωσαν. Μόνο η Τζαμάικα μας τα χάλασε αλλά ήταν άτυχη, αφού είχε δοκάρια έμεινε άδικα με 10 και παρά όλα αυτά ήταν ανώτερη σε όλο το ματς από την Βενεζουέλα. Συνεχίζουμε σήμερα με την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου όπου θα ποντάρουμε στα δύο φαβορί.



ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1: Η Κολομβία χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 2-0 τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα παίζοντας πολύ έξυπνα και ουσιαστικά, αφού βρήκε το γκολ νωρίς και στην συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το ματς χωρίς να πιεστεί πάρα πολύ. Ο Χάμες Ροντρίγκες θα χάσει το σημερινό ματς αφού τραυματίστηκε έτσι η ομάδα του Πέκερμαν θα χάσει σε δημιουργικότητα αφού ο μέσος της Ρεάλ είναι αυτός που μοιράζει το παιχνίδι. Ο Καρμόνα που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ματς με τον Κουαρδάδο θα έχουν περισσότερη δουλειά από τα άκρα. Άλλωστε η Παραγουάη εκεί έδειξε να πονά κόντρα στην Κόστα Ρίκα...σε ένα ματς που ήταν κακοποίηση του αθλήματος. Σφιχτή άμυνα και πάθος αυτά που μπορούσες να κρατήσεις για την Παραγουάη που θα παίξει και σήμερα για την ισοπαλία. Ο Μπάκα δεν σκόραρε στο πρώτο ματς και λογικά τώρα θα το κάνει, ο επιθετικός της Μίλαν ήταν μέσα στις φάσεις, είχε δοκάρι και κόντρα στο αργό κεντρικό δίδυμο της Παραγουάης θα βρει ευκαιρίες. Θα βρει τρόπο να διπλασιάσει τις νίκες η Κολομβία έστω και χωρίς τον Χάμες.

ΗΠΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1 : Aπογοήτευσε στην πρεμιέρα η διοργανώτρια αφού έκανε κάκιστη εμφάνιση, μπαίνοντας νωθρά στο ματς με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα από την Κολομβία. Ο αρχηγός Μπράντλεϊ έκανε ίσως την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της εθνικής και ο Κλίνσμαν βρίσκεται πλέον υπό μεγάλη πίεση αφού η πρόκριση...είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Κόντρα στην Κόστα Ρίκα η νίκη είναι το μοναδικό που ψάχνουν οι Αμερικάνοι. Η Κόστα Ρίκα έμεινε στο 0-0 με την Παραγουάη και έμεινε ευχαριστημένη αφού έπαιξε κάτι παραπάνω από επιφυλακτικά. Ο στόπερ Ουάτσον αποβλήθηκε και θα λείψει σήμερα. Η ομάδα του Κλίνσμαν θα βρει τρόπο να φτάσει στην νίκη ως διοργανώτρια ίσως πάρει και δύο-τρία σφυριγματάκια. Ο Ζάρντες έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση στο πρώτο ματς και μπορεί να πετύχει το γκολ.

Δυάδα
ΗΠΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ             1              1,80
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ             1              2,10

Anytime Scorer
ΖΑΡΝΤΕΣ(ΗΠΑ)                 3,10
ΜΠΑΚΑ(ΚΟΛΟΜΒΙΑ)     3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου