Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΛΩΝΟΒΕΛΓΟΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ




Mπορεί να περιμέναμε μεγαλύτερη ισορροπία στο ντέρμπι Ισπανίας με την Ιταλία αλλά και εύκολη επικράτηση των Άγγλων...όμως έστω και έτσι από σπόντα πληρωθήκαμε με την βασική μας δυάδα που ήταν τα 2-3 γκολ στο ντέρμπι και το οver στο άλλο ματς. Πλέον έχουμε μπροστά μας τα ματς των προημιτελικών σε τέσσερις μέρες. Ένα κείμενο και για τα τέσσερα και τελειώσαμε, ραντεβού ξανά την άλλη εβδομάδα με τα ημιτελικά...με τα ζευγάρια Πολωνία-Βέλγιο, Γερμανία-Γαλλία... ελπίζουμε.





ΠΟΛΩΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1: Η Πολωνία για 60 λεπτά ήταν η απόλυτη κυρίαρχος κόντρα στην Ελβετία, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσε φάσεις και έφτασε πολλές φορές κοντά σε ένα δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα σαν έριξε διακόπτες, υποχώρησε και έβγαλε κούραση, δεν βοήθησε και ο κόουτς από τον πάγκο αφού δεν έκανε αλλαγή στα 90 λεπτά και έτσι ήρθε η ισοφάριση με την γκολάρα του Σακίρι. Ο Λεβαντόφσκι παρέμεινε άσφαιρος...όμως παίζει πολύ για τους συμπαίκτες του, ενώ ο Μίλικ συνεχίζει να χάνει απίστευτες ευκαιρίες. Γενικά η Πολωνία έχει μας έχει πείσει μέχρι τώρα ως ομάδα, έχει συνοχή, έχει πλάνο και παίζει άψογα το 4-4-2. Πάμε τώρα και στον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος, κόντρα στους Κροάτες...κατέβασε την ομάδα του με φουλ αμυντικό σχήμα αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα τους. Αφού κατάστρεψε το παιχνίδι τους...χτύπησε με μια μαγική αντεπίθεση και πήρε την πρόκριση έτσι απλά. Τώρα όμως πρέπει να επιστρέψει στον ρόλο του φαβορί κάτι που φάνηκε στα ματς των ομίλων ότι δεν ταιριάζει στην Πορτογαλία. Το 4,00 της Πολωνίας είναι λάθος με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και ο Λεβαντόφσκι δεν θα μείνει άσφαιρος σε ένα τέτοιο τουρνουά. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το Πολωνία πρόκριση στο 2,50.

ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2: Η Ουαλία κέρδισε δύσκολα είναι η αλήθεια στο βρετανικό ντέρμπι την Βόρειο Ιρλανδία και πανηγυρίζει την παρουσία της στους 8...στην πρώτη συμμετοχή της σε μεγάλη διοργάνωση. Μαχητικότητα,χωρίς ρίσκο παιχνίδι και ότι κάνουν μπροστά οι Ράμσεϊ, Μπέιλ...αυτό είναι το πλάνο του Κόλεμαν. Το Βέλγιο κάθε ματς που περνάει δείχνει όλο και σε καλύτερη κατάσταση και κόντρα στην Ουγγαρία στο τελευταίο κομμάτι που βρήκε χώρους έδειξε την ποιότητα που έχει. Είναι δεδομένο πως οι Κόκκινο Διάβολοι έχουν τον πρώτο λόγο και όσο μικρό και αν φαντάζει το 1,75 που πληρώνει η νίκη τους είναι καλή περίπτωση. Θα ποντάρουμε και στο οver αφού η απουσία του Βερμάλεν ίσως δώσει ένα γκολ και στους Ουαλούς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1: Οι δύο ομάδες από τα φαβορί που δείχνουν μέχρι τώρα το καλύτερο πρόσωπο στην διοργάνωση κοντράρονται μεταξύ τους σε ένα σπουδαίο προημιτελικό. Η Ιταλία του Κόντε από εκεί που δεν την περίμενε κανένας, αφού ταξίδεψε στα γήπεδα της Γαλλίας με πολλές απουσίες εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αφομοιώσει πλήρως την φιλοσοφία του στην ομάδα με το 3-5-2 να δουλεύει άψογα. Η Ισπανία εγκλωβίστηκε και ήταν το δεύτερο θύμα των ατζούρι μετά το Βέλγιο. Η Γερμανία ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά, μετά τις μέτριες εμφανίσεις κόντρα σε Ουκρανία και Πολωνία, ήταν καλή δημιουργικά με τους Βόρειους Ιρλανδούς και εντυπωσιακή κόντρα στους Σλοβάκους που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης με το 3-0 να μοιάζει φτωχό με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο Λεβ δεν έχει κολλήματα βρήκε λύσεις στα μπακ με τους Έκτορ και Κίμιχ που κάνουν εξαιρετικό τουρνουά, Ντράξλερ, Κεντίρα, Οζίλ, και Γκόμες είναι σε καλή κατάσταση, όπως και το δίδυμο Μποάτενγκ, Χούμελς στην άμυνα έχοντας φυσικά και την συνδρομή του ανίκητου Νόιερ. Αν ανεβάσει στροφές και ο ανύπαρκτο μέχρι τώρα Μίλερ τα πάντσερ γίνονται αυτόματα το πρώτο φαβορί. Καλοί, χρυσοί οι παθιασμένοι Ιταλοί αλλά έχουν ταβάνι...ενώ οι απουσίες Ντε Ρόσι, Τιάγκο Μότα και Καντρέβα είναι σημαντικές. Προβάδισμα στην Γερμανία.

 ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Ζουν το παραμύθι τους οι Ισλανδοί που άφησαν έξω την Αγγλία κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Το ξαναείπαμε μπορεί να μην έχουν ποιότητα όμως οι ψαράδες είναι ο ορισμός της ομάδας, τρέχουν ακατάπαυστα, έχουν δουλέψει τα στημένα και τις αντεπιθέσεις και έχουν συγκεκριμένο πλάνο. Η Γαλλία τα βρήκε σκούρα κόντρα στους παθιασμένους Ιρλανδούς για ένα ημίχρονο, αλλά ο Ντεσάμπ γύρισε τούμπα το ματς με την είσοδο του Κομάν. Οι Πετεινοί μπορούν να φτάσουν στα ημιτελικά χωρίς να αντιμετωπίσουν μεγάλο αντίπαλο και δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, Θα τους δυσκολέψουν οι Ισλανδοί αλλά ως εκεί,

Σύστημα 3-4
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1  2,25
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ  2  1,75
ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  ΟVER  2,10
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑ  2,50

Μονό αποδεκτό
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  1  4,00

Δυάδα
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ  OVER  2,35

Aκριβές Σκορ
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ  1-2  8,50
ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  3-1  15,00
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2-0  8,50

Anytime Scorer
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΠΟΛΩΝΙΑ)          2,87

ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΒΕΛΓΙΟ)       2,25
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΓΑΛΛΙΑ)  4,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου