Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Kάτι κάναμε και χτες, βγάλαμε εύκολα τα ματς του Euro και με το Anytime Aζάρ. Μας χάλασε το απόλυτο ο τελικός του Κόπα Αμέρικα...που δεν βγήκε ποτέ οver. Δύο τα κρίσιμα σημεία η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαϊν και ο βλαμμένος διαιτητής που χάλασε το ματς με τις αποφάσεις του και το έκανε ροντέο με αποτέλεσμα να παίζεται ξύλο και όχι μπάλα. Οι Βέλγοι δυσκολεύτηκαν...όταν βρήκαν ανοιχτό γήπεδο όμως σκότωσαν τους Ούγγρους, οι Γερμανοί είχαν εύκολο έργο, ενώ οι Γάλλοι το γύρισαν με την αλλαγή του Ντεσάμπ στο ημίχρονο, έξω Καντέ μέσα ο Κομάν που μαζί με τον Γκριεζμάν και τον Παγιέ έπαιζαν πίσω από τον Ζιρού και σμπαράλιασαν την άμυνα των Ιρλανδών. Για το δράμα του Μέσι τι να πει κανείς; Aν αποχωρήσει πάντως θα είναι λιγόψυχος...




AΓΓΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Οι απίθανοι Ισλανδοί χωρίς να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας πλάνο, συγκέντρωση και ουσία στο παιχνίδι τους προκρίθηκαν με 5 βαθμούς από τον όμιλο. Έδειξαν πως δεν έχουν πρόβλημα στο να προσαρμοστούν πάνω στον αντίπαλο και μεγάλη ικανότητα στις κόντρα επιθέσεις. Η Αγγλία παρουσίασε πάνω κάτω αυτά που περιμέναμε, νεανική ομάδα με ταλέντο, πολύ τρέξιμο, κενά στην άμυνα. Αυτό που πληρώνει μέχρι στιγμής είναι η αστοχία στην επίθεση αφού δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά τις σπαταλά. Ο Χόγκσον πειραματίζεται με την επιθετική του γραμμή αφού δοκίμασε διάφορα σχήματα. Το ταξίδι των Σκαδιναβών κάπου εδώ έφτασε στο τέλος...όμως θα δυσκολέψουν την Αγγλία και έχουν την ικανότητα να σκοράρουν ώστε να βοηθήσουν να βγάλουμε το οver.


ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η αφέλεια και η υπεροψία της Ισπανίας κόντρα στην Κροατία την άφησε δεύτερη στον όμιλο με αποτέλεσμα να την στείλει σε δύσβατο μονοπάτι στον δρόμο για τον τελικό.  Οι Ιταλοί ήταν αδιάφοροι κόντρα στην Ιρλανδία και αυτό φάνηκε...ως ένα βαθμό, με τον Κόντε να κάνει μεγάλο rotation. Το ματς είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο σε προγνωστικά. Η Ισπανία σίγουρα υπερέχει ποιοτικά, όμως πολλές φορές παίζει παθητικά και άνευρα. Οι Ιταλοί από την άλλη παίζουν με φοβερό πάθος, έχουν μεγάλη συνοχή και για να βρεθεί ο αντίπαλος σε θέση βολής απέναντι στον Μπουφόν πρέπει να φτύσει αίμα. Δεν ξεχωρίζουμε σημείο, θα πάμε με το σύνολο γκολ 2-3 που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.


Δυάδα
ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  ΟVER  2,60
ITAΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Ακριβές Σκορ
ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  3-1   19,00
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  1-1   6,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου