Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ




Mεγάλη απογοήτευση πήραμε χτες από την Αυστρία αφού είναι η ομάδα που στηρίξαμε και πιστεύαμε πολύ. Κατάφεραν να χάσουν από την ομάδα που έχει σέντερ φορ τον Σαλάι...Το κακό είναι πως χάσαμε και τους Ντράγκοβιτς, Γιουζόνοβιτς για το ματς με τους Πορτογάλους. Για τους Ισλανδούς πάντως πέσαμε μέσα μπορεί να είχαν και τύχη όμως πήραν τον βαθμό από την Πορτογαλία που θεωρώ πως θα έχει πρόβλημα με αυτήν την άμυνα...Πέπε, Καρβάλιο στα 38, Βιερίνια (εξτρέμ) και Ράφαελ Γκερέιρο (άπειρος και επιθετικός). Σήμερα περιμένουμε γκολ από τους Αλβανούς...




ΓΑΛΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ G/G: H Γαλλία ζορίστηκε κόντρα στην Ρουμανία και πήρε την νίκη χάρης τον Παγιέ που τα έκανε όλα μέσα στο χορτάρι. Δεν έπεισαν πάντως οι διοργανωτές, ειδικά στην άμυνα όσες φορές ξεμύτισαν οι Ρουμάνοι έκανα ευκαιρία. Ο Εβρά ήταν κακός, ο Ραμί δεν είναι σταθερός και γενικά μοιάζουν ευάλωτοι. Η Αλβανία παρότι  στράβωσε το ματς κόντρα στους Ελβετούς από τα πρώτα λεπτά με το γκολ που δέχτηκε και την αποβολή, έδειξε καλά στοιχεία, πάλεψε ως το τέλος, πίεσε και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες. Βλέποντας αυτό το 3,00 που πληρώνει το γκολ-γκολ (έπεσε σήμερα στο 2,70) δεν γίνονται να το ποντάρουμε, την στοιχειώδη ευστοχία να δείξουν οι γείτονες μας ένα γκολ θα το βρουν, άλλωστε οι Γάλλοι σπάνια κρατούν το μηδέν (3 φορές στα τελευταία 10).

ΡΩΣΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2: Η Ρωσία κόντρα στους Άγγλους έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι...πραγματικά. Ασύνδετη, αργή ομάδα, είχε μόλις δύο τελικές δεν έδειξε τίποτα απολύτως. Αντίθετα οι Σλοβάκοι μπορεί να έχασαν από την Ουαλία, δείχνοντας αδυναμίες αμυντικά όμως το πάλεψαν, έβγαλαν αντίδραση ισοφάρισαν προσωρινά και ήταν φανερό πως είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους. Ο Χάμσικ ήταν εξαιρετικός και με ανάλογη εμφάνιση μπορεί να κερδίσει μόνος τους Ρώσους. Ο αρχηγός της Νάπολι θα βρει χώρους να πατήσει περιοχή, ενώ οι ταχύτατοι ακραίοι και με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός Βάις και Μακ θα δημιουργήσουν ρήγματα στην  αργοκίνητη άμυνα των Ρώσων. Στο 3,60 και με βάση αυτών που είδαμε στην πρεμιέρα έχει αξία το διπλό.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε χειρότερη την Ρουμανία στην πρεμιέρα. Αντίθετα το πάλεψε, είχε πλάνο στο παιχνίδι και απείλησε έστω με στημένες φάσεις κυρίως. Πλέον απαγορεύεται η ήττα για την ομάδα του Ιορντανέσκου για να μείνει ζωντανή αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Αλβανία. Bαρετή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Ελβετία κόντρα στους Αλβανούς, παρότι πέτυχε το γκολ στο 4', είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για 60 λεπτά και στο τέλος κατέληξε να κάνει καθυστερήσεις...Περίεργο ματς, δεν ξέρεις πως να το προσεγγίσεις, θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο αφού και οι δύο θα είναι προσεκτικές.

Μονό αποδεκτό
ΡΩΣΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  2   3,60

Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ  G/G  2,70
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   1,95

*Η στήλη του TSATALA καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου