Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ




Μπορεί οι Ιταλοί ποιότητα να μην έχουν όμως έχουν μεγάλα...@@ απίστευτο πάθος, φοβερή εμφάνιση γυάλιζε το μάτι τους. Ο τρόπος που τραγουδούσε ο Μπουφόν τον εθνικό ύμνο αλλά και ο τρόπος που πανηγύρισαν τα γκολ...δείχνει πολλά πράγματα. Το Βέλγιο πνίγηκε στην...ποιότητα του, φοβερή αφέλεια και φόβος στην τελική προσπάθεια, οι διάφοροι Αζάρ, Ντε Μπρούινε, Λουκάκου έμοιαζαν με παιδάκια μπροστά...στους hard rock παίκτες του Κόντε. Στα υπόλοιπα είδαμε μια απίστευτα παθητική Τσεχία και ένα άκρως ισορροπημένο ματς που δίκαια έληξε ισόπαλο στο Ιρλανδία-Σουηδία. Στοιχηματικά πήγαμε κουβά αφού πέσαμε μέσα μόνο στο γκολ-γκολ των Ιρλανδών. Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με το Κόπα Αμέρικα θα κάνουμε παιχνίδι με τα δύο του Euro.



AYΣΤΡΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1: Θεωρώ την Ουγγαρία την ομάδα με το χειρότερο ρόστερ στο τουρνουά. Προκρίθηκε στα μπαράζ νικώντας την Νορβηγία. Επέστρεψε σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά μετά το 1972. Καλύτεροι παίκτες ο Γκέρα(37 χρονών), ο επιθετικόςΣαλάι (16 συμμετοχές χωρίς γκολ στην Μπουντεσλίγκα) και ο γυρολόγος Τζούτζακ. Στο τέρμα ο 40χρόνος Κίραλι με την χαρακτηριστική γκρι φόρμα του... Ένας παίκτης αξιόλογος είναι ο σέντερ φορ της Λέγκια Νίκολιτς με 28 γκολ φέτος στην Πολωνία που δύσκολα παίζει όμως βασικός. Γενικά οι Ούγγροι δεν μας γεμίζουν το μάτι. Η Αυστρία έχει εξαιρετική φουρνιά, με παίκτες γεμάτο ταλέντο που βρίσκονται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική τους ηλικία. Ο Αλάμπα, ο Αρναούτοβιτς, ο Γιουζούνοβιτς μπορούν με μια ενέργεια τους να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα. Τους Αυστριακούς τους βλέπουμε για ψηλά και η νίκη κόντρα στην αδύναμη Ουγγαρία είναι απαραίτητη.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Πορτογαλία του Φέρναντο Σάντος ξέρουμε ακριβώς τι θα παρουσιάσει. Σοβαρότητα, συγκέντρωση, σφιχτή σε όλες τις γραμμές και επιθετικά θα ψάχνει την μία φάση για το 1 γκολ από τον Ρονάλντο. Στην άμυνα με τον παλαίμαχο Μπρούνο Άλβες, τον Πέπε... και τον 38χρόνο Καρβάλιο θα έχει θέμα, ενώ στο κέντρο της λείπει ο οργανωτής. Σέντερ φορ κλάσης δεν έχει και η εικόνα του Ρονάλντο δεν ήταν ενθαρρυντική στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Οι Ισλανδοί έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση τους και ταξίδεψαν στην Γαλλία με στόχο να ευχαριστηθούν την διοργάνωση. Το σίγουρο είναι πως θα παλέψουν όλα τα ματς και μπορούν να κάνουν ζημιές, αφού έχουν μεγάλη ομοιογένεια σε όλες τις γραμμές, τρέχουν πολύ και έχουν παίκτες με ποιότητα όπως Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Φινμπόγκανσον(Αούγκσμπουργκ), Μπγιάρνανσον(Βασιλεία), Σίγκουρσον(Ναντ). Ματς με τακτική και θεωρώ πως θα δυσκολευτούν οι Πορτογάλοι. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ  1   1,75
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  2-3  ΓΚΟΛ  1,95

Ακριβές Σκορ
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ   2-0   6,50

Anytime Scorer
ΑΡΝΑΟΥΤΟΒΙΤΣ(ΑΥΣΤΡΙΑ)  3,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου