Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ



Μπορεί να πέσαμε μέσα μόλις στα 2 από τα 5 χτεσινά ματς όμως τα είχαμε σε δυάδα και πληρωθήκαμε. Η εύκολη νίκη του Ισημερινού και της Πολωνίας, αλλά και το γκολ από τον Μίλικ μας έβγαλαν λοιπόν από πάνω. Από τα χτεσινά η Τουρκία ήταν μεγάλη απογοήτευση, η Γερμανία με αυτά τα κενά στην άμυνα θα έχει πρόβλημα αργότερα, ενώ η Βόρειος Ιρλανδία το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι ρίχνει κλωτσιές. Το κάζο της Βραζιλίας δεν άντεξα να το δω...αλλά πάνω κάτω το περιμέναμε, αλλά στον επόμενο γύρο.





ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ 1: Το Βέλγιο έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση σε αυτήν την διοργάνωση αφού η φουρνιά ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεση του ο Βίλμοτς είναι γεμάτη ταλέντο και στοχεύουν στα υψηλότερα σκαλοπάτια. Το μοναδικό κενό που έχουν οι Κόκκινοι διάβολοι είναι στα άκρα της άμυνας, αλλά η μετατόπιση των Αλντεβάιρεντ και Βερτόγκεν εκεί λύνει κάπως το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα Ναϊγκολάν, Βίτσελ, Αζάρ, Ντε Μπρούινε, Ντέμπελε, Λουκάκου...οι βασικοί αλλά και από τον πάγκο Καράσκο, Φελαϊνί, Οριγκί, Μπέντεκε ξεχειλίζουν ποιότητα. Η Ιταλία πήγε στην Γαλλία με μεγάλη ταπεινότητα...αφού οι απουσίες στο κέντρο της αφαιρούν σε δημιουργικότητα, ενώ επιθετικά δεν υπάρχει ο σούπερ σταρ με τους Πελέ, Έντερ να έχουν ταβάνι. Μοναδική σταθερά στους Ατζούρι η τετράδα Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, μπορούν με βάση αυτούς να κάνουν το κάτι παραπάνω, δύσκολα... Όμως αν υποτιμηθούν θα πληγώσουν τον αντίπαλο. Θα ποντάρουμε στην ποιότητα, το ταλέντο και την φρεσκάδα των Βέλγων με τον άσο να πληρώνει 2,60.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ ΟVER: H Tσεχία είχε την χειρότερη άμυνα από τις 24 της τελικής φάσης αφού δέχτηκε 14 γκολ στα προκριματικά. Λογικό αφού ο Πάβελ Βρμπά της έχει δώσει μια άκρως επιθετική φιλοσοφία. Τα 9 από τα 10 ματς στα προκριματικά ήταν γκολ-γκολ και τα 8 over. H Iσπανία θέλει να αποδείξει ότι το στραπάτσο του Μουντιάλ πριν δύο χρόνια ήταν μια κακή παρένθεση, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Μπουσκετς, Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μοράτα. Το στυλ των Τσέχων θα δώσει στο ματς ρυθμό και περιμένουμε να μπουν γκολ αφού επιθετικά και οι δύο είναι σε καλό επίπεδο.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ G/G: Το μεταξύ τους ματς ξέρουν και οι δύο πως είναι το σημαντικό του ομίλου για την πρόκριση και είναι δεδομένο πως θα ψάξουν την νίκη. Η Ιρλανδία μπορεί να μην έχει μεγάλη ποιότητα όμως είναι δεδομένο πως Ο'Νιλ θα παρατάξει 11 μαχητές που θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την φανέλα. Ούτε η Σουηδία έχει τεράστια ποιότητα, ενώ μοιάζει γερασμένη με τον αποχώρηση του προπονητή Χαμρέν μετά το τέλος του Euro να σηματοδοτεί και το τέλος εποχής, αφού ο Σουηδός τεχνικός βρίσκεται 7 χρόνια στο τιμόνι. Ο παράγοντας Ζλάταν υπάρχει αλλά δεν μπορεί να κάνει μόνος του την διαφορά.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ 2: Πλήρης απογοήτευση στους Ουρουγουανούς που έμειναν εκτός νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά το 1997. Ούτε η Τζαμάικα κυνηγάει κάτι αφού αποκλείστηκε επίσης με δύο ήττες. Στην παρέα του Καβάνι δεν υπάρχει κανένα απολύτως κίνητρο για να παίξουν...αντίθετα η Τζαμάικα ψάχνει το πρώτο της γκολ και την πρώτη της νίκη στο Κόπα Αμέρικα μετά από 5 ματς και με βάση αυτά που κατάφερε μέχρι τώρα το αξίζει. Στο 6.00 θα πάμε με το διπλό.

Σύστημα 2-3
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ  ΟVER  2,00
IΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ  G/G  2,20
ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ  1   2,50

Μονό αποδεκτό
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ  1   3,50

Μονό αποδεκτό
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ  2   6,00

Anytime Scorer
ΛΟΝΓΚ(ΙΡΛΑΝΔΙΑ)  3,40
ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΒΕΛΓΙΟ)  2,87
ΜΠΑΡΝΣ(ΤΖΑΜΑΪΚΑ)  4,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου