Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

AΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΠΟΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ




Το κακό χτες ξεκίνησε από νωρίς με την Αλβανία να τρώει γκολ δώρο του τερματοφύλακα Μπερίσα (μετά ήταν απίστευτος και έδειξε γιατί παίζει στην Λάτσιο) να μένει με δέκα μετά την γκάφα του Τσάνα, αλλά παρόλα αυτά να παλεύει στα ίσια το ματς και να χάνει δύο απίστευτες ευκαιρίες. Εκεί βέβαια που ήταν το αποκορύφωμα ήταν η Αγγλία...δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Οι ΗΠΑ και το γκολ στο Ουαλία-Σλοβακία βγήκαν αλλά η μέρα ήταν μέτρια. Πέντε ματς σήμερα και θα ασχοληθούμε με όλα.




IΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (-2)-ΑΪΤΗ 1: Δεν κατάφερε να κερδίσει το Περού ο Ισημερινός και δεν έχει εξασασφαλίσει την πρόκριση. Για να καταφέρει χρειάζεται νίκη επί της Αϊτής με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Η χώρα της Καραϊβικής διασύρθηκε κόντρα στην Βραζιλία και έδειξε πως δεν βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Επιθετικά ο Ισημερινός έχει μεγάλη ποιότητα και θα βρει τρόπο να πάρει μια ευρεία νίκη για να μην αγχώνεται με το άλλο ματς του ομίλου.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER: Η Βραζιλία βρήκε την αδύναμη Αϊτή και έκανε πάρτι βάζοντας 7 γκολ. Η σελεσάο δεν πλέον περνά και με ισοπαλία κόντρα στο Περού, όμως θα κυνηγήσει την νίκη για να πάρει την πρωτιά. Το νεανικό Περού έδειξε κόντρα στον Ισημερινό πως αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές...όμως στην άμυνα έδειξε μεγάλες αδυναμίες. Με δεδομένο πως το Περού πρέπει να ψάξει την νίκη για να προκριθεί οι πιθανότητες να δούμε ματς με ρυθμό και γκολ είναι πολλές.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ G/G: Για την Γερμανία έχουμε πολλές αμφιβολίες για το τι θα καταφέρει στην διοργάνωση. Η άμυνα δεν έχει σταθερότητα και ο μοναδικός ακραίος μπακ στο ρόστερ είναι ο Έκτορ. Ο Λεβ με την επιλογή των Σβαϊντσάγκερ και Ποντόλσκι ξεσήκωσε αντιδράσεις Τα Πάντσερ με εξαίρεση το τελευταίο φιλικό με την Ουγγαρία όπου κέρδισαν 2-0 στα προηγούμενα 7 ματς είχαν δεχτεί γκολ. Η Ουκρανία μπορεί να μην έχει ομάδαρα αλλά είναι σφιχτό σύνολο. Δύο παίκτες ξεχωρίζουν ο Κονιοπλάνκα με τον Γιαρμολένκο που μπορούν να πλαγιοκοπήσουν και να πετύχουν ένα γκολ.

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ G/G: Η Ισπανία υπερέχει στο γκρουπ με τις Τσεχία, Τουρκία και Κροατία να σφάζονται για την πρόκριση. Θα κρίνει πολλά το σημερινό ματς και είναι δεδομένο πως είναι υποχρεωμένες να ψάξουν για την νίκη. Παίκτες με επιθετικό οίστρο υπάρχουν και από τις δύο πλευρές και από ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν.

ΠΟΛΩΝΙΑ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1: Το δίδυμο Λεβαντόφσκι, Μίλικ είναι το κορυφαίο δίδυμο επιθετικών στην διοργάνωση έχοντας πετύχει 51 γκολ φέτος με Μπάγερν και Άγιαξ, αλλά και 19 γκολ στα προκριματικά της διοργάνωσης, Οι Πολωνοί φιλοδοξούν σε καλή πορεία και η νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη πλην όμως τίμια Βόρειος Ιρλανδία μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Δυάδα
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ(-2)-ΑΪΤΗ  1  2,20
ΠΟΛΩΝΙΑ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 1,75

Τριάδα
TOYΡΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  G/G  2,10
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ  G/G 1,90
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ  ΟVER  1,85

Anytime Scorer
ΓΙΑΡΜΟΛΕΝΚΟ(ΟΥΚΡΑΝΙΑ)  3,75
MIΛΙΚ(ΠΟΛΩΝΙΑ) 2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου