Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Τέτοια ξεφτίλα σαν την χτεσινή δεν έχω ξαναπεράσει...το Μεξικό έκανε την πιο τραγική εμφάνιση ομάδας που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Μιλάμε τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και τα 7 που έφαγαν λίγα ήταν. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκαν τόσο από την προπόνηση 3 ωρών που επέβαλε ο προπονητής μια μέρα πριν το παιχνίδι. Θύμισε την συντριβή της Βραζιλίας  στο Μουντιάλ από την Γερμανία. Κουβάς και τεράστιος, τόσο σε μακροχρόνια όσο και στα χτεσινά, παρότι πέσαμε μέσα με Βέλγιο και τα 2-3 γκολ στην Ισλανδία. Τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο και τα σενάρια πολλά...





ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΟVER: Η Αλβανία μπορεί να τα βάζει με την τύχη της για τις δύο ήττες που έκανε μέχρι τώρα, αφού τόσο κόντρα στην Γαλλία όσο και απέναντι στην Ελβετία ήταν άκρως ανταγωνιστική και παρουσίασε ένα καλά δεμένο σύνολο με αρχή και τέλος. Οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες για τους παίκτες του Ντε Μπιάζι αλλά για τις κυνηγήσουν θέλουν μόνο νίκη και με όσο πιο πολλά γκολ γίνεται για να έχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι στις καλύτερες τρίτες. Η Ρουμανία παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Ελβετία στην συνέχεια δεν διαχειρίστηκε σωστά το αποτέλεσμα και κόντεψε να ηττηθεί κιόλας στο τέλος. Πλέον με ένα πόντο θέλει απαραίτητα την νίκη σήμερα για να προκριθεί είτε ως δεύτερη αν χάσει η Ελβετία και έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων, είτε με 4 βαθμούς ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Παρότι δεν δημιουργεί εύκολα φάσεις κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ματς με τον Στάνκου... με ισάριθμα πέναλτι. Το μοναδικό που ψάχνουν και οι δύο είναι η νίκη ενώ θέλουν και νίκη με παραπάνω από ένα γκολ. Το οver στο 2,30 είναι ελκυστικό...μπορεί να φημίζονται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα όμως είναι τέτοιες οι συνθήκες του ματς που θα ψάξουν το γκολ αμφότερες.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2:  Bολική μοιάζει η ισοπαλία που φέρνει την Γαλλία πρώτη και την Ελβετία να την ακολουθεί ως δεύτερη. Δεν θα πάμε με τα σενάρια και θα ποντάρουμε στους Γάλλους που δεν θα θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν την πρωτιά που τους ανοίγει τον δρόμο με εύκολες διασταυρώσεις στην συνέχεια. Ο Ντεσάμπ ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής σε μερικούς αναπληρωματικούς που θα έχουν υψηλό κίνητρο. Η Ελβετία είναι μέχρι τώρα μια βαρετή...με όλη την κυριολεξία της λέξης ομάδα. Ήταν τυχερή κόντρα στην Αλβανία, ο Σακίρι είναι κακός, οι επιθετικοί της δεν την βρίσκουν...γενικά παραπάνω από τους 16 δεν τους βλέπω, ενώ δεν έχει άμυνα να κρατήσει άσφαιρη την Γαλλία. Για να μην το κουράζουμε πάμε με το διπλό του 2,00 πιστεύω πως οι Πετεινοί θα παίξουν χωρίς άγχος για πρώτη φορά και θα κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δυάδα
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ  ΟVER  2,30
EΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  2  2,00

Μονό αποδεκτό
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2&OVER  3,60

Μονό αποδεκτό
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ  ΟVER 3,5  5,00

Αnytime Scorer
ΛΕΛΙΑΝΙ(ΑΛΒΑΝΙΑ)  6,50

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου