Σάββατο 14 Μαΐου 2016

TEΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ BUNDESLIGA



O Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό όμως η γκολάρα του Λέτο έφερε το ματς στην ισοπαλία, έτσι μας χάλασε το μονό αποδεκτό, ΠΑΟΚ και η Ζαγκλεμπίε στην Πολωνία μας έδωσαν μια όμορφη δυάδα. Δύο μέρες πήραμε ρεπό, καθώς το πρόγραμμα πλέον δεν προσφέρεται για πολλά, σήμερα, αύριο και μερικούς τελικούς...Στο Euro θα φορτσάρουμε ξανά. Σήμερα μια τριάδα μόνο από το φινάλε της Bundeslilga.





ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1: Τεράστια απογοήτευση στην Στουτγκάρδη αφού ο υποβιβασμός για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια είναι πολύ κοντά. Λύγισε στα δύσκολα, αφού το ρόστερ ήταν νεανικό και δεν είχε τους παίκτες με εμπειρία να σηκώσουν το βάρος. Μετρά 5 σερί ήττες, δέχεται γκολ με το τσουβάλι (72 σε 33 ματς), στο κρίσιμο ματς με την Βέρντερ έχασε με 6-2 ενώ την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας την ζωή της εντός έδρας και έχοντας προηγηθεί ηττήθηκε με 3-1 από την Μάιντζ. Για να πάει στα μπαράζ θέλει νίκη και παράλληλα ήττα της Βέρντερ...δεν μοιάζει όμως να έχει τις δυνάμεις να κυνηγήσει κάτι καλό στο Βόλφσμπουργκ με τους Λύκους να θέλουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους μετά από μια μέτρια σεζόν. Άσος στο 2,30.

ΜΑΪΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ 1: Έριξε την καρδάρα με το γάλα...τις τελευταίες αγωνιστικές η Χέρτα αφού με μόλις ένα βαθμό τις τελευταίες 6 αγωνιστικές από εκεί που ήταν το μεγάλο φαβορί για την 3η θέση πλέον κινδυνεύει να μείνει 7η και να παίξει προκριματικά Europa League. Κλατάρε η ομάδα του Βερολίνου και η Μάιντζ θέλει να γιορτάσει με τους οπαδούς την Ευρωπαϊκή έξοδο, με νίκη τερματίζει 5η και σφραγίζει την είσοδο της στους ομίλους του Europa League. Eντός είναι δυνατή με 8 νίκες, ενώ αντίθετα η Χέρτα έχει 9 ήττες σε 15 ματς μακριά από την πρωτεύουσα.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5: Εορταστικό κλίμα στους γηπεδούχους που κατάφεραν κάτι που έμοιαζε απίθανο με την αποχώρηση του Στέφενς. Η πρόσληψη του 28χρόνου Νάγκελσμαν έφερε άψογα αποτελέσματα και με 23 βαθμούς σε 13 ματς εξασφάλισε την παραμονή. Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Σάλκε που θέλει την νίκη για να ανέβει τουλάχιστον στην 6η θέση και να αποφύγει την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των προκριματικών του Europa League. Xωρίς άγχος οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την νίκη κόντρα σε μια Σάλκε που παίζει πάντα επιθετικά, εύκολα μπορεί να ξεφύγει το σκορ.


Τριάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  1   2,30
ΜΑΪΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ  1  2,10
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ  ΟVER  3,5   2,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου