Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ


Όπως ακριβώς το περιμέναμε κύλησε το ματς στο Λονδίνο, μπόλικο σασπένς πολλές φάσεις και 5 γκολ. Η Γουέστ Χαμ έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα και για την 6η θέση αφού προσπέρασε την Σαουθάμπτον. Στην Eurovision τελικά πατώσαμε αφού η αηδία που στείλαμε τελικά δεν ξεγέλασε κανέναν... Πλέι οφ σήμερα και θα δώσουμε προβάδισμα στις έδρες.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1: Ο Πανιώνιος μπαίνει στην διαδικασία των πλέι οφ χωρίς άγχος, αφού είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της, ειδικά μετά την θετική εξέλιξη με την αδειοδότηση και την ανανέωση του συμβολαίου του Ουζουνίδη στην Νέα Σμύρνη όλοι είναι χαρούμενοι. Το μικρό ρόστερ που έχει στην διάθεση του σίγουρα θα επηρεάσει...αλλά στην συνέχεια, πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό που με τις ομάδες της πεντάδας δεν έκανε νίκη (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) ο νεανικός και γεμάτος ενθουσιασμό Πανιώνιος μπορεί να φτάσει στην νίκη. Άλλωστε οι Πράσινοι έχουν πολλές απουσίες με τους Κλωναρίδη, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς, Εσιέν και Σάντσες να είναι εκτός.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1: Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -2 χρειάζεται απαραίτητα την νίκη σήμερα για να μην πίσω από την πρώτη αγωνιστική. Ο Ίβιτς είχε χρόνο να δουλέψει με την ομάδα, οι τραυματίες έχουν μειωθεί ενώ η ΑΕΚ ασχολείται με όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τον τελικό και έρχεται στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον καλύτερο της παίκτη, αφού ο Μάνταλος είναι τραυματίας. Άσος για τον ΠΑΟΚ που την δεδομένη στιγμή μοιάζει πιο συγκεντρωμένος από την Ένωση.

ZAΓΚΛΕΜΠΙΕ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 1: Εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέι οφ για την Ζαγκλεμπίε, που έρχεται από 3 σερί νίκες, ανάμεσα στα θύματα της και η πρωτοπόρος Λέγκια. Διεκδικεί στα ίσια την τρίτη θέση με την Κρακοβία και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της, με δύο αγωνιστικές να απομένουν η νίκη σήμερα είναι απαραίτητη. Η περσινή πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν με το ζόρι μπήκε στα πλέι οφ, όπου απογοητεύει αφού δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 ματς με αποτέλεσμα να μείνει εκτός στόχων, ενώ η ήττα στον τελικό κυπέλλου από την Λέγκια την έριξε σε κατάθλιψη. Με την φόρα που έχει η Ζαγκλεμπίε θα περάσει πάνω από το πτώμα της Λεχ, άσος στο 1,85.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1   4,20

Δυάδα
ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ  1   1,80
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  1  2,15

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου