Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΤΡΕΛΟ PARTY ΣΤΗΝ PEPSI ARENA


Η Μάιντζ παρότι έχασε σημαντικές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ και να κερδίσει την Χέρτα ώστε να πληρωθούμε την τριάδα μας στην Bundesliga αφού η Βόλφσμπουργκ και το οver 3,4 στο Χόφενχαϊμ ήρθαν εύκολα. Φινάλε σήμερα σε Πολωνία, Αγγλία και Ισπανία, ενώ θα μας απασχολήσει και το ματς στην Λεωφόρο. Η φωτογραφία είναι από την περσινή επίσκεψη στην Pepsi Arena...θα γίνει τρελό party σήμερα πιστέψτε με, με νίκη κάνει το νταμπλ η Λέγκια.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ OVER: Προβλημάτισε έντονα με την εμφάνιση του στην Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός, αφού είχε μεγάλα θέματα στην άμυνα με τις φαρμακερές αντεπιθέσεις του Πανιωνίου ενώ επιθετικά αν δεν υπήρχε το φανταστικό γκολ του Λέτο δύσκολα θα έπαιρνε τον πόντο. Πλέον οι Πράσινοι στο σημερινό ματς παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να ψάξουν την νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε όμως παίζοντας με πάθος κατάφερε να γυρίσει το ματς με την ΑΕΚ παρότι είχε στραβώσει από την αρχή. Θέματα με την άμυνα έχει ο Δικέφαλος που δέχεται εύκολα γκολ, όμως μπορεί να πληγώσει την ευάλωτη άμυνα του Στραματσιόνι. Ανοιχτό ματς περιμένουμε και το οver στο 2,35 είναι μεγάλο.

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 3,5 : Στην Λέστερ θέλουν να βγάλουν τον Βάρντι πρώτο σκόρερ και θα παίξουν φουλ επίθεση κόντρα σε μια ομάδα που μετρά 9 οver στα τελευταία 12 και έχει ένα αφηνιασμένο Αζάρ με γκολ σε τέσσερα ματς σερί. Εύκολα θα δούμε πολλά γκολ στο 2,50 και το anytime Βάρντι στο 2,20.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- 2 ΓΚΟΛ ΑΓΟΥΕΡΟ: Τελευταία αγωνιστική της Premier League και η Σίτι με νίκη εξασφαλίζει την 4η θέση και τα προκριματικά Champions League. O Aγουέρο με 24 γκολ βρίσκεται στην 2η θέση των σκόρερ μαζί με την Βάρντι, ένα πίσω από την Κέιν που έχει 25. Ο Αργεντινός είναι δεδομένο πως θα βρει αρκετές ευκαιρίες στο ματς, εκτελεί τα πέναλτι και στο 3,60 υπάρχει αξία στο να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Αν τα καταφέρει θα έχει αρκετές ελπίδες να βγει το πρώτο κανόνι αφού ο Κέιν παίζει με την Τότεναμ στο Νιουκάστλ και ο Βάρντι στο Λονδίνο με την Τσέλσι.

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Πιστέψαμε την Γουέστ Χαμ και ποντάραμε πως θα τερματίσει στην εξάδα και με την νίκη της επί της Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της. Απαιτείται μία νίκη κόντρα στην τελείως αδιάφορη και ντεφορμέ Στόουκ (1-3-5 ρεκόρ στα τελευταία 9). Θα ποντάρουμε στα σφυριά στο 2,15.


ΛΕΓΚΙΑ-ΠΟΓΚΟΝ 1&ΟVER: Η Λέγκια θέλει με νίκη κλειδώνει τον τίτλο και στην Pepsi Αrena θα στηθεί μεγάλο πάρτι, αφού λίγες μέρες πριν σήκωσε και το κύπελλο και βρίσκεται πολύ κοντά στο ντάμπλ. Η Πογκόν είναι απογοητευμένη αφού έμεινε εκτός Ευρώπης και αναμένεται απλά να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς... Άσος με πολλά γκολ.

Δείτε video με την ατμόσφαιρα στην Pepsi Arena









ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΧΙA ΓΚΑΝΤΣΚ ΟVER: Μεγάλο ματς αφού κρίνεται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Κρακοβία έχει το πάνω χέρι αφού και με ισοπαλία είναι αυτή που το κατακτά. Η Λέχια όμως δεν θα παραδοθεί αφού έκανε εξαιρετικά πλέι οφ και έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Λέγκια. Ματς για πολλά γκολ στο 1,85.

Τριάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ                                OVER     2,35
ΛΕΓΚΙΑ-ΠΟΓΚΟΝ              1&ΟVER               1,90
ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ    2              2,15

Δυάδα
Αnytime Scorer                 BAΡΝΤΙ(ΛΕΣΤΕΡ)              2,20
Δύο ή περισσότερα γκολ             ΑΓΟΥΕΡΟ(ΣΙΤΙ)                  3,75

Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ  ΟVER 3,5              2,50
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ         ΟVER     1,85

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου