Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΛΙΑΚΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ



Το πάρτι στην Βαρσοβία έγινε όπως περιμέναμε...αλλά μας τα χάλασε η  Premier League όπου πατώσαμε και φυσικά το οver στην Λεωφόρο που ήταν φυσιολογικό να μην βγει μετά την κόκκινη του Τζιόλη στο 20'. Κακή μέρα λοιπόν χτες, σήμερα παραδόξως  βγάζει σημεία το πρόγραμμα από πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας...




TΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΟVER: Σε τρομερή κατάσταση οι δύο ομάδες με την ΤΣΣΚΑ να έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 7 και να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος με την Ροστόφ να καραδοκεί. Η Κράσνονταρ ελπίζει για την 2η θέση που οδηγεί στο Champions League, έρχεται από 6 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 7 και ψάχνει μόνο νίκη στην Μόσχα. Την νίκη θέλουν και οι δύο και το οver στο 2,00 έχει αξία, άλλωστε η Κράσνονταρ έχει 6 οver στα τελευταία 8.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΟVER: Ματς που μας προδιαθέτει για πολλά γκολ αφού η Βαλαρένενγκα ότι κάλο κάνει από την αρχή της σεζόν είναι εντός έδρας όπου έχει μαζέψει τους 9 από τους 10 βαθμούς της, ενώ έχει πετύχει και τα 9 από τα 10 γκολ της στο πρωτάθλημα. Η Χάουγκεσουντ έχει φορτσάρει για τα καλά, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όπου και τα 9 ματς ήταν οver 3,5, όπου τα 6 από αυτά ήταν και οver 6,5. Ακόμα και με βάση παράδοσης οδηγούμαστε στο οver αφού με γηπεδούχο την Βαλερένγκα έχουμε 5 οver στα 6 τελευταία μεταξύ τους.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ G/G:H Ρόζενμποργκ δείχνει και φέτος πως δύσκολα θα έχει αντίπαλο στην Νορβηγία, έχει βέβαια αδυναμίες και έχει ήδη δύο βαθμολογικές απώλειες. Η Λίλεστρομ μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως έχει σταθερή επαφή με τα δίχτυα αφού έχει σκοράρει και στα 10 ματς πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ενώ έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ με 8 γκολ τον Νιγηριανό Φράντεϊ. Στο 1,95 υπάρχει αξία στο γκολ-γκολ.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣΝΤΕΪ ΟVER: Ημιτελικός πλέι οφ με την Σέφιλντ να κερδίζει το πρώτο ματς με 2-0 και να έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Mπράιτον αναγκαστικά θα παίξει φουλ επίθεση μήπως και κάνει την ανατροπή και το οver σε αποδόσεις πάνω από 2,00 έχει αξία.

Τετράδα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ  ΟVER  1,95
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ  ΟVER  1,70
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ  G/G  2,00
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΤΕΪ  ΟVER  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου