Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ EUROVISION


Ωραιότατο διπλό έβγαλε η Σαουθάμπτον στο Λονδίνο, αν η Μπάρτσα σταματούσε στα 4 αντί για τα 5 που έβαλε στην Εσπανιόλ θα είχαμε πάρει και την τριαδούλα μας...αλλά μας τα χάλασε ο Σουάρες. Ματσάρα εξ αναβολής σήμερα στην Premier League με την Γουέστ Χαμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ψάχνουν μόνο την νίκη για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Για τους περίεργους έχουμε και Eurovision σήμερα...




ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΟVER: Τα σφυριά πραγματοποίησαν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 4-1 από την Σουόνσι και μάλιστα εντός έδρας. Αν τα είχαν καταφέρει θα έβαζαν υποψηφιότητα ακόμα και για την 4η θέση, πλέον κινδυνεύουν να μείνουν 7η και να χάσουν και το τρένο της Ευρώπης γενικότερα. Κρατάνε πάντως την τύχη στα χέρια τους αφού έχουν ένα ματς λιγότερο και με δύο νίκες θα είναι πάνω από την Σαουθάμπτον. Αναγκαστικά λοιπόν στο σημερινό θα ψάξουν τους 3 βαθμούς. Μια από τα ίδια και για την Γιουνάιτεντ που παρά την απογοητευτική της σεζόν έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, αφού με δύο νίκες στην Premier League (σήμερα και με την Μπόρνμουθ) εντός θα βγει 4η και στα προκριματικά Champions League. Για την νίκη θα παίξει λοιπόν σήμερα ο Φαν Χάαλ. Με δύο ομάδες που θέλουν μόνο νίκη και την Γουέστ Χαμ να έρχεται από 8 σερί over το να δούμε πολλά γκολ είναι κάτι παραπάνω από πιθανό και στο 2,00 το κρατάμε.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ: Θα είναι άδικο για την φετινή Γουέστ Χαμ να μείνει εκτός Ευρώπης, όπως αναφέραμε και πιο πάνω κρατά την τύχη στα χέρια της. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Στοουκ και μπορεί να πάρει το τρίποντο, η ισοπαλία στο σημερινό δεν την καταστρέφει και λογικά θα παιχτεί στην διαφορά τερμάτων με την Σαουθάμπτον. Την Λίβερπουλ την βγάζω εκτός αφού δύσκολα θα δώσει το 100% κόντρα σε Τσέλσι και Γουέστμ Μπρομ όταν έχει μπροστά της σε 7 μέρες τον τελικό του Europa... Με βάση τις αποδόσεις λοιπόν όταν η Γουεστ Χαμ έχει δύο ματς το 3,75 για να είναι στην εξάδα έχει αξία.


ΕUROVISION NA ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: Τραγικό κομμάτι, μεγάλος αχταρμάς ποντιακή λύρα, ραπάρισμα με ελληνικό στίχο και στα ποντιακά, ρεφρέν με αγγλικό στίχο, ...όμως μιλάμε για Eurovision... και δεν μετράει πάντα η μουσική. Η ποντιακή λύρα μπορεί να επηρρεάσει θετικά Αρμένιους, Ρώσους, Αζέρους, ενώ στον ημιτελικό μαζί μας είναι και η Κύπρος, Σαν Μαρίνο και Μάλτα που πάντα μας βλέπουν θετικά. Κάπου διάβασα ότι σε 7 ημιτελικούς έχουμε με 7 προκρίσεις. Στο 3,40 θα ποντάρουμε μήπως και κάτσουμε να δούμε και λίγο...Ξέχασα θα παίζει η Γουέστ Χαμ την ίδια ώρα.


Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVER  2,00

Moνό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ   ΕΞΑΔΑ   3,75

Μονό αποδεκτό
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου