Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΤΟΤΕΝΑΜ...


Μόνο η Σάντερλαντ μας πλήρωσε με την επική της ανατροπή επί της Τσέλσι, καθώς στα υπόλοιπα άστα να πάνε. Η Ίνγκολσταντ πάντως το προσπάθησε...στο Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν είχαμε ανοιχτό ματς άλλα όχι πολλές ευκαιρίες ενώ αυτή που ήταν σκέτη απογοήτευση ήταν η Νιουκάστλ. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά.



ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2: Γεμάτη απογοήτευση η Τότεναμ μετά την οριστική απώλεια τίτλου πλέον έχει αδειάσει ψυχολογικά και σωματικά. Σημαντικές απώλειες με τους Ντέμπελε και Ντέλε Άλι να είναι εκτός και τους Αντερβέιλεντ και Ρόουζ να είναι αμφίβολοι. Η Σαουθάμπτον έρχεται με φόρα μετά την τεσσάρα επί της Σίτι και κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το διπλό έχει αξία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ UNDER  4,5: H μισητή αντίπαλος της Μπαρτσελόνα Εσπανιόλ θέλει όσο τίποτα άλλο να την πληγώσει και να της στερήσει τον τίτλο κάτι που είναι βέβαια εξαιρετικά δύσκολο...Εκεί που θα χτυπήσει η Εσπανιόλ θα είναι το ξύλο και η δύναμη δεν έχει άλλο τρόπο. Θα πάμε με το under 4,5 στο 2,00.

ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER:  Η Σίτι απογοήτευσε στα ματς με την Ρεάλ αφού δεν έδειξε να έχει το ειδικό βάρος και την φανέλα να χτυπήσει την πρόκριση. Πλέον στοχεύει στην 3η θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Για να τα καταφέρει χρειάζεται νίκη σήμερα αφού η Άρσεναλ βρίσκεται στο +3. Πάμε για καλό ματς με γκολ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ Χ: Mεγάλο ντέρμπι στην Γένοβα με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν κακή χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτά τα ματς μετράει πολύ το γόητρο, από την στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ίσως τα βρουν στην ισοπαλία.

ΛΕΓΚΙΑ-ΠΙΑΣΤ 1: Μεγάλο ντέρμπι τίτλου με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Στην Pepsi Αrena η Λέγκια αποκτά τεράστια δύναμη, έρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου και η Πιαστ που δεν έχει διπλό εδώ και 8 ματς δύσκολα θα σταθεί όρθια. Άσος στο 1,60.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  2   4,00

Τριάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ  UNDER  4,5   2,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ  ΟVER  1,66
ΛΕΓΚΙΑ-ΠΙΑΣΤ  1  1,60

Μονό αποδεκτό
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ  Χ   3,40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου