Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ




Το γρήγορο και τυχερό γκολ της Λίβερπουλ έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της και πάτησαν την Βιγιαρεάλ. Σημαντική η παρουσία του Τσαν που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Κλοπ, με τον Γερμανό να μην περιμένουμε να αγωνιστεί αφού ήταν τραυματίας. Σημαντική αγωνιστική σήμερα σε Bundesliga και Premier League, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε και άλλο το παιχνίδι μας, όμως θα το περιορίσουμε σε 4 σημεία μόλις.






ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5: Η Λεβερκούζεν με 7 σερί νίκες μπορεί να πανηγυρίζει από την προηγούμενη αγωνιστική για την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και την επόμενη χρονιά αφού εξασφάλισε την 3η θέση. Πλέον στο σημερινό γειτονικό ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ πάει χωρίς άγχος, με τον κόουτς Σμιντ να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές τους να απολαύσουν το παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη παλεύει με την Χέρτα και την Σάλκε για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αυτή την στιγμή έχει το πάνω χέρι αλλά θέλει το 2 στα 2 για να παραμείνει έτσι η κατάσταση. Στο Μπορούσια Παρκ είναι πανίσχυρη με 7 νίκες στα τελευταία 8 παίζοντας πάντα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Λεβερκούζεν δεν θα χαριστεί αλλά θα παίξει στα ίσια το ματς...υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ματσάρα.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1X: Eκπληκτικά πράγματα από την νεοφώτιστη Ίνγκοσταλντ που βρίσκεται στην 9η θέση και εξασφάλισε για πλάκα την παραμονή της. Το πιο φθηνό μπάτζετ στην Bundesliga και όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο. Φοβερή ενέργεια στο παιχνίδι της, πολύ τρέξιμο και πάθος που θυμίζει Ατλέτικο. Εντός έδρας είναι αήττητη το 2016 με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ τα 15.000 εισιτήρια έχουν γίνει καπνός... Ο κόουτς Χάζεντχιλ πήρε μεταγραφή στην  πλούσια Λειψία με την Ίνγκολσταντ να βάζει στα ταμεία της πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Στην Μπάγερν έρχονται από γερό χαστούκι...και βγήκαν νεύρα με τον Γκουαρντιόλα να πιάνεται στα χέρια με μέλος του ιατρικού τιμ. Για να κλειδώσει ο τίτλος οι Βαυαροί θέλουν ένα πόντο...ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Αννόβερο, άρα ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει. Aπό την μία έχουμε μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για να ευχαριστήσει το κοινό της και από την άλλη έχουμε μια ομάδα που έχει αδειάσει...ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά, ο Πεπ δεν έχει κανένα έρεισμα πλέον στα αποδυτήρια, 13,00 πληρώνει ο άσος λες; Mε λιγότερο ρίσκο το 1Χ στο 4,50.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Η Σάντερλαντ στα τελευταία 8 ματς έχε μόλις ήττα αλλά και μόλις μία νίκη...οι 6 ισοπαλίες δείχνουν ότι το παλεύει. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, όμως μετά το σημερινό έχει να αντιμετωπίσει και την Έβερτον εντός την Τετάρτη και υπάρχει αισιοδοξία πως με 6 βαθμούς θα βγει από την δύσκολη θέση. Τεράστιο πάθος υπάρχει στις Μαυρόγατες,ο Αλαρντάις είναι έμπειρος ξέρει πως να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του. Η Τσέλσι είναι τραγική φέτος, εντάξει οι παίκτες των Μπλε τα έδωσαν όλα κόντρα στην Τότεναμ, βρήκαν κίνητρο να κόψουν την φόρα της μισητής Τότεναμ, τώρα όμως τι; Eπιστροφή στην μιζέρια και στις υποτονικές εμφανίσεις. Η Σάντερλαντ παίζει για την ζωή της και στο 2,90 θα πάμε μαζί της.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Δεν υπάρχει ζωή στην Άστον Βίλα, 11 σερί ήττες, αποδοκιμασίες και παίχτες χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για να παίξουν. Η Νιουκάστλ με την νίκη επί της Πάλας βγήκε εκτός ζώνης και θέλει απαραίτητα τους 3 βαθμούς σήμερα για να παραμείνει εκεί. Ο Μπενίτεθ έχει αλλάξει την ψυχολογία. Στο 1,65 μεν πολύ πιθανό όμως.

Δυάδα
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2  1,65
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5   2,20

Moνό αποδεκτό
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ  1   2,90

Μονό αποδεκτό
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΛΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  13,00

Σύστημα 3-4
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  ΟVER  4,5  3,75
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ  1  2,90
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ  1Χ  4,33

Συμπαθητικά άλλα έμειναν εκτός...
ΧΕΡΤΑ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ  1  1,75
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ  1  2,05
ΝΙΣ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ  1  2,15


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου