Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τον βαθμό και τον πήρε εύκολα...σήμερα παίζει πάλι για τον βαθμό όμως στην καυτή μετά από καιρό Τούμπα μπορεί να κερδίσει εύκολα. Δεν επεκτείνουμε το παιχνίδι μας παραπάνω... Έρχεται καυτός μήνας με Copa America και Εuro.




ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1: Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και μία από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ αφού το κάνει και η ισοπαλία. Ο Δικέφαλος με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο διαχειρίστηκε άψογα τα πλέι οφ και παρότι ξεκίνησε με -2 βαθμούς από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή έπαιξε καθαρά για το αποτέλεσμα, απειλήθηκε ελάχιστα με τον Σέρβο τεχνικό να θυμίζει...σε πολλά τον Σάντος. Οι Μακ, Κάτσε, Τζαβέλας θα λείψουν για τους γηπεδούχους και οι Μπέργκ, Ταυλαρίδης, Βιγιαφάνες, Τελάντερ, Εσιέν, Σάντσες για τους Πράσινους. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα βρει τρόπο να πάρει την νίκη στην κατάμεστη Τούμπα, ακόμα και κόντρα στον Πανιώνιο έφτυσε αίμα για να νικήσει την Κυριακή. Ο Μπέργκ λείπει πολύ...και ο Λέτο που είναι φανερό πως είναι κουρασμένος είναι πολύ μόνος επιθετικά. Η ψυχολογία είναι με τον ΠΑΟΚ που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του μετά από καιρό, μπορεί να του αρκεί η ισοπαλία...αλλά από την στιγμή που ο πληγωμένος αμυντικά Παναθηναϊκός πρέπει να παίξε για την νίκη νομίζω πως στην Τούμπα θα στηθεί πάρτι αύριο. O ξεκούραστος Πέλκας θα βρει χώρους και μπορεί να είναι αυτός που θα δώσει την νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 1: Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο το ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο να έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο του για να γιορτάσει την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη. Δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάνουν το κάτι παραπάνω οι παίκτες του Ουζουνίδη στα πλέι οφ και αρκέστηκαν στον βαθμό της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έχοντας και τον θρίαμβο του Κυπέλλου ενδιάμεσα δεν μπόρεσε να μείνει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης μέχρι την τελευταία αγωνιστική αφού ήταν φανερά τα σημάδια κούρασης. Πλέον οι παίκτες της Ένωσης απλά θα κατέβουν στην Νέα Σμύρνη...για αυτό θα δώσουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους που θέλουν να κλείσουν θετικά την χρονιά με μία νίκη για να ευχαριστήσουν και τον κόσμο τους. Στο 3,50 που βρήκαμε τον άσο χτες είχε αξία πλέον στο 2,30...όχι.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1   2,30

Anytime Scorer
ΠΕΛΚΑΣ (ΠΑΟΚ)  5,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου