Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ



Μεγάλο ματς χτες στο Μιλάνο η Ρεάλ ήταν αυτή που χαμογέλασε στην ρώσικη ρουλέτα... Κρίμα για αυτήν την Ατλέτικο να μείνει χωρίς τρόπαιο και φέτος, το άξιζε και με το παραπάνω. Δεν στεκόμαστε πολύ πλέι οφ Superleague σήμερα και ποντάρουμε στον φρέσκο ΠΑΟΚ.



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2: O ΠΑΟΚ από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ έδειξε πως είναι έτοιμος για να πάρει την πρωτιά με τον Βλάνταν Ίβιτς να διαχειρίζεται εξαιρετικά το ρόστερ του κάνοντας απλά πράγματα. Ο Δικέφαλος του Βορά πλέον και με δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ σήμερα και στην Τούμπα με Παναθηναϊκό παίρνει την πρώτη θέση και το γεγονός πως παίζει για δύο αποτελέσματα είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Αντίθετα η ΑΕΚ θέλει απαραίτητα την νίκη στο σημερινό ματς για να έχει τον πρώτο λόγο αφού μετά θα της αρκεί η νίκη στην Νέα Σμύρνη για την πρωτιά. Το θέμα είναι πως οι Κιτρινόμαυροι κουβαλούν μεγάλη κούραση, δίνουν σήμερα το τέταρτο ματς σε 12 μέρες. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν φάνηκε τόσο γιατί τους βγήκε το ματς από την αρχή αφού οι Πράσινοι έχαναν ευκαιρίες...η ΑΕΚ έβαζε γκολ. Ο Τζιμπούρ τιμωρήθηκε και θα απουσιάσει όπως και ο τραυματίας Βάργκας με τις λύσεις στην επίθεση να είναι περιορισμένες. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο δεν ξόδεψε δυνάμεις, ξεκούρασε Τζαβέλα, Κίτσιου, Αθανασιάδης, Λέοβατς, Ροντρίγκες επίσης πήραν ανάσες, ενώ ο Κάτσε, Χαρίσης επιστρέφουν. Γενικότερα θα είναι πιο φρέσκος και έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να περιμένει...Στην κόντρα με τους ταχύτατους Μακ, Ροντρίγκες, αλλά και στο κέντρο με τα τρεχαντήρια Κάτσε, Χαρίση υπερτερεί της ΑΕΚ. Το διπλό στο 3,15 έχει μεγάλη αξία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER: Ούτε κατάλαβε πως έχασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός...αφού αμυντικά πελαγοδρομούσε. Πλέον χρειάζεται δύο νίκες (σήμερα και στην Τούμπα) και πάλι δεν θα είναι σίγουρος... Πολλές απουσίες μαζεύτηκαν αφού οι Ταυλαρίδης, Μπεργκ, Βιγιαφάνες, Λουντ προστέθηκαν στους Τελάντερ, Πράνιτς, Εσιέν, Λαγό, Σάντσες. Ειδικά στην άμυνα αναγκαστικά θα πάμε σε δίδυμο Κουτρουμπή, Μολέδο αλλά μένει κενό στα χαφ...με τον Αμπντέντ που δεν υπολογίζεται και πολύ να παίρνει θέση αναγκαστικά. Ο Πανιώνιος παίζει για την ιστορία του...ζημιά δύσκολα θα κάνει στον Παναθηναϊκό όμως μπορεί να βοηθήσει να δούμε γκολ, άλλωστε δεν έχει λόγο να κλειστεί στην άμυνα. Θα πάμε με το οver.

Μονό αποδεκτό
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ  2  3,40

Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   ΟVER  1,80
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2 (ισοπαλία όχι στοίχημα)   2,10

*Η στήλη  του  tsatala  καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου