Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ATΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ



Η ποδοσφαιρική χρονιά ουσιαστικά φτάνει στο τέλος της σήμερα με τον μεγάλο τελικό του Champions League και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μιλάνο όπου οι δύο ομάδες της Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά.




ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η μεγάλη βραδιά έφτασε και η Μαδρίτη θα βάλει τα γιορτινά της απόψε όπως και να έχει... Η Ρεάλ των δέκα κατακτήσεων αντιμετωπίζει την Ατλέτικο που ψάχνει την πρώτη της κούπα και εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2014. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συνέχισε την εκπληκτική δουλειά που κάνει στους ροχιμπλάνκος και έφτασε ξανά στον τελικό. Αυτή την φορά θα είναι ακόμα πιο προετοιμασμένος, οι μαχητές του...δίνουν και την ζωή τους για πάρτι του. Για να φτάσει η Ατλέτικο μέχρι εδώ μάτωσε πάρα πολύ...άφησε έξω τα δύο μεγάλα φαβορί Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, δύο ομάδες με τεράστιο μπάτζετ πιο βαριά φανέλα, αλλά έτσι είναι φτιαγμένη η Ατλέτικο για τα δύσκολα...Στους 16 λίγο έλειψε να μείνει έξω από την Αϊντχόβεν και χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί. Αντίθετα η Ρεάλ έκανε βόλτα για να φτάσει στον τελικό. Η αλλοπρόσαλλη Ρόμα, η πρωτάρα Βόλφσμπουργκ και η άτολμη και φοβισμένη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ζιντάν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία μέχρι τώρα, αφού δούλεψε εξαιρετικά το τακτικό κομμάτι και κέρδισε κατακράτος τον Πελεγκρίνι στα ημιτελικά και τον Λούις Ενρίκε στο El Clasico στο Καμπ Νου...Ο Σιμεόνε όμως του πήρε την ταυτότητα τον Φεβρουάριο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την Ατλέτικο να κερδίσει με 1-0 έχοντας κατοχή μπάλας στο 32%. Απουσίες η Ατλέτικο δεν έχει, αντίθετα η απουσία του Βαράν θα φέρει τον Πέπε δίπλα στον Ράμος με ότι αυτό συνεπάγεται... Ο Ρονάλντο δεν είναι στο 100%.
Θα ποντάρουμε στην κατάκτηση από την Ατλέτικο έστω και στα πέναλτι, 2,10 πληρώνει. Είναι αυτή που το αξίζει περισσότερο, είναι αυτή που το θέλει περισσότερο, είναι αυτή που ψάχνει εκδίκηση, είναι αυτή που είναι πιο ΟΜΑΔΑ.Χτίζεται εδώ και χρόνια από τον Σιμεόνε, στην Ρεάλ ο Πέρεθ τα έχει κάνει μπάχαλο έδιωξε Αντσελότι χωρίς λόγο,πήρε τον τραγικό Μπενίτεθ...ο Ζιντάν συμμάζεψε κάπως την κατάσταση όμως απλά διαχειρίζεται σωστά. Αν υπάρχει ποδοσφαρική δικαιοσύνη το τρόπαιο πρέπει να το πάρει ο Ατλέτικο, θα μιλήσει η δίψα του Σιμεόνε. Για σκορ θα πάμε με το κλασικό της Ατλέτικο...


Μονό αποδεκτό
Κατάκτηση Ατλέτικο   2,10

Ακριβές Σκορ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  0-1   8,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου