Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΛΑ ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑ



Τελείως έξω πέσαμε στον τελικό του Κυπέλλου...με την ψυχωμένη ΑΕΚ να κερδίζει εύκολα τον άνευρο Ολυμπιακό. Έτσι σε συνδυασμό με το χαμένο οver χτες το βράδυ στο Τορόντο-Νέα Υόρκη Σίτι (1-1 από το 40') πήγαμε κουβά πιάνοντας 4 από τα 6 σημεία που προτείναμε στο διήμερο. Μια τριαδούλα έχουμε για σήμερα σε καλές απόδοσεις.




ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1: Άδοξα τέλειωσαν τα όνειρα τίτλου της Άντερλεχτ αφού δέχτηκε 4 γκολ στο ντέρμπι με την Μπριζ με την αντίπαλο της να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα. Πλέον δεν θέλει ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές για να μείνει δεύτερη...αλλά η ψυχολογία στους μωβ έχει πέσει πάρα πολύ ενώ είναι λογικό να επικρατεί απογοήτευση. Η Γκενκ κρατάει στα χέρια της την 4η θέση που οδηγεί στο Europa League όμως η Οστάνδη καραδοκεί ένα βαθμό πίσω της. Εντός έδρας έχει εξαιρετικές επιδόσεις με 9 νίκες στα τελευταία 11. Η Άντερλεχτ εκτός έδρας δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα με μόλις μία νίκη σε 7 ματς. Το κίνητρο της Γκένκ και η απογοήτευση που υπάρχει στην Άντερλεχτ μας οδηγούν στον άσο του 2,20.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1: Πρώτο ματς στα μπαράζ που θα κρίνει μια θέση στην Mπουντεσλίγκα της επόμενηε περιόδου. Η Άιντραχτ με τον Κόβατς στον πάγκο τέλειωσε αρκετά καλά την σεζόν και κατέληξε στα πλέι οφ χάνοντας από την Βέρντερ στο 89' της τελευταίας αγωνιστικής. Πριν από αυτήν την ήττα μετρούσε 3 σερί νίκες και έκανε μεγάλη προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Νυρεμβέργη έκανε τρεις κακές ήττες στο τέλος του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει την 2η θέση παρά τις δύο νίκες που έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές. Γενικότερα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και η Άιντραχτ έχει προβάδισμα σε αυτό το πρώτο ματς στην έδρα της.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ OVER: Το πρώτο ματς στο Μοντεβιδέο έληξε με 1-1 και η Μπόκα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση απόψε στο Λα Μπομπονέρα, για αυτό το λόγο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έπαιξαν οι αναπληρωματικοί και ήρθε η ήττα από την Εστουντιάντες. Η Νασιονάλ δεν θα τα παρατήσει εύκολα, είναι ομάδα που σκοράρει αφού έχει πετύχει γκολ και στα 4 εκτός έδρας ματς που έδωσε φέτος στο Λιμπερταδόρες και ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες με στόχο την πρόκριση, Περιμένουμε καλό ματς με ρυθμό, η Μπόκα με Τέβες, Τσάβες και Καρίσο δεν θα παίξει για το μηδέν οπότε το οver στο 2,10 έχει αξία.

Tριάδα
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ  ΟVER  2,10
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΥΤΕΜΒΕΡΓΗ 1   2,00
ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου