Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΕΚ... Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ



Μετριότητα και με την χτεσινή μας τριάδα αφού δεν βρήκαμε στόχο... Αν δεν υπήρχε η προκλητική απόδοση στο διπλού του Πανιωνίου δεν θα είχαμε στήλη σήμερα. Η ομάδα του Ουζουνίδη όμως έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος τις δυνατότητες της και κόντρα στην μεθυσμένη...ΑΕΚ που παίζει χωρίς Βάργκας, Μπαρμπόσα και τον Μανωλά που έπαθε υπερκόπωση, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για νίκη από το 8,50...που μας δίνουν οι book. Από τις περιπτώσεις που και 5-0 να χάσεις ξέρεις ότι έχεις ποντάρει σωστά.




ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2: Στην ΑΕΚ ακόμα πανηγυρίζουν και με το δίκιο τους, είναι μεγάλη υπόθεση το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από αυτά που πέρασαν τα τελευταία χρόνια. Μόλις 3 μέρες μετά ο Μανωλάς πρέπει να καταφέρει να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέψουν στο γήπεδο και να κυνηγήσουν μόνο την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Σίγουρα από ψυχολογικής άποψης στην Ένωση πετούν στα ουράνια, όμως σίγουρα θα υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης, χαλάρωση αλλά και κούραση. Ο Πανιώνιος δεν είναι εύκολος αντίπαλος, οι παίκτες του Ουζουνίδη είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και θα παίξουν στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος, ξέροντας πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αντίθετα η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη αφού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια. Οι Πάνθηρες μπορούν να παίξουν το παιχνίδι της υπομονής, ξέρουν πως να χτυπήσουν στην κόντρα και το 8,50 του διπλό βγάζει μάτι. Υπερβολικό και το 2,50 του οver από την στιγμή που θα παλέψουν για την νίκη οι δύο ομάδες δεν απίθανο να μπουν τουλάχιστον 3 γκολ.

ΛΑΧΤΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2: Η Ελσίνκι μετά την απώλεια του περσινού τίτλου φέτος θέλει να επιστρέψει στον θρόνο της άμεσα. Ενισχύθηκε σημαντικά και έχει παίκτες που είναι πολυτέλεια για την Φιλανδία, Τάιβο (πρώην Μαρσέιγ, Μίλαν), ο διεθνής με την Νιγηρία Οντουαμάντι, ο Γιαπωνέζος Τανάκα, ο γερόλυκος Φόρσελ, ο Καμαρά από την Σιέρα Λέονε και το νέο φυντάνι ο 19χρόνος Μορέλος από την Κολομβία είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Ελσίνκι έρχεται από τρεις σερί νίκες, έχοντας πετύχει 10 γκολ σε αυτά τα ματς και δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της. Η Λάχτι έρχεται από βαριά ήττα με 3-0 από την Μαριεχάμν και δύσκολα θα αντισταθεί.

Μονό αποδεκτό
ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  2  8,50

Δυάδα
ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΟVER  2,50
ΛΑΧΤΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ  2   2,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου