Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ...ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Δεν τα πήγαμε καλά χτες αφού περάσαμε μόλις ένα σημείο από τα τέσσερα που δώσαμε... Αναγκαστικά σήμερα για να κάνουμε παιχνίδι θα βάλουμε στο στόχαστρο και τα αυριανά ματς και κυρίως τον τελικό του Europa League.



OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-AEK 1: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τελικός κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί...σήμερα, αλλά μην το δένετε και κόμπο ποτέ δεν ξέρεις. Σε άδειες κερκίδες στο ΟΑΚΑ. H υπεροχή του Ολυμπιακού είναι δεδομένη αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ από την Ένωση του Στέλιου Μανωλά. Το μεγάλο μειονέκτημα του πρωταθλητή είναι όμως η αγωνιστική απραξία αφού έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 17 Απριλίου και το 5-0 επί της Καλλονής. Από τότε μόνο στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Σίλβα είδε τους παίκτες του να παίρνουν αγωνιστικό ρυθμό. Η ΑΕΚ έχει δώσει ήδη ένα ματς στα πλέι οφ ενώ είναι σημαντικό πως ο Μάνταλος θα αγωνιστεί κανονικά. Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει την κούπα κόντρα στην σταθερά κακή ΑΕΚ του τελευταίου διαστήματος. Μην έχοντας αγωνιστικό ρυθμό όμως εκτός από τον άσο θα ποντάρουμε και στην ισοπαλία στο ημίχρονο, μέχρι εκεί μπορεί να μείνει στο ματς η ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο που οι Ερυθρόλευκοι θα βρουν τα πατήματα τους να καθαρίσουν την νίκη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΟVER: Η αναμέτρηση αναβλήθηκε την Κυριακή για λόγους ασφαλείας...και πλέον δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες. Η Γιουνάιτεντ σκέφτεται ήδη τον τελικό κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο και δεν αποκλείεται ο Φαν Χάαλ να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η Μπόρνμουθ παίζει ελεύθερα μετά την σωτηρία της και μετράει 8 οver στα τελευταία 9 ματς στην Premier League. Xωρίς σκοπιμότητα μπορούν να μας δώσουν το οver στο 1,65.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ-ΠΟΥΜΑΣ 1: Εντυπωσιάζει η ομάδα από τον Ισημερινό στο Koπα Λιμπερταδόρες που έφτασε εύκολα μέχρι τα προημιτελικά, αφήνοντας έξω στους 16 την Ρίβερ Πλέιτ. Εντός έδρας στην διοργάνωση έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει ομάδες όπως η Ρίβερ, Ατλέτικο Μινέιρο, Εστουντιάντες, Μποταφόγκο. Η Πούμας φέτος δεν κατάφερε να μπει καν στην οκτάδα στο Μεξικό, ενώ στο Λιμπερταδόρες είχε εύκολο όμιλο και δύσκολεύτηκε πάρα πολύ στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Τατσίρα από την Βενεζουέλα...Sold Out έχει ανακοινωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κίτο με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τον μεγάλο σεισμό που χτύπησε την χώρα πριν λίγο καιρό. Ποντάρουμε στην δύναμη της έδρας και την Ιντεπεντιέντε.


ΤΕΤΑΡΤΗ


Toυρέ και Λόβρεν...δεν αποτελούν και το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ G/G: Η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομα της με την διοργάνωση η Σεβίλλη κοντράρεται με την διψασμένη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Στόχος των Ισπανών η τρίτη σερί κατάκτηση και τέταρτη συνολικά ενώ για την Αγγλική ομάδα ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος μετά από 11 χρόνια. Πιο σημαντικό ακόμα και από την ίδια την κούπα η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς κάτι που δεν εξασφάλισαν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το ζευγάρι θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, αλλά η Λίβερπουλ λόγο φανέλας έχει προβάδισμα... Το δεδομένο είναι ότι και οι δύο έχουν προβληματικές άμυνες, με την Λίβερπουλ να παίζει με τους Λόβρεν-Κόλο Τούρε και την Σεβίλλη να έχει κρατήσει μόλις μία φορά το μηδέν στα τελευταία 13 που έχει δώσει. Κρατάμε λοιπόν στο 1,80 το γκολ-γκολ.

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΟVER: Από την μία έχουμε το Τορόντο του Τζιοβόνικο που σκοράρει για πλάκα, και από την άλλη την Νέα Υόρκη που έρχεται από 3 σερί νίκες έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Βίγια-Πίρλο. Βίγια και Τζιοβόνικο έχουν από 8 γκολ μέχρι τώρα και από ένα μπορούν να πετύχουν και σήμερα...άλλο κάποιος θα το βάλει για να πληρωθούμε το οver.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER: Αγώνας γιορτή στο Ικόνιο με τους γηπεδούχους να τελειώνουν μια εντυπωσιακή χρονιά που τους έφερε στην τρίτη θέση κάνοντας απίθανη πορεία το 2016 όπου γνώρισαν μία μόλις ήττα. Στους ομίλους του Europa League του χρόνου και θα υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο αφού και η Μπεσίκτας πανηγυρίζει από την Κυριακή την επιστροφή της στο θρόνο του Τουρκικού ποδοσφαίρου με την κατάκτηση του τίτλου. Πιθανόν να δούμε ανοιχτό ματς με δύο ομάδες που θα παίξουν χωρίς άγχος και το οver έχει καλές τύχες.

Τριάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ  1  1,70
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ G/G  1,80
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  ΟVER  1,70

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- 1 ΤΕΛΙΚΟ  4,50

Tριάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  ΟVER  1,70
ΤΟΡΟΝΤΟ-NEA YOΡΚΗ  ΟVER  1,65
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ-ΠΟΥΜΑΣ  1  2,15

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου