Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η SURVIROR ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΚΑΙ Η ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΛΕΣΤΕΡ



Ήταν αυτή η Ντόρτμουντ χτες την ισοπέδωσε την Στουτγκάρδη...τρία γκολ για πλάκα και ένα σωρό ευκαιρίες, δύο δοκάρια ένα τέταρτο γκολ δεν έβαλε για να πληρωθούμε. Εδώ πιάσαμε την Γιουνάιτεντ ρε γαμώτο...κρίμα. Κρίμα και για την Βαγιεκάνο 2-0 στο 17' και μας το γύρισε η Ρεάλ. Πικρή γεύση άφησε η χτεσινή μέρα λοιπόν. Έχουμε επιλογές σήμερα και μάλιστα αρκετές. Την ιταλική τριάδα δεν την αναλύουμε...αλλά έχει βάση.





ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: H Άρσεναλ κλείνει ακόμη μια απογοητευτική χρονιά...μια χρονιά που είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον τίτλο με τους υπόλοιπους μεγάλους να είναι χάλια, το έχασε όμως από την Λέστερ ή την Τότεναμ. Πλέον κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας...όμως είναι φανερό πως οι παίκτες του Βενγκέρ παίζουν με το ζόρι, φάνηκε στο 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ...τα απαραίτητα έκαναν, να τελειώνουμε να βγει η υποχρέωση. Έχοντας Νόργουιτς και Άστον Βίλα εντός στην συνέχεια δεν χάνει την τετράδα. Η Σάντερλαντ παίζει κάθε ματς σαν είναι το τελευταίο της...το 3-0 στην έδρα της Νόργουιτς της έδωσε ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής και οι Μαυρόγατες στο κατάμεστο Στάδιο του Φωτούς θα δώσουν μεγάλη μάχη. Στο 4,50 ο άσος είναι μεγάλος όταν έχουμε μπροστά μας το κίνητρο της επιβίωσης.

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ Χ2: Στην Λέστερ αγχώθηκαν...φάνηκε στο ματς με την Γούεστ Χαμ, φάνηκε στο πρόσωπο του Ρανιέρι...στις αντιδράσεις του. Είναι λογικό να μην ξέρουν να διαχειριστούν την πίεση που τους δημιουργεί η Τότεναμ που αυτή την στιγμή πάει με κολλημένο το γκάζι στο τέρμα και δύσκολα θα κάνει γκέλα....Ο Βάρντι δεν παίζει, ο Μαχρέζ είναι ντεφορμέ εδώ και μερικά ματς, ιδέες επιθετικά δεν υπάρχουν, μήπως έχουμε δεύτερη σερί κηδεία; Η Σούονσι δεν έχει άγχος παίζει για πάρτι της και θα κάνει το παιχνίδι της, άλλωστε στην Αγγλία χάρες δεν γίνονται.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Χ: Πάνω κάτω της ίδιας δυναμικής, εξαιρετικό πρώτο γύρο και κακές εμφανίσεις στον δεύτερο. Θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό και οι δύο, δεν αποκλείεται να βρούμε τον νικητή μετά τα 90 λεπτά.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1&ΟVER 3,5: Η Γκλάντμπαχ δεν είναι καλά...και το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό, αφού μπάλα παίζει και καλές εμφανίσεις κάνει...όμως σαν να σκαλώνει κάπου. Στο Μπορούσια Παρκ όμως δεν έχει δώσει δικαιώματα αφού έχει 11 νίκες σε 15 ματς. Για να έχει ελπίδες για την 4η θέση θέλει νίκη αφού στην συνέχεια παίζει στο Μόναχο με την Μπάγερν...η Χόφενχαϊμ μπορεί να είναι ανεβασμένη και να έρχεται από σερί 5 ματς αήττητη...όμως όλα τα ματς τα πήρε οριακά, ενώ δεν είναι καλό που πάει με ψηλά τον αμανέ... Άσος και πολλά γκολ λέω εγώ.

ΡΟΣΤΟΦ-ΖΕΝΙΤ 2: Η Ροστόφ παίζει σκυλίσια άμυνα και αυτό μόνο...βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ζενίτ έχει τεράστια ποιότητα, ξεκίνησε χάλια την χρονιά πλέον όμως έχει μπει για τα καλά στην μάχη του τίτλου και με νίκη σήμερα παίρνει προβάδισμα. Διπλό λοιπόν.

Σύστημα 2-3
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  Χ  3,30
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  1 &OVER 3,5  3,25
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  5,50

Δυάδα
ΡΟΣΤΟΦ-ΖΕΝΙΤ  2   2,15
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ Χ2  2,25

Tριάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2   2,15
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΠΑΛΕΡΜΟ  ΟVER  1,70
TOΡΙΝΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου