Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ



Η Κλερμόν μας τα χάλασε χτες σε μια τριάδα που είχε λογική όμως...μας έστειλε στον κουβά. Ούτε σήμερα το πρόγραμμα λέει πολλά, θα περιοριστούμε σε μια τριάδα με δύο σημεία με  γκολ και την Γιουνάιτεντ, ενώ με ρίσκο ποντάρουμε στην εκδίκηση της Βαγιεκάνο.




Δεν ξεχνιέται εύκολα...
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Η Ρεάλ στην πραγματικότητα δεν έχει πολλές ελπίδες τίτλου και ας είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Αυτό που καίει τους Μαδριλένους είναι το ταξίδι στο Μάντσεστερ την Τρίτη εκεί παίζεται η χρονιά...Ο Ρονάλντο για πρώτη φορά φέτος έμεινε στα πιτς για να προφυλαχτεί, κάτι δείχνει αυτό. Η Βαγιεκάνο είναι από τις πιο τίμιες ομάδες στην Ισπανία, παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, πιέζει σε όλο το γήπεδο και δεν σταματάει να τρέχει. Το Βαγιέκας είναι κλουβάκι και μικρό σε διαστάσεις, ενώ στην Βαγιεκάνο θέλουν εκδίκηση και για το 10-2 του πρώτου γύρου, όταν έπαιζαν με 9 παίκτες. Κίνητρο έχουν τεράστιο αφού βρίσκονται μόλις 3 βαθμού πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Με ρίσκο θα ποντάρουμε στον άσο που αγγίζει το 10,00.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Όχι δεν είναι λάθος είδατε καλά ποντάρουμε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά υπάρχουν λόγοι για να το κάνουμε. Το κύπελλο είναι ο θεσμός που μπορεί να σώσει την χρονιά για τους μπέμπηδες, με την επιστροφή του Ρούνεϊ έχει φτιάξει κάπως το κλίμα, ενώ οι εμφανίσεις είναι καλούτσικες...μην φανταστείτε ότι πετάει η ομάδα, απλά δεν είναι εκείνο το μαύρο χάλι... Από την άλλη η Έβερτον μοιάζει με καζάνι που βράζει, ο Μαρτίνες θα είχε απολυθεί εδώ και καιρό αν δεν υπήρχε το σημερινό ματς, κάκιστη πορεία για τα ζαχαρωτά που αγνοούν την νίκη στα τελευταία 6 ματς. Πολλές απουσίες με τους Φούνες Μόρι, Κόλεμαν να είναι εκτός και τους Γιαγκέλκα και Στόουνς εξαιρετικά αμφίβολοι. Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην ήττα με 4-0 από την Λίβερπουλ την Τετάρτη. Έχουμε να κάνουμε με δύο προβληματικές ομάδες με την Γιουνάιτεντ όμως να είναι σε καλύτερη κατάσταση, να έχει συνοχή στην άμυνα ενώ σίγουρα έχει πιο βαριά φανέλα και σε ένα ημιτελικός Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ ίσως αυτό φανεί. Διπλό λοιπόν στο 1,90.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΟVER 4,5: Η Μπαρτσελόνα ακόμα γιατρεύει τις πληγές της...το πρώτο θύμα η Λα Κορούνια έφαγε 8 γκολ. έχω την αίσθηση πως υπάρχει ακόμα πείνα στο Καμπ Νου και το πρωτάθλημα δεν θα το χάσουν. Η Χιχόν είναι καταδικασμένη το οver 4,5 στο 1,80 θα το κρατήσουμε, άλλωστε ένα γκολ μπορεί να φάει κιόλας.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Η Στουτγκάρδη κινδυνεύει σοβαρά αφού βρίσκεται μόλις στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού κάτι λογικό αφού αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη που θα την ξεμπλέξει...η Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με το 3-0 επί της Χέρτα δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα αφού η 2η θέση είναι αυτή που θα τερματίσει. Οι δύο τους είναι οι ομάδες με τα περισσότερα οver 3,5 στο πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να έχουν 18 σε 30 ματς και την Ντόρτμουντ 17 σε 30 ματς. Τα τελευταία 6 μεταξύ τους επίσης ήταν οver 3,5. Οπότε το over 3,5 στο 2,20 θα είναι η επιλογή μας και ας μην παίζει ο Ομπαμεγιάνγκ.

Μονό αποδεκτό
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ 1   9,00

Τριάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  2   1,90
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  ΟVER  4,5  1,80
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5  2,20

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου