Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ



Άλλη μια καλή προσπάθεια πήγε στον βρόντο χτες...η Σάντερλαντ το πάλεψε σαν τρελή δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ όμως, στο Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ δεν μας έκατσε η ισοπαλία, αντίθετα πιάσαμε εύκολα την Γκλάντμπαχ. Στην ιταλική τριάδα μας έλειψε ένα γκολ στο Φροζινόνε-Παλέρμο και φυσικά είχαμε τις αποτυχίες μας με Λέστερ και Ζενίτ...Δύο σημεία θα κρατήσουμε για μια ταπεινή δυάδα με στόχο να μπούμε με καλή διάθεση στα Ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν.






ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ OVER &G/G  : H Ρόμα θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες που έχει για να προλάβει την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Η Νάπολι δεν άντεξε στο σπριντ με την Γιουβέντους κάτι λογικό...αφού η Κυρία έχει εξωπραγματικές επιδόσεις. Δύναμη και των δύο η επίθεση αφού με 72 και 70 γκολ έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στην Ιταλία. Η Ρόμα είναι τραγική στην άμυνα και έρχεται από 8 σερί γκολ-γκολ, ενώ τα 9 από τα τελευταία 11 ήταν οver. Στην Νάπολι επιστρέφει ο Ιγκουαϊν μετά από τιμωρία 4 αγωνιστικών. Θα έχει γκολ το ματς, άλλωστε δεν έχουν λόγο να παίξουν κλειστά.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1&ΟVER 2,5: Η Τότεναμ δεν θα παρατήσει, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την Λέστερ...και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ικανή να διαλύσει κάθε αντίπαλο. Η Γουέστ Μπρομ σώθηκε και είναι σε διακοπές...Ποντάρουμε σε εύκολη νίκη για τους Πετεινούς με τον άσο σε συνδυασμό με το οver να πληρώνει 1,80, άλλωστε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν η ομάδα του Ποκετίνο

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ  ΟVER&G/G  1,95
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ  1&ΟVER  1,80


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου