Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE ΤΟ ΒΑΡΟΣ




Να λοιπόν που χάνει και η Μπαρτσελόνα... και μάλιστα με ανατροπή και μάλιστα με 10 παίκτες. Ο Ζιντάν χτες έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του(και εγώ μέσα σε αυτούς), μαθαίνει γρήγορα και πήρε την ταυτότητα του Λούις Ενρίκε που το ξέραμε βέβαια πως δεν είναι και top class προπονητής. Στοιχηματικά μας πλήρωσε πανεύκολα η τριαδούλα μας με τα γερμανικά οver(όλα οver 3,5) οπότε η μέρα είχε θετικό πρόσημο. Στην Ελλάδα σήμερα έχουμε θέμα...αφού προκύπτουν αρκετά σημεία.





ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Χ2: H Λέστερ κερδίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ που κοιμίζει τον αντίπαλο και χτυπάει σε ανύποπτη στιγμή με μια γρήγορη επίθεση. Ανάλογη τακτική έχει και η Σαουθάμπτον που κυνηγάει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας οι Άγιοι έχουν δεχτεί μόλις 14 γκολ σε 15 ματς έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τα 12 της Τότεναμ. Πελέ, Μανέ μπορούν να βάλουν δύσκολα στην άμυνα του Ρανιέρι. Ποντάρουμε στο Χ2.

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2: Aπίστευτο σερί για την Νυρεμβέργη που είναι 22 ματς αήττητη με 16 νίκες. Σερί 5 νίκες, με την τελευταία να είναι επί της πρωτοπόρου Λειψίας. Η Φρανκφούρτη έχεις τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία με 9 ήττες σε 13 ματς και έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία 10 ματς. Το διπλό έχει ξεκάθαρη αξία στο 1,85.

ΙΝΤΕΡ-ΤΟΡΙΝΟ 1: H Ίντερ έδειξε να έχει σοβαρευτεί πριν την διακοπή έχοντας καλό σερί και ισοπαλία στην έδρα της Ρόμα. Ο Μαντσίνι θα έχει και πάλι στην διάθεση του Ικάρντι,Παλάσιο και Γιόβετιτς. Η Τορίνο έχει βυθιστεί στην μετριότητα φέτος, ενώ μετράει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 16 αγωνιστικές (Παλέρμο, Φροζινόνε) ενώ δεν θα έχει στο σημερινό ματς τους δύο κορυφαίους στο ρόστερ Ιμόμπιλε και Γκλικ. Στο Σαν Σίρο η Τορίνο σε 16 ματς έχει μόλις νίκη. Στο 1,80 αποδεκτός ο άσος.

ΕΪΜΠΑΡ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2: Η Βιγιαρεάλ πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν στην διακοπή και πλέον θα επικεντρωθεί στο να κλειδώσει την τέταρτη θέση αλλά και το Europa League. H Eϊμπάρ έχει ξεφουσκώσει αφού μετράει μία μόλις νίκη στα τελευταία 13 ματς και έχει πέσει στην 9η θέση έχοντας ξεμείνει από στόχους.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ G/G: H Φενέρ δεν έχει περιθώρια χρειάζεται μόνο νίκες για να μείνει κοντά στην Μπεσίκτας. Η Οσμάνλισπορ είναι από τις πιο φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, κυνηγάει τετράδα. Έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 8. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ X: Η διακοπή ήρθε σε καλό σημείο για τον Πανιώνιο αφού έδειχνε σημάδια κόπωσης και έλλειψης φρεσκάδας έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς. Το ρόστερ είναι μικρό και οι απουσίες των Ρισβάνη και Τζανδάρη δένουν τα χέρια του Ουζουνίδη ειδικά μεσοαμυντικά. Μία νίκη του λείπει για να κλειδώσει την πεντάδα βαθμολογικά. Η ποινή για το ματς με τον Ολυμπιακό όπως αναμενόταν ήταν βαριά για τον ΠΑΟΚ και πλέον ανησυχεί για την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Αγωνιστικά με τον Ίβιτς πάντως πριν την διακοπή έκανε δύο εύκολες νίκες με 3-0 επί Καλλονής και Παναιτωλικού. Δεν λείπουν τα προβλήματα με τους Μπερμπάτοφ, Μακ, Χατζηισαϊα, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Μυστακίδη,Κωνσταντινίδη να είναι εκτός. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +5 από την έκτη θέση όπου ισοβαθμούν ο ΠΑΣ και ο Πλατανιάς. Με μία νίκη καθαρίζουν...όμως και δύο βαθμοί λογικά θα είναι αρκετοί στα τρία τελευταία ματς, αφού δύσκολα κάποιος από τους δύο θα κάνει το απόλυτο. Ο ΠΑΟΚ είναι δύο βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο και θέλει νίκη για να αισθανθεί πιο άνετα. Ο Πανιώνιος όμως είναι σκληροτράχηλη και δεμένη ομάδα που δύσκολα χάνει. Με τον βαθμό να αφήνει και τις δύο ομάδες να έχουν τον έλεγχο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ίσως υπάρξει ένας συμβιβασμός. Άλλωστε τα δύο ματς στο κύπελλο δεν είχαν νικητή και στο 2-1 της Τούμπας στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ έφτυσε αίμα για να το καταφέρει.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ 1: Με δύο διπλά σε Λειβαδιά και Βέροια ο Πλατανιάς ανέβηκε στην 7η θέση και έβαλε υποψηφιότητα για πλέι οφ αφού βρίσκεται στο -4 από τον 5ο ΠΑΟΚ και τον υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική, ενώ υπάρχει πάντα και το θέμα με την αδειοδότηση του Πανιώνιου. Ο Παράσχος είναι τιμωρημένος και θα δει το ματς από την κερκίδα. Μενδρινός και Αποστολόπουλος οι απουσίες. Διαδικαστικού χαρακτήρα οι τελευταίες αγωνιστικές για την Ξάνθη αφού πλέον μετά από 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για κάτι καλό. Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ακριτικής ομάδας με τον Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν να αποτελεί παρελθόν. Τρεις ήττες μετρά στα Χανιά από τον Πλατανιά σε τρία παιχνίδια. Στους Κρητικούς υπάρχει κίνητρο αφού ελπίζουν...σε αντίθεση με την Ξάνθη που δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Θα ποντάρουμε στον άσο σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2: Διακοπές κάνουν στην Λειβαδιά ήδη... και ο Μάντζιος που λογικά θα αποχωρήσει προσπαθεί να βρει κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη ο ΠΑΣ είναι αήττητος σε πέντε ματς με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας καταφέρει να μπει για τα καλά στην μάχη των πλέι οφ. Αδιαφορία από την μία, φορμάρισμα και έξτρα κίνητρο από την άλλη...ενώ στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως έχουν καλές σχέσεις. Θα πάμε με το διπλό του 3,30.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟVER: Στον Ηρακλή πιστεύουν πως προλαβαίνουν τα πλέι οφ αφού έχουν και ένα ματς λιγότερο, στον Αστέρα για να τα προλάβουν πρέπει και κάποια στιγμή να νικήσουν αφού αγνοούν την νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης και για τις δύο ομάδες...οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίξουν με σκοπιμότητα για αυτό θα ποντάρουμε στο οver σε εξαιρετικές αποδόσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: Ο Παναιτωλικός είναι ένα βαθμό πάνω από τον Ατρόμητο, έρχεται από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και παίζει χωρίς άγχος αφού ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Στο Περιστέρι άρχισαν τα σενάρια για πλέι οφ, για να τα καταφέρουν θέλουν μόνο νίκες κάτι που θα φορτώσει με άγχος του παίκτες του Δέλλα. Στο Περιστέρι έχει ήδη 6 ήττες σε 14 ματς και το 5,50 που βρίσκουμε το διπλό είναι τουλάχιστον υπερβολικό.





Σύστημα 3-4
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   2  3,30
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  ΟVER  2,60
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ   1  2,15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ  Χ  3,10

Μονό αποδεκτό
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2   6,50

Δυάδα
ΕΪΜΠΑΡ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  2  2,55
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  Χ2  1,70

Τριάδα
ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  2  1,83
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ  G/G  1,83
ΙΝΤΕΡ-ΤΟΡΙΝΟ  1  1,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου