Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΤΗΣ ΠΟΥΤ@@@ ΣΤΟ ΕL CLASICO



Μια χαρά μας έκατσε η χτεσινή δυάδα με τον άσο της Βαγιεκάνο και το over στο Λεβερκούζεν, συνεχίσαμε έτσι με ταμεία. Εl clasico σήμερα...αλλά σε ένα ματς μάλλον αδιάφορο, θα ποντάρουμε στο θέαμα για να έχουμε και ένα λόγο παραπάνω να κάτσουμε να το δούμε. Από τα υπόλοιπα θα ποντάρουμε στην ποιότητα της Τότεναμ και της Νιουκάστλ.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 1&ΟVER 3,5: Δεν κρίνονται πολλά τουλάχιστον βαθμολογικά και αυτό δεν είναι καλό για την Ρεάλ...αφού οι μάγοι δεν θα έχουν άγχος. Ο Ζιντάν ακόμα μαθαίνει...και δύσκολα θα βάλει σκοπιμότητα στο παιχνίδι του, επίθεση και όπου βγει κάτι που θα κάνει τρομερά ευάλωτη την Βασίλισσα στα μετόπισθεν αφού λείπει και ο πολύτιμος Βαράν με τον Πέπε να παίρνει την θέση του. Η εικόνα του Πέπε να προσπαθεί να σταματήσει κάποιον από τους Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι προκαλεί γέλιο... Στην stoiximan υπάρχει επιλογή να πάρει ο Πορτογάλος κόκκινη και πληρώνει 12,00. Θα βάλει εγώ λέω η Μπάρτσα 4...αλλά και η Ρεάλ μπορεί να σκοράρει 2 ίσως και 3 γκολ. Οπότε πάμε για ματσάρα με πολλά γκολ και νικήτρια την Μπάρτσα.

NOΡΓΟΥΙΤΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Η διακοπή έδωσε χρόνο στον Μπενίτεθ να δουλέψει στις αδυναμίες της Νιουκάστλ και την περιμένουμε αλλαγμένη προς το καλύτερο, άλλωστε στο ρόστερ έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Το σημερινό είναι κομβικό για την παραμονή αφού η Νόργουιτς είναι ομάδα με την οποία θα παλέψει για την σωτηρία και αυτή την στιγμή τα καναρίνια είναι 3 βαθμούς μπροστά. Για τους γηπεδούχους η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ ήταν η πρώτη μετά από 10 αγωνιστικές και τους έδωσε ανάσες... Τεράστιες απώλειες οι Ρέντμοντ και Τετέι αφου ο πρώτος είναι ο πρώτος σκόρερ και ο δεύτερος σημαντικό γρανάζι στο κέντρο. Ποντάρουμε στην ποιότητα της Νιουκάστλ με το διπλό στο 3,60.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Για την Λίβερπουλ το κρίσιμο ματς είναι αυτό της Πέμπτης στο Ντόρτμουντ...ενώ για την Τότεναμ το σημερινό είναι αυτό που θα κρίνει αν θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Ο Ποκετίνο έχει στα χέρια του το πιο νεανικό σύνολο της Premier League παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και έχει την ψυχολογία της ομάδας στα ύψη. Αντίθετα ο Κλοπ δεν έχει καταφέρει ακόμα να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας του με τα σκαμπανεβάσματα να είναι συνεχόμενα. Αξία στο διπλό.

ΜΑΪΝΤΖ-ΑΟΥΓΚΣΜΟΥΡΓΚ ΟVER: Eίχε μπουκώσει η Μάιντς και η διακοπή σίγουρα θα τις έκανε καλό αφού είχε ένα γκολ και ήταν χωρίς νίκη σε τρία ματς. Κυνηγάει Ευρώπη ενώ επιστρέφει και επιθετικός Μούτο. Η Άουγκσμπουργκ είναι οριακά εκτός ζώνης και πριν την διακοπή μετρούσε 5 σερί οver με τα 4 να είναι και οver 3,5. Θα ποντάρουμε στο οver 2,5 στο 2,00.

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΟΧΟΥΜ ΟVER: H Λειψία έχασε τα δύο ντέρμπι και πλέον έπεσε από την κορυφή...ενώ κινδυνεύει να μείνει τρίτη. Έρχεται από 5 οver στα τελευταία 6 ματς. Η Μπόχουμ είναι αήττητη 11 αγωνιστικές αλλά απέχει 9 βαθμούς από την τρίτη και χρειάζεται απαραίτητα μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή, έχει 4 οver 3,5 στα τελευταία 5 έχοντας πετύχει σε όλα πάνω από 2 γκολ. Θα κρατήσουμε το οver αφού αμφότερες θα παίξουν για την νίκη και έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΕΡΦΟΥΡΤ OVER: Η Φορτούνα έχει 14 σερί οver στην έδρα της αφού παίζει επιθετικά και χωρίς άγχος, μην έχοντας βαθμολογικό κίνητρο. Παλεύει για την παραμονή η Έρφουρτ και λογικά θα ακολουθήσει τον ρυθμό, αφού εκτός έδρας έχει 9 over σε 15 ματς. Στο 1,85 αγοράζουμε ένα αρκετά πιθανό οver.


Σύστημα 2-3
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ  2   3,20
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ   2   3,60
ΜΠAΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ  1&OVER 3,5  2,50

Τριάδα
ΜΑΪΝΤΖ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER  2,05
ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΟΧΟΥΜ   OVER  1,75
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΕΡΦΟΥΡΤ  ΟVER  1,85

Να πάρει κόκκινη κάρτα
ΠΕΠΕ (ΡΕΑΛ)   12,00

Aκριβές Σκορ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ  4-3   41,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου