Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ, ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ


Την Κυριακή στην Superleague δεν πέρασε το ρίσκο που πήραμε στα μεγάλα σημεία με αποτέλεσμα να πάμε κουβά αφού η Σαουθάμπτον πέρασε κανονικό χειρουργείο στο Λέστερ αφού δεν τις δόθηκαν δύο πεντακάθαρα πέναλτι...ενώ ήταν κλάσεις ανώτερη και έχασε από ένα γκολ του 100 κιλών στόπερ της Λέστερ τον Τζαμαϊκανό Μόργκαν. Τα site φυσικά δεν ανέφεραν λέξη για τα διαιτητικά όργια του Όλιβερ...αφού το παραμύθι με την υπερομάδα Λέστερ πουλάει περισσότερο. Πολύ ασχοληθήκαμε με τον Ρανιέρι...Έχουμε Champions League και ωραία ματς στα προημιτελικά.




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER 3,5: Η Μπάγερν ήταν τυχερή στην κλήρωση αφού με την Μπενφίκα αντίπαλο είναι πολύ δύσκολο να μείνει εκτός ημιτελικών. Ο Γκουαρντιόλα έχει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του για την Μάντσεστερ Σίτι, αφού πλέον δεν είναι το απόλυτο αφεντικό...Η Ντόρντμουντ αρνείται να την αφήσει να σηκώσει πρόωρα τον τίτλο αφού κρατά την διαφορά στο -5. Η Μπενφίκα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της με την παρουσία της εδώ, αλλά η δυναμική της δεν είναι για παραπάνω. Δεν διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες παγκόσμιας κλάσης και η άμυνα της είναι δεδομένο πως θα την προδώσει σε αυτό το επίπεδο. Ούτε ο Ζαρντέλ ούτε ο 21χρόνος Σουησός Λίντελοφ που αγωνίζονται στο κέντρο άμυνας μας πείθουν ότι μπορούν να σταματήσουν τους Ριμπερί, Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι... Πάμε για ματς μονόλογο των Βαυαρών που θα κλειδώσουν την πρόκριση από σήμερα, το over 3,5 με σκορ ακόμα και 4-0 θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER: Η Μπαρτσελόνα είχε δείξει σημάδια ντεφορμαρίσματος και πριν την διακοπή όταν έμεινε στο 2-2 με την Βιγιαρέαλ...τώρα ήρθε το χαστούκι στο Clasico από την πανέξυπνη τακτική του Ζιντάν και πλέον είναι ολοφάνερο πως οι Μπλαουγκράνα κάνουν κοιλιά. Η Ατλέτικο θα κατέβει στο Καμπ Νου με το γνωστό παθιασμένο στυλ της...όμως ο Σιμεόνε ξέρει πολύ καλά πως για να πάρει την πρόκριση θα χρειαστεί και το εκτός έδρας γκολ και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει  να χτυπήσει στις αδυναμίες του Λούις Ενρίκε. Βρίσκουμε το οver στο 2,10 και με δεδομένο πως υπάρχει ο πληγωμένος εγωισμός της Μπάρτσα που θα ψάξει απαντήσεις αλλά και οι δεδομένες αδυναμίες ανασταλτικά (έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα 12 τελευταία) υπάρχει λογική πονταρίσματος σε αυτό. Ψάχνοντας στοιχεία για το ματς βρήκαμε πως η Ατλέτικο έχει σκοράρει πρώτη στα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους....γνωρίζοντας όμως την ήττα στην συνέχεια. Ποντάρουμε λοιπόν στο να προηγηθούν οι Ροχιμπλάνκος και να το γυρίσει η Μπάρτσα...στο 8,00 ή στο ημίχρονο τελικό στο 23,00.

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ   ΟVER 3,5              2,40
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   OVER     2,05

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2 HMIXΡ.- 1 ΤΕΛΙΚΟ         23,00

Μονό αποδεκτό
Να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να νικήσει        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                                8,00

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ   4-0          10,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2-1          8,50

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου