Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ



Εξαιρετικά κλείσαμε την εβδομάδα με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων την Τρίτη με το διπλό της Ισλανδίας αλλά και μια ωραία τριάδα να μας πληρώνουν. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν αφού με φουλ δράση χωρίς διακοπή...για να τελειώσουμε ιδανικά με το Euro. Σήμερα θα ποντάρουμε σε μια δυαδούλα χωρίς υπερβολές.





ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες που έχουν μείνει πίσω στην μάχη για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ειδικά για την Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την 4η Σάλκε η νίκη είναι μονόδρομος αφού αν η διαφορά αυξηθεί θα φαντάζει αδύνατο να προλάβει. Οι Λύκοι την Τετάρτη υποδέχονται την Ρεάλ σε ένα ιστορικό ματς για το σύλλογο. Και για την Λεβερκούζεν όμως η νίκη είναι απαραίτητη αφού τις τελευταίες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει Χέρτα, Σάλκε, Γκλάντμπαχ και από την στιγμή που βρίσκεται ήδη στο -2 δεν έχει περιθώρια. Θα ποντάρουμε στο οver αφού περιμένουμε από τις δύο ομάδες να ψάξουν την νίκη ενώ παραδοσιακά τα ματς των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ...με τα 22 από τα τελευταία 25 να είναι οver.

BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΧΕΤΑΦΕ 1: Nτέρμπι παραμονής με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να ισοβαθμούν με 28 βαθμούς και να βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση με την Βαγιεκάνο να μην έχει νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές με 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αυτό που πληρώνει η ομάδα του Πάκο Χέμεθ είναι η επιθετική φιλοσοφία που έχει αφού αμυντικά έχει κενά με αποτέλεσμα 63 γκολ παθητικό να είναι η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Προσπαθεί πάντως να παίξει ποδόσφαιρο και προσφέρει θέαμα. Από την άλλη τα οικονομικά προβλήματα της Χετάφε την έχουν φέρει κοντά στον γκρεμό αφού οι αποχωρήσεις του Ιανουαρίου την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς νίκη στα τελευταία 10 με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ. Εκτός έδρας χάνεται...με 9 ήττες σε 13 ματς. Μπορεί να ισοβαθμούν όμως η Βαγιεκάνο είναι καλύτερη ομάδα, έχει μεγαλύτερη συσπείρωση και παίζει εντός έδρας για αυτό θα πάμε με τον άσο.


Δυάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  OVER  1,80
BΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΧΕΤΑΦΕ 1  1,90

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου