Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ




Η Ροστόφ δεν τα κατάφερε στο Μαχακτσάλα έμεινε στο 0-0 και έτσι μας έστειλε στον κουβά, αν και το οver της Χέρτα το βράδυ πέρασε εύκολα. Δεν στεκόμαστε παραπάνω αφού η μέρα σήμερα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη, 9 σημεία ξεχωρίσαμε τα περισσότερα σε καλές αποδόσεις (το μικρότερο 1,95). Θα χρειαστεί  ένα καλό μαγείρεμα λοιπόν αφού τα υλικά τα έχουμε....





ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Σεβόμαστε απόλυτα την φετινή πορεία της Γουέστ Χαμ, άλλωστε μαζί της πληρωθήκαμε πολλές φορές και εμείς όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει να κάνει μια κοιλιά, αφού στα τελευταία τρία έχει δεχτεί από 2 γκολ στο καθένα. Οι δύο ισοπαλίες την άφησαν πίσω στην μάχη για την 4η θέση και ίσως ρίξει το βάρος στο ματς της Τετάρτης με την Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η Άρσεναλ έδειξε καλά απέναντι σε Έβερτον και Γούοτφορντ ελπίζει ακόμα για τον τίτλο αλλά φυσικά δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Στο Μπόλεϊν Γκράουντ έχει καλή παράδοση με 6 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 7.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Η Παρί θα σκέφτεται την ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι και ο Μπλαν θα κάνει αλλαγές. Ποιες θα είναι αυτές; Μαρκίνιος, Βαν Ντε Βίλ, Κουρζάβα, Λούκας ενώ οι Ματουϊντί και Ντάβιντ Λούις που είναι τιμωρημένοι στο Champions League λογικά θα παίξουν κανονικά. Αυτοί αρκούν για να ποντάρουμε στο διπλό του 2,25.

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Στην Μίλαν υπάρχει γκρίνια εσωστρέφεια, μιζέρια, προπονητής με ημερομηνία λήξης και μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι ματς. Η Γιουβέντους βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου τρέχει ένα απίστευτο σερί με 20 νίκες και ισοπαλία στα τελευταία 21 ματς και το διπλό πληρώνει 2,00 μονάδες. Αν η κομπλεξική και προβληματική Μίλαν κόψει βαθμούς από την υπερταχεία ας πάμε κουβά.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1X: Η έδρα με την χειρότερη παράδοση στην Ισπανία είναι το Ανοέτα για την Μπαρτσελόνα αφού έχει να κερδίσει εκεί από το 2007. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε. Ο Λούις Ενρίκε δεν μπορεί να διαχειριστεί την κούραση που δείχνει η ομάδα του...με τον Μέσι να είναι φανερά εκτός φόρμας, ενώ σήμερα θα λείψει και ο Σουάρες. Υπάρχει και η ρεβάνς με την Ατλέτικο... για τους Μπλαουγκράνα ενώ αν βάλουμε και την δίψα και το πάθος των Βάσκων που έρχονται από μεγάλη νίκη στην Σεβίλλη, υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για την κόντρα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΖΕΝΟΑ 1: Η Σασουόλο είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες φέτος στην Ιταλία και βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη υπέρβαση αφού θέλει την 6η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας είναι δυνατή έχοντας μόλις δύο ήττες σε 15 ματς, σκαλώνοντας όμως και πολλές φορές και στην ισοπαλία (7). Στα τελευταία 8 ματς έχει ηττηθεί μόνο στην έδρα της Γιουβέντους. Η Τζένοα κινείται στην μετριότητα από την αρχή της χρονιάς οι τρεις νίκες που έκανε στα τελευταία 4 (όλες εντός έδρας) της έδωσαν την παραμονή και πλέον μπορεί να πετάει αετό από εδώ και πέρα. Εκτός έδρας έχει τραγικές επιδόσεις με μόλις νίκη, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Ποντάρουμε στον άσο που αγγίζει το 2,00 αφού έχουμε μια ομάδα με συνοχή, σταθερά καλή πορεία που κυνηγάει ένα σημαντικό στόχο.


Δεν είναι καλά η Φενέρ...

KONIAΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1X: Η Κονιασπόρ συνεχίζει την απίθανη πορεία της που τις δίνει αήττητο 17 αγώνων και πλέον έχει εδραιωθεί στην 3η θέση, 6 βαθμούς μπροστά από τους διώκτες της. Eντός έδρας έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και αυτή ήταν τον Αύγουστο από την Γαλατασαράι. Στην Φενέρ το κλίμα χάλασε μετά τον αποκλεισμό στο Europa με το βαρύ 4-1 από την Μπράγκα ενώ και το 0-0 με την Οσμανλισπόρ την προηγούμενη εβδομάδα δεν έφτιαξε τα πράγματα. Βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την Μπεσίκτας και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Τεχνικός της Κονιασπόρ ο Κοτσαμάν που είναι θρύλος στην Φενέρ ενώ έκατσε και στον πάγκο της πριν λίγα χρόνια. Βρίσκουμε το 1Χ στο 2,10 και θα το κρατήσουμε, έχουν ξεχάσει να χάνουν οι γηπεδούχοι και η Φενέρ δεν είναι και στα καλύτερα της...

BIΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΟVER: Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην Πολωνία και στην συνέχεια οι πρώτες 8 ομάδες θα παίξουν πλέι οφ και 8 υπόλοιπες πλέι άουτ. Η Βίσλα πραγματοποιεί εκπληκτικό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές για να προλάβει να μπει στην πρώτη οκτάδα είναι αήττητη εδώ και πέντε ματς, ενώ μετρά 3 σερί νίκες. Αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με άλλες 3 ομάδες στην 8η θέση και η νίκη είναι απαραίτητη...Προέρχεται από 3 σερί οver 4,5 και 7 σερί γκολ-γκολ. Η Ζαγκλεμπίε είναι 5η έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσει την 3η θέση. Έχει μόλις μία ήττα από την Λέγκια στα τελευταία 8 ματς και δεν θα χαριστεί στην Βίσλα. Το οver έχει τύχες και πληρώνει 2,00.

INΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  ΟVER: H Γκλάντμπαχ μετά την γκέλα της Χέρτα χτες έχει την ευκαιρία να την φτάσει στον πόντο...ενώ δεν έχει περιθώρια για απώλειες αφού πίσω της σε απόσταση βολής Λεβερκούζεν, Μάιντς και Σάλκε με την μάχη για το Champions League να έχει φουντώσει για τα καλά. Εκτός έδρας τα Πουλάρια έχουν μεγάλο πρόβλημα αφού μετρούν 8 ήττες σε 13 ματς. Αυτό που έχουν σταθερό είναι το οver σε 28 ματς πρωταθλήματος έχουν 23. Η Ίνγκολσταντ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως νεοφώτιστη βρίσκεται στην 9η θέση και έχει μεγάλο όπλο την άμυνα, με 31 γκολ παθητικό έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση μετά από Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Στα τελευταία ματς πάντως παίζει πιο απελευθερωμένα αφού έχει ουσιαστικά σωθεί και έρχεται από τρία σερί οver, ενώ τα 5 από τα 6 τελευταία της ήταν και γκολ-γκολ. Με δεδομένο πως η Γκλάντμπαχ δεν θα αλλάξει το στυλ της το οver στο 2,00 έχει αξία.

EΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Η Ατλέτικο έδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα. Η Εσπανιόλ δεν έχει ορατό στόχο, έχει σωθεί και φέτος στα εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά αφού σε 15 ματς έχει πετύχει μόλις 15 γκολ. O Σιμεόνε ίσως κάνει ένα μικρό rotation αλλά δεν αλλάξει και πολύ την εικόνα της ομάδας του που με ανεβασμένη ψυχολογία μπορεί να φύγει με το διπλό από την Βαρκελώνη.

Δυάδα
ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  2,10
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΖΕΝΟΑ 1  2,00

Δυάδα
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΛΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   ΟVER  2,00
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ  2   2,00

Δυάδα
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  1Χ  2,10
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ  ΟVER  2,00

Δυάδα
EΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2   1,95
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  2  2,25

Μονό αποδεκτό
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1Χ  2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

1 σχόλιο: