Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΤΕΡ




Δώσαμε 9 σημεία βγάλαμε τα 5 και η μέρα έκλεισε με μικρό κέρδος. Highlight της χτεσινής μέρας η νίκη της Σοσιεδάδ. Το πρόγραμμα σήμερα δεν λέει και πολλά με την ελληνική Superleague να βοηθάει πάντως.





ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1: Έχει ελπίδες και θα το κυνηγήσει μέχρι το τέλος η Τότεναμ αφού οι 5 βαθμοί διαφοράς από την Λέστερ δεν είναι απαγορευτικοί. Σε σχέση με το συνονθύλευμα της Γιουνάιτεντ είναι κλάσης ανώτερη, παίζει στην έδρα της, έχει πιο δεμένο νεανικό σύνολο και μπορεί να σπάσει την παράδοση 15 χρόνων που την έχει αφήσει χωρίς εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γιουνάιτεντ από το 2001 (0-6-8).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΕΣΤΕΡ 1:  Κόντρα στην Σαουθάμπτον η Λέστερ δεν είχε απειλήσει καθόλου, ο αντίπαλος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και έβαλε γκολ με κεφαλιά του 100 κιλών στόπερ Μόργκαν...ο διαιτητής αρνήθηκε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στην Σαουθάμπτον και κάπως έτσι ήρθε η τέταρτη συνεχόμενη νίκη με 4-0. Η Σάντερλαντ ήταν άτυχη κόντρα στην Γουέστ Μπρομ με το τελικό 0-0 να την αδικεί αφού είχε 22 τελικές. Οι Μαυρόγατες το παλεύουν με περίσσιο πάθος, έχουν μία ήττα στα τελευταία 7, βρίσκονται όμως εντός ζώνης υποβιβασμού και παίζουν για την ζωή τους. Aυτή η ανώτερη δύναμη που βρίσκεται συνεχώς πάνω από τους παίκτες της Λέστερ κάποια στιγμή θα κάνει και ένα διάλειμμα... Άσος επιβίωσης για την Σάντερλαντ.

ΕΜΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  2: Εντάξει η Φιορεντίνα με μία νίκη στα τελευταία 6 ματς έχασε την μάχη για την τριάδα, αλλά συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης. Η Έμπολι δεν έχει νίκη στα τελευταία 12 ματς, έχει όμως διαφορά ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Το ματς είναι ντέρμπι της Τοσκάνης με τους Βιόλα να έχουν το πάνω χέρι αφού στην έδρα της Έμπολι έχουν να ηττηθούν από το 1986. Ποντάρουμε στην ποιότητα της Φιορεντίνα που δεν είναι καλά αλλά πετυχαίνει μια Έμπολι που σέρνεται...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Ο Παναιτωλικός το πάλεψε όσο μπορούσε στο Περιστέρι ο Μαρκόφσκι έχασε σημαντικές ευκαιρίες και ήττα με 1-0 τον άφησε χωρίς ελπίδες για κάτι καλό. Στο Αγρίνιο περιμένουν το γήπεδο κατάμεστο αφού θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν εκεί, ενώ ο Ματζουράκης δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς που έχουν κίνητρο. Με βασική εντεκάδα από τον Σίλβα ο Ολυμπιακός πέρασε από την Θεσσαλονίκη με το 2-0 επί του Ηρακλή κάνοντας τα απαραίτητα αφού οι παίκτες του πρωταθλητή είναι φανερό πως κάνουν πλέον αγγαρεία και δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο... Ο Πορτογάλος στο σημερινό ματς ίσως δώσει ευκαιρίες σε κάποιες...ρεζέρβες. Βλέπουμε αυτό το 13,00 στον άσο και λέμε γιατί όχι; O Παναιτωλικός εντός έδρας είναι δυνατός, έχοντας 7 νίκες, θα έχει κόσμο στο πλευρό του...ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν τις διακοπές. Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός μένει στην ισοπαλία δύο σερί χρονιές, ε φέτος ας χάσει...


ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1& ΟVER: Πρώτη ήττα της εποχής Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να είναι άκρως αποτελεσματικός και να χτυπά στις αδυναμίες. Πλέον η κατάσταση έχει ζορίσει βαθμολογικά και θέλει δύο νίκες για να είναι 100% σίγουρος για τα πλέι οφ, αν και όλα δείχνουν πως ο Πανιώνιος δεν θα πάρει τελικά άδεια συμμετοχής. Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης είναι εκτός με τον Μακ που επιστρέφει να παίρνει λογικά την θέση του φουνταριστού. Στον Λεβαδειακό ασχολούνται με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κόντρα στον ΠΑΣ το γκολ στις καθυστερήσεις τους έδωσε τον βαθμό. Ο Μάντζιος αποχώρησε και ο πλέον βρισκόμαστε σε διακοπές... Μόνο με αυτοκτονία ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να χάσει βαθμούς από τον παντελώς αδιάφορο Λεβαδειακό. Οι αποδόσεις δεν μας προσφέρουν κάτι για αυτό θα ρισκάρουμε με το γκολ-γκολ που το βρίσκουμε μέχρι και στο 3,40 στο διαδίκτυο, αφού οι Μπεν, Ατζαγκούν, Μάντζιος και Γιακουμάκης ίσως βρουν ένα γκολ στην Τούμπα.  Πιο συνετή επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με οver στο 1,80.Ενώ και το να σκοράρει ο Μακ είναι αρκετά πιθανό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER:Το διπλό στην έδρα του Ηρακλή ήταν η πρώτη νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για τον Αστέρα που προλαβαίνει την 6η θέση που λογικά θα οδηγήσει στα πλέι οφ. Χαρακτήρα τελικού το σημερινό ματς με την νίκη να είναι απαραίτητη.Koυρμπέλης, Σανκαρέ έχουν κάρτες ενώ Ιγκλέσιας και Χαμντανί είναι αμφίβολοι αφήνοντας γυμνό τον Αστέρα αμυντικά. Με φανερά τα προβλήματα στην άμυνα και τον Στραματσιόνι να κάνει πειράματα ο Παναθηναϊκός πήρε αγχώδη νίκη με 3-2 επί της Βέροιας. Μετά την αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ στοχεύει στην 2η θέση. Μπέργκ, Αμπντέντ και Πράνιτς είναι εκτός. Στον Αστέρα θα τα δώσουν όλα για την νίκη, αλλά αμυντικά έχουν θέματα με τις απουσίες ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν παίζει άμυνα για σεμινάριο... Το οver θα κρατήσουμε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ G/G: Και οι δύο πήραν το πράσινο φως για συμμετοχή στα πλέι οφ και πλέον πρέπει να πάρουν την 6η θέση για να τα καταφέρουν. Η νίκη είναι αυτό που θα ψάξουν στο σημερινό ματς για να έχουν ελπίδες την τελευταία αγωνιστική. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ αφού και οι δύο βρίσκουν δίχτυα με τον ΠΑΣ να σκοράρει στα τελευταία πέντε και τον Πλατανιά να έχει σκοράρει στα 10 από τα τελευταία 12.

Δυάδα
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΕΣΤΕΡ  1  3,60
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  1,95

Μονό αποδεκτό
ΕΜΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  2  2,40

Τριάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  G/G   1,95
ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1&ΟVER  1,75
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ΟVER  2,25

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  13,00

Τριάδα Αnytime Scorer
ΜΑΚ(ΠΑΟΚ)  2,75
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)  3,60
ΜΑΝΙΑΣ(ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)  3,60

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου