Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΟ ΜΑΧΑΚΤΣΑΛΑ



Το παλέψαμε χτες...αλλά ηττηθήκαμε αφού η Μπιλμπάο παρότι προηγήθηκε χάρισε στην Σεβίλλη την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά από 20 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ενώ η Σαχτάρ δεν έμεινε στην ισοπαλία αλλά κέρδισε την Μπράγκα. Σε Ντόρτμουντ και Βιγιαρέαλ τα ματς κύλησαν όπως περιμέναμε. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε δύο σημεία παρότι υπάρχουν ακόμη 2-3 που θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε θα αποφύγουμε τα ανοίγματα....




ΧΕΡΤΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟVER: Βαριά ήττα (5-0) μετά από κακή εμφάνιση ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο γνώρισε η Χέρτα στο Γκλάντμπαχ. Σε δύο ματς με τα Πουλάρια δέχτηκε 9 γκολ αφού και στο πρώτο γύρο ηττήθηκε με 4-1, αυτή είναι και η μοναδική εντός έδρας ήττα των Βερολινέζων που βρίσκονται ακόμα στην 3η θέση και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου έχουν τον τρόπο να παίρνουν νίκες αφού έχουν 9 σε 14 ματς. Τo Αννόβερο θα αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν την Bundesliga...ο Σάαφ απολύθηκε και ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Με δέκα ήττες στα τελευταία 11 η ψυχολογία είναι στα Τάρταρα και θα παίξει απλά για το γόητρο στο σημερινό ματς και χωρίς άγχος. Η Χέρτα θα ψάξει ξέσπασμα μετά την πεντάρα και το Αννόβερο μοιάζει με ιδανικό αντίπαλο θα ποντάρουμε στο οver.

ANZI-ΡΟΣΤΟΦ 2: H Ροστόφ πάει να κάνει την μεγάλη έκπληξη στην Ρωσία φέτος και παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 22 αγωνιστικές. Βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από την ΤΣΣΚΑ, 3 από την Λοκομοτίβ και 4 από την Ζενίτ. Σφιχτή άμυνα, μεγάλη συνοχή είναι τα όπλα της με τον κόουτς Μπερντίεφ να μην αλλάζει το 5-4-1. Έχει να δεχτεί εδώ και 5 ματς γκολ στην ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα με μόλις 16 γκολ παθητικό. Η Ανζί είναι ουραγός, εντός έδρας δεν έχει νίκη σε 11 ματς με 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, έρχεται από 4 σερί ήττες, έχοντας δεχτεί στις τρεις τελευταίες από 3 γκολ και πάνω. Τα δεδομένα και η φόρμα μας οδηγούν στο διπλό στο 2,25.

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  ΟVER  2,00
ANZI-ΡΟΣΤΟΦ  2   2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου