Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΣΠΑΡΤΑ


Κουβαδάκι χτες αφού η Ρεάλ δεν ταξίδεψε καν στο Βόλφσμπουργκ και ο Ζιντάν όσους πόντους πήρε στο El Clasico...τους έχασε με την μία αφού ο Γερμανός Χένινγκ του πήρε πορτοφόλι, ταυτότητα, βρακί και ότι άλλο μπορούσε. Έκλεισε τον άξονα με τους Γκιβαλογκί, Άρνλοντ πάνω στους Μόντριτς, Κροος η Ρεάλ βραχυκύκλωσε...και χτύπησε από τα άκρα αφού οι Ρονάλντο, Μπέιλ δεν γυρνάνε ποτέ ενώ οι Μαρτσέλο, Ντανίλο ήταν μονίμως πάνω από την σέντρα. Plan b δεν είχε ο Ζιζού που κοιμήθηκε στον πάγκο και άφησε τον άχρηστο Κασεμίρο να παίξει 90 λεπτά...έχοντας τον Χάμες στον πάγκο. Στο Παρίσι είχαμε ένα ματς όπως ακριβώς το περιμέναμε...η Παρί ήταν λίγο καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει την νίκη και να μας πληρώσει....δεν το έκανε οπότε μας έστειλε στον κουβά. Πάντως την Τρίτη που μας έρχεται θα δούμε δύο ματσάρες αφού η πρόκριση είναι και στα δύο ζευγάρια στο 50-50. Στο Europa League σήμερα θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στα ταμεία.






ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1:Ισπανικός εμφύλιος με τις δύο ομάδες φέτος να έχουν την ίδια δυναμική, αφού ισοβαθμούν στην 6η θέση διεκδικώντας ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουν το Europa League ως στόχο για την υπέρβαση. Η Σεβίλλη έχει και τον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι του Βαλβέρδε στον Σαν Μαμές που είναι σχεδόν πάντα κατάμεστο έχουν άλλη δυναμική και μπορούν να λυγίσουν οποιαδήποτε αντίπαλο. Η Σεβίλλη εκτός έδρας είναι πραγματικά τραγική αφού σε 20 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν έχει ακόμα νίκη, ενώ την Κυριακή έχασε και το εντός έδρας αήττητο που είχε εδώ και καιρό με την ήττα από την Σοσιεδάδ. Θα δωσούμε προβάδισμα στο Μπιλμπάο λόγο έδρας αλλά και της κακής νοοτροπίας των Σεβιγιάνων στα εκτός έδρας. Άλλωστε η Μπιλμπάο μετρά 5 σερί νίκες στην έδρα της επί της Σεβίλλης.

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΑΧΤΑΡ Χ: Η Μπράγκα έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας έξω την Φενέρμπαχτσε με το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της. Η πορτογαλική ομάδα μπορεί να μην έχει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια όμως μπορεί να σταθεί επάξια στον θεσμό. Η Σαχτάρ παρότι αποδυναμώθηκε αισθητά έχει την εμπειρία του Λουτσέσκου στον πάγκο ενώ της έχει μείνει αρκετή ποιότητα ακόμα και τώρα. Περιμένουμε το παιχνίδι να έχει μπόλικη τακτική και να κριθεί στις λεπτομέρειες με την ισοπαλία να είναι αρκετά πιθανή.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Ματς με έντονο παρασκήνιο λόγο Κλοπ που αναμένεται να αποθεωθεί από το κοινό των γηπεδούχων. Στο 1,55 όσο ανώτερη και να είναι η Ντόρτμουντ δεν γίνεται να την ποντάρουμε, καθώς η Λίβερπουλ έχει σκαμπαναβέσματα και μπορεί να βρίσκεται σε καλή μέρα, άλλωστε ο Κλοπ ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει να περιμένει. Θα κρυφτώ πίσω από τα 2-3 γκολ αφού υπάρχει και η ρεβάνς, οπότε δύσκολα θα δούμε τρελό ρυθμό σήμερα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΟVER: Η Σπάρτα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης και έχει φτάσει ως εδώ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με επιθετική φιλοσοφία. Έχει δώσει 14 ματς σε προκριματικά Champions League και στο Εuropa League φέτος και έχει σκοράρει σε όλα, έχοντας πετύχει συνολικά 28 γκολ. Η Βιγιαρεάλ είναι από τις σταθερές ομάδες στην Primera, έχει κλειδώσει την 4η θέση και στο Μαδριγάλ μπορεί να σε ισοπεδώσει αν χρειαστεί. Θα ποντάρουμε στο οver.

Σύστημα 3-4
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΑΧΤΑΡ  Χ   3,20
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ  OVER  2,05
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  2-3 ΓΚΟΛ  2,05
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ  1  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου