Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΣΙΤΙ




Να ξεκινήσουμε με τα στοιχηματικά όπου στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο πληρωθήκαμε την ανατροπή (23,00) το προηγηθεί η Ατλέτικο και να χάσει (8,00) και το σκορ 2-1 (8,50). Αντίθετα πέσαμε τελείως έξω με την Μπάγερν που παρότι προηγήθηκε νωρίς στην συνέχεια δεν φόρτσαρε και απλά διατήρησε τα κεκτημένα. Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είδαμε την αγαπημένη, την λατρεμένη, χαϊδεμένη των Ευρωπαϊκών γηπέδων να σπρώχνεται χωρίς έλεος για ακόμη μια φορά. Η αποβολή του Τόρες ήταν η 30η υπέρ της Μπαρτσελόνα στο Champions League με την δεύτερη Μπάγερν να ακολουθεί πολύ πίσω με 20...



Και φυσικά ο Τόρες αποβλήθηκε για ένα φάουλ στο κέντρο σε μία φάση, που δεν κλωτσάει, δεν κάνει τάκλιν...απλά προσπαθεί να βάλει το πόδι του για να πιέσει και φυσικά ένας από τους μεγαλύτερους θεατρίνους και σιχαμένους ο Μπουσκέτς μυρίζεται αίμα και σφαδάζει λες και τον μαχαίρωσαν. Λίγο νωρίτερα ο Σουάρες κλωτσάει εκτός φάσης τον Χουανφράν αλλά φυσικά ο Γερμανός Μπιρχ απλά δεν το είδε...Το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές στο παρελθόν και η επανάληψη του πλέον είναι βαρετή και μας χτυπάει τα νεύρα. Κανένα ρεκόρ ο Μέσι έσπασε χτες;
Aυτό δεν το είδε κανένας...





Δείτε την παράσταση του Μπουσκέτς....


Μπορεί να μας βοήθησε για να πληρωθούμε η σφαγή αλλά μας ανέβασε και την πίεση... Σήμερα θα πάμε με σημεία σε συνδυασμό με γκολ για να ανεβάσουμε απόδοση γιατί Ρεάλ και Παρί πληρώνουν ψίχουλα σε απλές νίκες.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1& G/G : Οι ομάδες με τα λεφτά από την Ανατολή παλεύουν να καθιερωθούν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και η πρόκριση στα ημιτελικά είναι διακαής πόθος και σπουδαία επιτυχία για όποια από τις δύο το καταφέρει. Την δεδομένη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση είναι η Παρί που έχει καθαρίσει εύκολα τον τίτλο στην Γαλλία και δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο. Βεράτι και Παστόρε είναι καλές απώλειες στο κέντρο, αφού ο Τιάγκο Μότα έχει εμπειρία αλλά πλέον του λείπουν δυνάμεις ενώ ο Ραμπιό είναι άπειρος. Η Σίτι απογοητεύει στην Premier League αφού έχει μείνει 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή, αφού η αποχώρηση του Πελεγκρίνι έχει...χαλαρώσει τους παίκτες που παίζουν με φανερή έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ έχει χαθεί η συνοχή ειδικά στην άμυνα. Ο Κομπανί  είναι εκτός, ο Χάρτ και ο Τουρέ αμφίβολοι και το δίδυμο στην άμυνα Μανγκαλά και Οταμέντι έχει μεγάλη ροπή στις γκάφες. Ιμπραΐμοβιτς, Ντι Μαρία, Λούκας, Καβάνι μπορούν να κάνουν πάρτι κόντρα στην άμυνα των Άγγλων, όμως από την στιγμή που η Παρί δέχτηκε γκολ και στα δύο ματς με την Τσέλσι οι Αγουέρο, Ντε Μπρούιν, Σίλβα μπορούν να τα καταφέρουν. Οπότε θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ που πληρώνει στο υψηλότατο 3,60.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΕΑΛ 2 & OVER: Η Βόλφσμπουργκ γνώρισε ακόμη μια ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα με 3-0 στο Λεβερκούζεν, έμεινε στην 8η θέση και του χρόνου δύσκολα θα παίξει στην Ευρώπη. Σημαντικές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές δείχνουν οι Λύκοι που το τελευταίο διάστημα δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες τύπου Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ. Η Ρεάλ ανέβηκε στον 7ο ουρανό με το διπλό στο Καμπ Νου, μία νίκη που δεν είχε κανένα βαθμολογικό αντίκρισμα άλλαξε όμως την ψυχολογία και το κλίμα στους Μαδριλένους που θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του Champions League. Mε τους Μπέιλ, Μπενζεμά φορμαρισμένους και ικανούς να βοηθήσουν τον Ρονάλντο αλλά και τον Μόντρις σε καλό φεγγάρι να δημιουργεί από πίσω η Ρεάλ μπορεί να τσακίσει την άμυνα των Γερμανών που έτσι και αλλιώς είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε συνδυασμό με το οver, σε κάτι που ίσως μπορούν να βοηθήσουν και οι γηπεδούχοι αφού έχουν ποιότητα από την μέση και μπροστά.

Moνό αποδεκτό
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1 & G/G   3.60

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΕΑΛ  2& ΟVER   2,20
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  ΟVER  1,85

Aκριβές Σκορ
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΕΑΛ  1-3  12,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  2-1   8,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

6 σχόλια:

  1. Πως το κοβεις θα πας ταμείο σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζουμε φίλε...μακάρι να ήμουνα σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να μπορέσει η ρεάλ να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα; 4,00 μονάδες τ πληρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα για να βγάλουμε το οβερ λογικά θα χρειαστούμε γκολ και στα δύο ημιχρονα...οπότε ναι έχει λογική.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή