Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΝΤΑΝ...



Tελικά η αποχή θα ήταν καλύτερη χτες αφού τα σκατώσαμε με τις δύο επιλογές μας, στο Ρόμα-Νάπολι είδαμε σούπα...και η Τότεναμ έδειξε να μένει από πίστη αφού το 1-1 με την Γουέστ Μπρομ κατάδικασε τις ελπίδες τίτλου που είχε.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Η Σίτι δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέσα στην σεζόν. Η ηρεμία έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο της ομάδα του Πελεγκρίνι μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Παρί. Ο Χιλιανός θα αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν και όλοι πλέον το έχουν αποδεχθεί. Στο πρωτάθλημα θα παλέψει με την Άρσεναλ για την 3η θέση. Τραυματίες πλέον ελάχιστοι με τον Κομπανί να είναι έτοιμος να ηγηθεί την άμυνα. Η Ρεάλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ με εξαιρετικά αμφίβολους τους Μπενζεμά και Ρονάλντο, χωρίς τους δύο έφτασε κοντά σε γκέλα απέναντι στην Βαγιεκάνο αφού βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ. Με εξαίρεση την ήττα στο Βόλφσμπουργκ ο Ζιντάν έχει βρει σταθερότητα στην ομάδα του, όμως εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει ακόμα για τις ικανότητες του στο 100% και ο Πελεγκρίνι είναι έμπειρος με πολλές παραστάσεις και έχει απωθημένο γιατί τον έδιωξαν από την Μαδρίτη χωρίς να ολοκληρώσει το έργο του. Πίεση θα έχει η Ρεάλ και όχι η Σίτι, για τους Άγγλους είναι πρώτη φορά που φτάνουν παραπάνω από τους 16 στην διοργάνωση και μόνο ενθουσιασμό θα έχουν. Μπενζεμά και Ρονάλντο και να παίξουν λογικά δεν θα είναι στο 100%. Ποντάρουμε στην Σίτι που δείχνει να έχει ψυχολογία, να πατάει καλά στο χορτάρι και να βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση. Στο 3,00 η νίκη των γηπεδούχων, με ρίσκο την συνδυάζουμε με under στο 8,00.

ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G: Με το γνωστό παθιασμένο στυλ της η Ατλέτικο έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα και βρήκε θέση στα ημιτελικά του Champions League. O Σιμέονε έχει περάσει στο 100% το δικό του DNA στην ομάδα του και κάθε ματς μοιάζει με μια ξεχωριστή μάχη για αυτούς. Φοβερό πάθος, ασταμάτητο τρέξιμο, μπόλικη τακτική, ψυχολογία πολεμιστή είναι τα όπλα των ροχιμπλάνκος. Η Μπάγερν το τελευταίο διάστημα κάνει απλά τα απαραίτητα...δεν δείχνει ικανή να φορτσάρει, κερδίζει οριακά, με την Γιουβέντους ήταν τυχερή, η Μπενφίκα την έφτασε στα όρια της. Οι παίκτες των Βαυαρών ξέροντας πως ο Γκουαρντιόλα φεύγει...δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ματώσουν για πάρτι του και στο Βιθέντε Καλντερόν δεν την βγάζουν καθαρή αν δεν ματώσουν... Στην Ατλέτικο θα λείψει ο Γκοντίν, τεράστια απώλεια γιατί ο Ουρουγουανός είναι κάτι παραπάνω από ηγέτης στην άμυνα. Παιχταράδες οι Χιμένες και Ερνάντεζ...όμως μικρή εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Η πρόκριση πιθανότατα να κριθεί στις λεπτομέρειες...δεν είναι φαβορί η Μπάγερν. Η απουσία του Γκοντίν είναι κομβική και λογικά ένα γκολ θα βρουν οι Λεβαντόφσκι-Μίλερ, δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι οι μαχητές του Σιμεόνε. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ στο 2,05, και στην συνέχεια το 2-1 για σκορ μου κάνει κλικ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ ΟVER: Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ...όμως το οver πληρώνει 2,70 και από την στιγμή που κρίνεται η πρόκριση δεν είναι και τόσο απίθανο να ανοίξει το ματς. Θα υποστούμε την ταλαιπωρία να το δούμε ας ποντάρουμε και κάτι να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.


Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ 1  3,00
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ  G/G  2,05

Moνό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ  1& UNDER  8,00

Aκριβές Σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΕΑΛ  1-0  12,00

Μονό αποδεκτό
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ ΟVER 2,70


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου