Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΤΡΙΑΔΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ



Το παλέψαμε καλά την Τετάρτη αλλά η Ίντερ κυρίως (το πάλεψε πάντως και έχασε καλές ευκαιρίες) αλλά και ο Ατρόμητος που δέχτηκε ένα κρύο γκολ στο 75' και ηττήθηκε μας τα χάλασαν. Τεράστια πτώση στο Χ2 που λίγο πριν την έναρξη από το 2,20 που το είχαμε ποντάρει εμείς έπεσε στο 1,70. Πλέον οι επιλογές μας έχουν περιοριστεί αφού στο τέλος παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας κίνητρο και πολλές ομάδες δεν το έχουν. Χαλαρό θα είναι το παιχνίδι μας σήμερα.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2: Tεράστια μάχη δίνει η Μπέρλνι με την Μίντλεσμπρο και την Μπράιτον για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Premier League με τις τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μπέρλνι τρέχει αήττητο 20 αγωνιστικών με 13 νίκες και 7 ισοπαλίες, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν οι απώλειες είναι απαγορευτικές. Η Πρέστον δεν έχει κάποιο στόχο βρίσκεται στην 10η θέση και είναι ντεφορμέ με 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σκληρή έδρα έχουν οι γηπεδούχοι με 5 ήττες μέσα στην σεζόν όμως για την Μπέρνλι το ματς είναι κομβικό και στο 2,00 θα ποντάρουμε πάνω της.

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΟΥΡ 1: H Kλερμόν που ξεκίνησε την χρονιά με στόχο την σωτηρία πλέον διεκδικεί άνοδο αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 3η θέση. Στην έδρα της έχει καλές επιδόσεις με 10 νίκες, στο εσωτερικό της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία με την προπονητή Ντιάκρ να δηλώνει ''το όνειρα κρατάνε ακόμα''. Η Τουρ είναι αδιάφορη στο μέσο της βαθμολογίας και με αρκετά εσωτερικά προβλήματα,ενώ στα τελευταία ματς παίρνουν ευκαιρίες νεαροί. Άσος στο 1,80.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΟVER: Την Τρίτη η Λέγκια δεν μας δικαίωσε έμεινε στο 0-0 με την Ρουχ Χορζόφ, μια απώλεια που δεν πλήρωσε όμως αφού και η Πιάστ δεν κέρδισε διατήρησε έτσι το +3 στην κορυφή. Η Λέγκια μετρά 5 πλέον σερί under....κάτι ασυνήθιστο αφού πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Τώρα κοντράρεται με την 3η στην βαθμολογία Κρακοβία, μια ομάδα που έχει πετύχει ένα γκολ λιγότερο και έχει τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα με 22 σε 30 ματς. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ένα ματς με γκολ.

Τριάδα
ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΠΕΡΛΝΙ 2  2,00
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΟΥΡ  1  1,80
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΟVER  1,75

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου