Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ, Η ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ, Η ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ





Κάκιστες επιλογές κάναμε χτες δεν πέρασε κανένα από τα τρία σημεία που δώσαμε με την βραδιά να ολοκληρώνεται με άσχημο τρόπο. Πολλά ματς σήμερα έχει το πρόγραμμα δεν θα κάνουμε όμως υπερβολές θα περιοριστούμε σε τέσσερα σημεία με καλές όμως προοπτικές.
Η αδιόρθωτη Ρόμα, η βελτιωμένη Ίντερ, η πεισματάρα Ατλέτικο και ο ανανεωμένος Ατρόμητος....





ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ G/G: Για ένα περίεργο λόγο το γκολ-γκολ προσφέρεται υψηλά...η Ρόμα την Κυριακή μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ικανή για όλα αφού το 0-2 στην έγινε 3-2 από την Αταλάντα μέσα σε λίγα λεπτά, Παρότι σώθηκε ο βαθμός στα αποδυτήρια πλακώθηκε ο Σπαλέτι με τον Τότι. 7 σερί γκολ-γκολ η Ρόμα, 24 συνολικά σε 33 ματς πρωταθλήματος. Η Τορίνο έρχεται από τρεις σερί νίκες που έφεραν και την μαθηματική σωτηρία και πλέον παίζει χωρίς άγχος. Βρίσκει δίχτυα εύκολα, αφού σκόραρε στα 9 από τα τελευταία 11 ματς. Στο 1,90 το γκολ-γκολ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Καλή ομάδα η Μπιλμπάο αλλά ο Βαλβέρδε δεν έχει πολλές λύσεις και έχει ξεμείνει από επιλογές. Μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Σεβίλλη στο Europa League την προηγούμενη Πέμπτη ήρθε μια τυχερή νίκη την Κυριακή στην Μάλαγα με τον τερματοφύλακα Ιραϊόθ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.  O κομβικός και πρώτος σκόρερ Αντούριθ είναι εκτός όπως και οι βασικοί Μερίνο και Λαπόρτ. Αφμίβολος ο Ινιάκι Γουίλαμς. Η Ατλέτικο δεν θα έχει τον Γκάμπι αλλά στα τελευταία ματς δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει ενώ έχει την ψυχολογία στα ουράνια. Διπλό στο 2,00 αν και θα έπρεπε παραπάνω.

ΤΖΕΝΟΑ-ΙΝΤΕΡ 2: Η Ίντερ δεν αποτελεί τέρας αξιοπιστίας όμως κόντρα στην Νάπολι έκανε πειστική εμφάνιση, δεν έχει απουσίες και ελπίζει βάσιμα στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League. Η Τζένοα κάνει δημόσιες σχέσεις...δέχτηκε 4 γκολ από την Κάρπι και δεν έχει κανέναν βαθμολογικό στόχο. Η ομάδα της Γένοβας έχει σημαντικές απώλειες με τους Περίν, Μπουρντίσο, Ίτσκο, Ρινκόν που θα λείψουν να είναι άπαντες βασικοί. Στο 2,10 θα ρισκάρουμε με τους Νερατζούρι.

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2: Στην ΑΕΚ η κατάσταση ξέφυγε μετά το ντροπιαστικό 3-0 στην Λειβαδειά, οπαδοί την έπεσαν στην αποστολή της ομάδας. Ο Πογιέτ από χτες είπε αντίο...αφού τα έβαλε με τον Μελισσανίδη, αφήνοντας την ομάδα σε κατάσταση σοκ και σε τεράστια αγωνιστική κοιλιά. Ο Ατρόμητος ζει και αναπνέει για αυτό το ματς, τέλειωσε την σεζόν με 5 σερί νίκες, ενώ ο Δέλλας θέλει να πάρει την εκδίκηση του. Να βάλουμε στην εξίσωση και έναν ακόμη παράγοντα υπέρ του Ατρόμητου....πολλοί θα ήθελαν να αποφύγουμε έναν τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Σύστημα 3-4
ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ  G/G  1,85
TZENOA-INTEΡ  2  2,10
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Χ2  2,10
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου