Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΕ ΦΟΥΡΙΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ


Η Έμιλι έχει ρίζες από την Πολωνία...και μας είπε πως η Λέγκια θα το βγάλει το οver

Koυβάς ήταν το αποτέλεσμα της Κυριακής με την Μάιντς σε πρώτη φάση που κατάφερε να χάσει ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στην έδρα της μέχρι το 65' και τον ΠΑΟΚ σε δεύτερο πλάνο που έπαιξε απλά για να μην χάσει στα Χανιά. Το μοναδικό που μας πλήρωσε ήταν η κόντρα της Σεβίλλης. Για την Λέστερ τι να γράψουμε; Μόνο να μην κλαίει ο Ρανιέρι για σφαγή, όταν έχει πάρει γύρω στους 10 βαθμούς από την διαιτησία. Η Τότεναμ μπορεί να κάνει το απόλυτο...ο Ρανιέρι μπορεί; Εγώ λέω όχι, θα λυγίσουν...και χωρίς τον Βάρντι τώρα που κανονικά πρέπει να φάει πάνω από μία αγωνιστική γιατί έβρισε τον διαιτητή. Χτες ρεπάραμε, ούτε σήμερα έχουμε κάτι συγκλονιστικό, με το ζόρι ξεχωρίσαμε τρία σημεία.





MΠΕΤΙΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ: Η Μπέτις πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Βίγκο από την Θέλτα και έχει 9 βαθμούς διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Η Λας Πάλμας μπορεί να σταμάτησε το νικηφόρο σερί της όμως η ισοπαλία κόντρα στην Χιχόν δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα βαθμολογικά αφού με 40 βαθμούς βρίσκεται στο +11 από την ζώνη υποβιβασμού. Λίγους βαθμούς ψάχνουν και οι δύο για να οριστικοποιήσουν την παραμονή...γιατί να μην πάρουν από έναν στο σημερινό;

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 1,5 ΗΜΙΧΡ: Η Μπάγερν δεν βρίσκεται σε πολύ κατάσταση όμως έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στο χορτάρι. Το πρωτάθλημα το έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει, το Champions League είναι ο μεγάλος πόθος...και το κύπελλο ακολουθεί. Δεν θα αδιαφορήσει φυσικά ο Γκουαρντιόλα αλλά θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση χωρίς να ξοδέψει δυνάμεις. Η Βέρντερ παίζει άμυνα σχολικού επιπέδου, με 61 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη επίδοση στην Γερμανία, είναι μπλεγμένη για τα καλά στην μάχη υποβιβασμού αφού είναι τρίτη από το τέλος και την Παρασκευή...παρακαλώ δίνει κρίσιμο ματς στο Αμβούργο. Η ομάδα της Βρέμης στα τελευταία 7 ματς κόντρα στην Μπάγερν έχει δεχτεί από 4 γκολ και πάνω με εξαίρεση το φετινό εντός έδρας για το πρωτάθλημα που έληξε 1-0. Θα μπει να το καθαρίσει από νωρίς η Μπάγερν και το οver 1,5 ημίχρονο στο 1,80 και το οver 3,5 γκολ για τους Βαυαρούς στο 2,10 θα είναι οι επιλογές μας.

ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΟVER: H Λέγκια θέλει να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τίτλο, βρίσκεται στο +3 από την δεύτερη Πιαστ και δεν θέλει απώλειες σε κανένα ματς των πλέι οφ. Εκτός έδρας σκοράρει πιο εύκολα, αφού μετράει 10 over σε 15 ματς. Η Ρουχ Χορζόφ μπήκε οριακά στα πλέι οφ αφού είναι ντεφορμέ με μόλις νίκη στα τελευταία 8 ματς και δύσκολα θα αντισταθεί στην ορμή της Λέγκια. Το διπλό πληρώνει λίγο για αυτό θα στραφούμε στο οver στο 2,00, άλλωστε ο Νίκολιτς (Λέγκια) με 25 και ο Στεπίνκσι(Ρου Χορζόφ) με 15 είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ στην Πολωνία.

Τριάδα
ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΟVER 1,90
MΠΑΓΕΡΝ -ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 1,5 HMIXΡΟΝΟ   1,80
ΜΠΕΤΙΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ   3,50

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου