Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΣΙΤΙ



Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς...για κάτι τέτοια ματς όπως αυτό στο Άνφιλντ την Πέμπτη. Εξήγηση δεν υπάρχει τουλάχιστον όχι...λογική. Στοιχηματικά πληρωθήκαμε με την τριάδα μας στα υπόλοιπα τρία ματς. Χτες ρεπάραμε και καλά κάναμε...με αυτά που είδαμε, έτσι σήμερα επιστρέφουμε με περισσότερη όρεξη.





ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Για την Μάντσεστερ Σίτι έχει βγει ο ήλιος μετά από μια περίοδο με μαύρα σύννεφα. Ημιτελικά Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και η ψυχολογία έχει αλλάξει για τα καλά...με τον Πελεγκρίνι που αποχωρεί να θέλει να το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Η επιστροφή του Ντε Μπρόυινε άλλαξε τους Πολίτες που θέλουν να κλειδώσουν την 4η θέση και γιατί όχι να προσπεράσου την Άρσεναλ. Στο σημερινό επιστρέφει και ο ηγέτης Κομπανί για να δέσει ακόμα περισσότερο την άμυνα, ενώ είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Νασρί. Στην Τσέλσι κινούνται σε ρυθμούς Κόντε...η χρονιά είναι απογοητευτική ο Χίντινγκ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις ρεζέρβες με τους Πάτο, Μζιάγκα, Μπάμπα και Φαλκάο να πέρνουν χρόνο συμμετοχής αφού οι Τέρι, Αζάρ, Ζούμα, Γουίλαν είναι εκτός. Επιστρέφει ο Κόστα που έλειψε 4 ματς και δύσκολα θα είναι σε καλή κατάσταση αφού είναι παίκτης ρυθμού. Η Σίτι είναι καλά θέλει το διπλό και αντιμετωπίζει μια ομάδα χωρίς κίνητρο που είναι λες και παίζει φιλικά προετοιμασίας, στο 2,70 το διπλό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΟΟΥΝΣΙ 1: Δεν πείθει κανέναν η Νιουκάστλ με τις εμφανίσεις που κάνει...όμως το σημερινό είναι κάτι παραπάνω από τελικός, μόνο η νίκη την διατηρεί σε τροχιά σωτηρίας και στο Σεντς Τζέιμς Παρκ μπορεί να την πάρει κόντρα στην άνετη Σουόνσι... Η επιστροφή του Κολοτσίνι ίσως διορθώσει το πρόβλημα στην άμυνα αφού επιθετικά έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ποντάρουμε στο τεράστιο κίνητρο των γηπεδούχων το ματς είναι χωρίς αύριο για αυτούς.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: Είπε αντίο στο όνειρο η Βόλφσμπουργκ που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το θαύμα στο Μπερναμπέου. Πλέον θα επικεντρωθεί στην Μπουντεσλίγκα που θέλει να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να το κάνει χρειάζεται νίκες και εκτός έδρας και κόντρα στην Βέρντερ που έχει την χειρότερη άμυνα με 59 γκολ, έχει 2 μόλις εντός έδρας νίκες, ενώ τρεις σερί χρονιές φεύγει με τρεις βαθμούς από την Βρέμη είναι η ευκαιρία της. Στο 2,80 το διπλό.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2: Καθοριστικό ματς για την παραμονή με την Σάντερλαντ να ψάχνει απαραίτητα την νίκη και θα ποντάρουμε πάνω της αφού την θεωρούμε ανώτερη ομάδα με καλύτερο ρόστερ από την Νόργουιτς που θα της λείψουν οι σημαντικοί Τετέι και Κλόζε. H Σάντερλαντ το παλεύει στα τελευταία ματς και είναι άτυχη. Μάχη με το διπλό στο 3,40.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΟVER  : Oι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη και μετρούν 7 σερί οver και τα πέντε μάλιστα οver 3,5. Η Στουτγκάρδη δεν έχει σωθεί οριστικά όμως είναι στο +5 και σχετικά άνετη, ενώ είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα με 21 σε 29 ματς. Θα ποντάρουμε στο ταπεινό οver του 1,50.

Τριάδα
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  ΟVER   1,50
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  2  2,80
ΤΣΕΛΣΙ-MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   2   2,70

Δυάδα
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ  1  2,35
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου