Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΤΕΡ...



Πέντε σημεία διαλέξαμε χτες τα δύο γερμανικά μας πούλησαν...αντίθετα στην Premier League Σίτι, Σάντερλαντ και Νιουκάστλ νίκησαν και μας πλήρωσαν. Σε αντίθεση με χτες το σημερινό πρόγραμμα έχει πολλές επιλογές...Συνολικά ξεχωρίσαμε 10 σημεία και ανάμεσα τους και ο άσος της Λέστερ. Όχι δεν τρελάθηκα, ούτε έχω πιει μπύρες η τίποτα ουσίες. Αφού η ομάδα του Ρανιέρι δεν χάνει για κανένα λόγο, όσο άσχημα και αν παίζει θα πάμε και εμείς μαζί της.




ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΡΟΜΑ G/G: H Ρόμα παρά την καλή της εικόνα με τον Σπαλέτι δεν έχει βελτιώσει τις αμυντικές επιδόσεις αφού δεν έχει δεχτεί γκολ μόλις σε δύο ματς με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο. Συνολικά φέτος στην Serie A έχει 24 γκολ-γκολ σε 32 ματς. Η Αταλάντα έχει ουσιαστικά σωθεί, παίζει άνετα χωρίς άγχος και σκοράρει συχνά, ενώ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 2-0 στο Ολίμπικο την Ρόμα. Η παράδοση δείχνει πολλά γκολ στα ματς των δύο ομάδων αφού στα τελευταία 24 ανεξαρτήτου έδρας είχαμε 19 γκολ-γκολ. Στο 1,95 το σκοράρουν και οι δύο.

ΒΕΡΟΝΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΟVER: Στην Βερόνα λένε ότι έχουν ελπίδες για παραμονή...για να τα καταφέρουν πάντως θέλουν μόνο νίκες και κόντρα στην προτελευταία Φροζινόνε που έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουν να την πάρουν. Και η Φροζινόνε όμως για να ελπίζει σε παραμονή χρειάζεται νίκη κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας...οπότε περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ2: Η Φιορεντίνα δεν είναι καλά, αγνοεί την νίκη 6 αγωνιστικές και έχασε οριστικά τις ελπίδες για την 3η θέση. Από την άλλη η Σασουόλο μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Τζένοα έχασε έδαφος στην μάχη της Ευρώπης. Δεν έκανε κακή εμφάνιση όμως δέχτηκε γκολ στην μοναδική ευκαιρία που δέχτηκε... Εκτός έδρας παίζει καλύτερα, στα τελευταία 9 έχει χάσει μόνο από Γιουβέντους και Νάπολι. Στους Βιόλα υπάρχει περίεργο κλίμα ανάμεσα στον κόουτς Πάουλο Σόουζα και την διοίκηση, ενώ άρχισε και η γκρίνια από το απαιτητικό κοινό τους. Αξία στο Χ2.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ2: Σκασμένη και χωρίς δυνάμεις η Σεβίλλη την Πέμπτη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League παρά την ήττα της με 1-2 από την Μπιλμπάο αφού στα πέναλτι βρήκε τον τρόπο. Στο πρωτάθλημα έχει 3 σερί ήττες και δεν προλαβαίνει με τίποτα την 4η θέση, δύσκολα θα χάσει την 7η αφού η Μάλαγα είναι 7 βαθμούς πίσω. Ο Έμερι θα κάνει rotation αφού πλέον τα κρίσιμα ματς είναι με την Σαχτάρ και η Λα Κορούνια που ξέρει να κλέβει βαθμούς(3 ήττες μόλις εκτός έδρας) μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 2: Στον Πλατανιά επικρατεί απογοήτευση από την ήττα στα Γιάννινα που ψαλίδισε τις ελπίδες για Ευρώπη. Πλέον η ομάδα του Παράσχου χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ και παράλληλα μη νίκη του ΠΑΣ στην Ξάνθη. Αβέβαιο το μέλλον του Έλληνα τεχνικού αλλά και πολλών παικτών. Ζορίστηκε αλλά κέρδισε τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ και την μείωση της ποινής των βαθμών από τους -5 στους -3 εξασφάλισε οριστικά τα πλέι οφ και πλέον ψάχνει την νίκη για να μην δώσει ένα επιπλέον πόντο στην ΑΕΚ. Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται αφού ο σκόρερ κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε εκτός με θλάση. Στον Πλατανιά σκέφτονται τις διακοπές σιγά-σιγά...ενώ το μέλλον των περισσότερων στο ρόστερ είναι αβέβαιο. Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για λόγους ψυχολογίας ενόψει πλέι οφ αλλά και για να μην δώσει στην ΑΕΚ επιπλέον προβάδισμα. Το διπλό σε εξαιρετικές αποδόσεις θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:Παραλίγο να έπαιρνε την νίκη στην Βέροια η Ξάνθη ισοφαρίστηκε όμως στις καθυστερήσεις και έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς τρίποντο. Αδιαφορία, κανένα κίνητρο, παίχτες που σκέφτονται την επόμενη μέρα, προπονητής που αποχωρεί...γενικά λήξη σεζόν στην Ξάνθη. Μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά για τον ΠΑΣ που βρίσκεται μπροστά στο κρίσιμο ματς της ιστορίας του, αφού με νίκη μπαίνει στα πλέι οφ και εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του ευρωπαϊκή έξοδο (εκτός αν αλλάξει η απόφαση για την άδεια του Πανιωνίου). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Μανιάς. Μπορεί το διπλό να έχει κατρακυλήσει όμως το κίνητρο του ΠΑΣ είναι τεράστιο και θα βρει απέναντι του μία παντελώς αδιάφορη ομάδα χωρίς κανένα κίνητρο. Διπλό δικαίωσης για τον ΠΑΣ που κυνηγά την Ευρώπη και πολλά χρόνια.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΑΛΕΣΚΕΡ ΟVER: H Φορτούνα ξέρει να παίζει μόνο φουλ επίθεση και τίποτα άλλο, άλλωστε με 50 γκολ έχει την 3η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία άλλα με 60 γκολ παθητικό την χειρότερη άμυνα. Βρίσκεται στην 9η θέση δεν έχει άγχος για κάτι και μπορεί να μας προσφέρει ακόμη ένα οver για να φτάσει στα 25 σε 33 ματς...Η Χάλεσκερ δεν έχει σωθεί ακόμα, δεν έχει νίκη στα τελευταία 7 και στο σημερινό θα έχει νέο προπονητή.Το οver στο 2,00 είναι άκρως ικανοποιητικό.

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1: Έχουμε καεί πολλές φόρες φέτος με την Λέστερ...αφού χωρίς να κάνει κάτι φοβερό στο χορτάρι βρίσκεται τρόπο να κερδίζει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός απίθανου τίτλου...Η Γούεστ Χαμ μας έχει πληρώσει αρκετές φορές φέτος, όχι βέβαια την Τετάρτη που ηττήθηκε από την Γιουνάιτεντ. Γενικότερα τα Σφυριά βρίσκονται σε ύφεση,αγνοούν την νίκη στα τελευταία 5 σε όλες τις διοργανώσεις. Το κύπελλο ήταν μεγάλος στόχος και σίγουρα θα υπάρχει απογοήτευση, αντίθετα στην Λέστερ υπάρχει η ανώτερη δύναμη. Ποντάρουμε λοιπόν στην Λέστερ...και αν κάνει τώρα την στραβή απλά θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά.

ΜΑΪΝΤΖ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: H Μάιντζ διεκδικεί μέχρι και Champions League, αλλά ακόμα και στο Europa να βγει θα είναι τεράστια επιτυχία. Με την Γκλάντμπαχ και την Σάλκε να χάνουν έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί και να μόνη στην 5η θέση. Εντός έδρας έχει 8 νίκες σε 14 ματς, ενώ έχει και 5 νίκες στα τελευταία 6 με φιλοξενούμενη την Κολωνία. Μια Κολωνία που έχει στα τελευταία 8 ματς μία μόλις νίκη και αυτή κόντρα στο Αννόβερο που είναι ουραγός...δεν έχει σωθεί οριστικά όμως έχει διαφορά ασφαλείας. Η Μάιντζ φέτος είναι εξαιρετική και έχει μεγάλο κίνητρο και παίζει με μία ντεφορμέ ομάδα, μας κάνει ο άσος στο 2,10.

ΝΑΝΤ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ: Η Ναντ δείχνει να έχει ξεκινήσει διακοπές αφού βρίσκεται στην 10η θέση και δεν έχει στόχο...Τρεις σερί ήττες μετρά και σφυρίζει αδιάφορα. Η Μονπελιέ βρίσκεται μόλις στο +3 από την ζώνη υποβιβασμού και χρειάζεται βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 7 ισοπαλίες σε 16 ματς και για αυτή θα κατέβει στο Μποζουάρ...Η Ναντ στην κατάσταση που είναι θα είναι θετικό να σταματήσει το σερί των ηττών.

Τριάδα
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΧΑΛΕΣΚΕΡ  ΟVER  2,00
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 2  2,10
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2  1,75

Τριάδα
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΡΟΜΑ  G/G   1,95
ΒΕΡΟΝΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ  ΟVER  1,75
ΜΑΪΝΤΖ-ΚΟΛΩΝΙΑ  1  2,10

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ2  1,95
ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ  1  1,95

Μονό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ2  3,60

Μονό αποδεκτό
ΝΑΝΤ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  Χ  3,30


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου